Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 das is vundabaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 saftirik gold. hadi almancayı çeksin de, ingilizce dosyalarını sildin mi de bir daha çekecek? ha cidden çekerse saftirik olan blizzard oluyor tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 aynen, ondan ona geçince geri ingilizceyi çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2013 Dworgian said: saftirik blizzard fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 251 dex 85 vit 60 posion res (cap) 80 all res (cap) 15 magic find 100 life regenaration botu 10 milyona satamadım, daha da satmam gider poison monk açar kendim giyerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 mov speed yok çünkü işe yaramaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 ben oynuyorum diablo yu hatta pati den frostbite la ara ara takılıyoruz gelmek isteyen varsa eklesin beni. semazen değilim hacı ben zaten daha anca inferno mp 4 ü 5 i sololayabiliyorum. oynamak isteyen varsa eklesin altta imza bölümünde battletag im var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2013 Undisclosed said: şu 1.0.8 item blog da legendary lerin düştüğü mobun levelı ile scale olma olayını tam anlamadım ben. link: 1.0.8 itemization update 'we plan to allow legendary items to also roll their base stats at the level of the monster dropped them' denmiş. mesela three hundredth spear dan örnek vereyim. ilvl63 olmayan bir legendary bu. inferno da düşerse ilevel63 muamelesi görecek ve statları ona göre roll alacak. sormak istediğim şu, bu spear MP1 ve MP10 da düşse, statların rollenmesi açısından fark oluşturacakmı? yoksa direkt infernoda düştüğünden MP1 dede MP10 dada ikisindede ilvl63 item rollu mu alacak ? Oluşturacak sanırım ,yüksek mplerden düşecek droplar yüksek rollenecek kabaca ,sanırım bu değişikliğinde amacı da yüksek mp'lere zorlamak insanları ,mesela şu anda hele de paragon kasarken mp1-2-3 en efektif yol ,ee durum böyleyken geara upg anlamsızdı ki böyle düşünen çok insan var. Bunu getirirlerse direk sıçış benim için ,sıfırdan gear lohlu ,lsli falan ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Undisclosed Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 mp10 legendary farming şu anda komedi durumda ama.. champion keserek farmlamıyorlar. yani farmlanıyor ama efektif olmuyor. [skorn + rend;ravage + %12-24 ms] WoTB açık ve buff lı iken 350-400 dps civarı dpsin varsa critlediğinde keep depths 2 deki moblara 1 shot atıyor bitene kadar dot. rend basa basa white mobları kesiyorsun. sonra bidaha keep depths 2 rinse&repeat. ortalama saatte 4-5 legendary farmlanıyor ki ne elit keserek nede başka bir yöntemle elde edilebilecek bir sayı değil bu şu an için. bunun dışında act2 vault of assasin mp10 farmlayanlar var, bide crypt of the ancients farmlayanlar var. legendary için olmasada genellikle demonic essence için yapıyorlar. 1.0.8 ile legendary lerin daha işe yarar olması için insanları mp10 a bu şekilde zorlarlarsa, onlarda en efektif olanını yapacaktır, keep depths 2 white mob farm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Umarım yapmazlar ne diyeyim ,günlerce chest açtım ,goblin farmladım neler neler ama artık antin kuntin işler yapmazlar umarım demekten başka çarem yok çünkü bu saatten sonra mp1 tek el farm dışında challenge bir olay keyifli gelmeyecek bana pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 demonik esansın düşme oranları artsın başka bişey istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 onlari da tiklaya tiklaya bi hal oluyo insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Auto craft gelsin evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 kendi kassın bide ,rmah'a offical bot inject etsin blizzard ,euroyu basalım haftalık ,saatlik bot alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ulan aksiyon oyunu diye pazarlalan oyunda iki tane markiz gem yapmak için 76 dakika kesintisiz tık yapmam gerekti. 76 dakika crafta tek tek bastım. en azından şifte basınca beşli craft falan olsun. ha 76 dakika basmamak için 15m fark verip 3x radyant star gem almak isteyen varsa buyursun alsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 la o kadar uğraşana kadar bi makro programı kursaydın ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Seperate said: kendi kassın bide ,rmah'a offical bot inject etsin blizzard ,euroyu basalım haftalık ,saatlik bot alalım komik misin? wow da var burada niye olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Aslında en başta normal ve düzgün bir oyunda olması gereken birçok şeyi sonradan hemde teker teker ekleyip bizle testis geçtiği için blizzarda yazdım ben onu. Oyunun ilk haliyle şu an ki hali arasında dünyalar var ,tamam olması gereken şeyler dedik de gittikçe ameleye bağlıyor oyun ,mesela ben ilk releasedeki inferno act 3 yapabilsek kafalarını özlemeye başladım ama öyle bir hale girdi ki oyun auto olsun herşey anasını satayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 ha o konuda hemfikirim. direk betayı aldırdılar bize. ama vanilla wow u hatırlamıo musunuz abi. klasik blizzard işte. oyunun betasını satıp gelişmeleri de "iş yaptık" diye sunuyorlar :D editler editler typo fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 aynen öyle tam klasik blizzard işi ,şaşırtmıyor zaten ama artık kabak tadı da verdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 başta bir "para kırarız" hevesiyle aldık resmen oyunu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2013 Expansiondan umutluyum ben. LODsuz d2 de çok maldı. Typical Blizzard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Myshkin said: la o kadar uğraşana kadar bi makro programı kursaydın ya ahaha aynı noktaya oto-klik yapan mini programlar var da, mükemmel eşit intervalle klik yapanı botçu diye atıyolarmış. wowda falan çok şikayet vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 bi uyanık sen misin hayta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2013 hakkaten asla act3 oynayamam diyodum ben ahhaah wiz bug çıkmıştı da bossların hplerini okuyabilmiştim sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar