mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 goldbären said: allah belanızı versin lan pis botçular, ben kendim oynuyorum hellfire + leoric 25m alıyorum bi saatte O SENİN YETERSİZLİĞİN demeyin report ederim!!!11 sdfs abi kendim kastıgımda saatte 40-50m arası kasıyorum ringler olmadan üşeniyorum ama kasmaya sonuç olarak Harir said: o senin yetersizliğin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 niye yavaş kalıyorum ben aaba ya yerden rare bile toplamadan gidilmezki ya. ya trifecta sarı varsa? diye hepsini alıyorum ben :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2012 mp kaçta oynuyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mp1 oynuyorum paragon için. act3te kendimce bi rotam var, önce son tower sorna keepler sonra fields of slaughter sorna köprü sonra tekrar en aşağı kadar normal rota. azmodanla falan uğraşmıyorum. temzileyince çıkıp giriyorum. kafada 31lik gem var + hellfire + leoric 28lik yok 30m anca alıyorum. biraz aptalım galiba:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 29luk gem var sadece alkayzir rotasi yapiyorum ekstradan bridgeden korsikke kadar kosturup mob kesiyorum mp0 Legendary ve 61+ silahlari topluyorum sadece yerden Senin karakter ne? Barbarsa mp0 alkayzir yap biraz alisip hizlaninca adam gibi olur Ben o rota icin 140k dps 450-500 resist 30k hp 7 pickup 12 movement speedle takiliyorum İnna donu ve lacuni filan alinirsa baya bi hizlanir da useniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 barb ya. her şey var gene de milletin gerisinde kalıyorum. goldu saçıp saçıp yetemeyen zengin çocuk gibiyim sdf + yancıda da hellfire var hatta hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orly Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2012 mulgear6 said: 29luk gem var sadece alkayzir rotasi yapiyorum ekstradan bridgeden korsikke kadar kosturup mob kesiyorum mp0 Legendary ve 61+ silahlari topluyorum sadece yerden Senin karakter ne? Barbarsa mp0 alkayzir yap biraz alisip hizlaninca adam gibi olur Ben o rota icin 140k dps 450-500 resist 30k hp 7 pickup 12 movement speedle takiliyorum İnna donu ve lacuni filan alinirsa baya bi hizlanir da useniyorum mp 0 yerine mp 1 daha mantıklı 140-150 k ile zaten 2 atarsın moblara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 ucuz d3 key nerden bulabiliriz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2012 sanalsaraydan aldık geçen en ucuz orası sanırım 88TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 var mı banlanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 varmi banlanmayan :P sirf benden giden bottan 100+ account var .( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Rhom said: var mı banlanan? arkadaş banlanmış eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 "We've recently issued account bans to several thousand Diablo III players who were found to be using botting programs while playing." "Several thousand Diablo III players..." Lan adamlar AH'nin bi tarafını şaaptıktan sonra banladılar. Adamlar gitcekler bidaha acc alcaklar sonra 3 ay sonra tekrar banlanırlar herhal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Azcık geç oldu ama ne olursa olsun paragon 100 olupta banlanmak koyar adama :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 lan botlar banlanırsa 300streamerdan baska oynayan mı kalır ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 GodBlessStoya said: Rhom said: var mı banlanan? arkadaş banlanmış eheh sorma 5 tane account gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Aceace said: "We've recently issued account bans to several thousand Diablo III players who were found to be using botting programs while playing." "Several thousand Diablo III players..." Lan adamlar AH'nin bi tarafını şaaptıktan sonra banladılar. Adamlar gitcekler bidaha acc alcaklar sonra 3 ay sonra tekrar banlanırlar herhal:D abi şu 7.500 eur a giden silahın bidlendiği forumda adam "I am earning 30k eur / month" gibi bir şey demişti. işkembeden sallamıyorsa hiç dokunmaz bu adamlara 1 2 3 50 acc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Miraul said: varmi banlanmayan :P sirf benden giden bottan 100+ account var .( bizide yaktı:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GodBlessStoya Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 ahahahahahaha bide kızıyıolar ya ahahahah iyi olmuş iyi. inşallah next wavede yine banlanırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 abi botla oynadıktan sonra ne eglencesi amaci var ya :S insh pc'leriniz falan yanar bottan sdsfs bunu diyen adam gta'da sifre yazmaya bile karsi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 eğlence için kullanmıyoruz ki zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 o zaman kazandgnz paralarla aldıklarinz yansın ssdsfs daha cok koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 inşallah çükünüz yansın lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2012 yedigim hamburgerlerden gelen kaloriler yanicaksa NP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 ben yırttım da bayadır adam gibi de açmıyodum zaten bugun açtım 6 saat 3 tane legendary düşmüş sadece mp0 enteresan neyse parabol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar