Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

goldbären said:

allah belanızı versin lan pis botçular, ben kendim oynuyorum hellfire + leoric 25m alıyorum bi saatte

O SENİN YETERSİZLİĞİN demeyin report ederim!!!11 sdfs

abi kendim kastıgımda saatte 40-50m arası kasıyorum ringler olmadan

üşeniyorum ama kasmaya
sonuç olarak

Harir said:

o senin yetersizliğin
Sosyal ağlarda paylaş

mp1 oynuyorum paragon için. act3te kendimce bi rotam var, önce son tower sorna keepler sonra fields of slaughter sorna köprü sonra tekrar en aşağı kadar normal rota. azmodanla falan uğraşmıyorum. temzileyince çıkıp giriyorum.

kafada 31lik gem var + hellfire + leoric 28lik yok 30m anca alıyorum. biraz aptalım galiba:(
Sosyal ağlarda paylaş

29luk gem var sadece
alkayzir rotasi yapiyorum ekstradan bridgeden korsikke kadar kosturup mob kesiyorum mp0
Legendary ve 61+ silahlari topluyorum sadece yerden

Senin karakter ne? Barbarsa mp0 alkayzir yap biraz alisip hizlaninca adam gibi olur

Ben o rota icin 140k dps 450-500 resist 30k hp 7 pickup 12 movement speedle takiliyorum
İnna donu ve lacuni filan alinirsa baya bi hizlanir da useniyorum
Sosyal ağlarda paylaş

mulgear6 said:

29luk gem var sadece
alkayzir rotasi yapiyorum ekstradan bridgeden korsikke kadar kosturup mob kesiyorum mp0
Legendary ve 61+ silahlari topluyorum sadece yerden

Senin karakter ne? Barbarsa mp0 alkayzir yap biraz alisip hizlaninca adam gibi olur

Ben o rota icin 140k dps 450-500 resist 30k hp 7 pickup 12 movement speedle takiliyorum
İnna donu ve lacuni filan alinirsa baya bi hizlanir da useniyorum

mp 0 yerine mp 1 daha mantıklı 140-150 k ile zaten 2 atarsın moblara
Sosyal ağlarda paylaş

"We've recently issued account bans to several thousand Diablo III players who were found to be using botting programs while playing."

"Several thousand Diablo III players..."

Lan adamlar AH'nin bi tarafını şaaptıktan sonra banladılar. Adamlar gitcekler bidaha acc alcaklar sonra 3 ay sonra tekrar banlanırlar herhal:D
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

"We've recently issued account bans to several thousand Diablo III players who were found to be using botting programs while playing."

"Several thousand Diablo III players..."

Lan adamlar AH'nin bi tarafını şaaptıktan sonra banladılar. Adamlar gitcekler bidaha acc alcaklar sonra 3 ay sonra tekrar banlanırlar herhal:D

abi şu 7.500 eur a giden silahın bidlendiği forumda adam "I am earning 30k eur / month" gibi bir şey demişti. işkembeden sallamıyorsa hiç dokunmaz bu adamlara 1 2 3 50 acc
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...