Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Valla oyunu oynayarak farm yapmaya çalıştığımda benimde yüzüm gün yüzü görmedi. Son 2-3 aydır sadece ah farmlayarak item alıyorum. Artık oynarken rahat rahat item çıktı çıkmadı diye sinir sitres olmak zorunda da kalmıyom. En son geçen hafta mı ne bi eldiven çıkmıştı da 5m'e mi ne satmıştım o kadar:D Ondan bu yana bişe düştüğü yok:D

AH candır.
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

Valla oyunu oynayarak farm yapmaya çalıştığımda benimde yüzüm gün yüzü görmedi. Son 2-3 aydır sadece ah farmlayarak item alıyorum. Artık oynarken rahat rahat item çıktı çıkmadı diye sinir sitres olmak zorunda da kalmıyom. En son geçen hafta mı ne bi eldiven çıkmıştı da 5m'e mi ne satmıştım o kadar:D Ondan bu yana bişe düştüğü yok:D

AH candır.

İşletme mi okudun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Mak müh 3. sınıf terk :D
Şimdi Gastecilik 3.sınıfım. Bu sefer biticek.

Ya aslında gerçekten ah üzerinden para yapmak zor değil. Basit 3 kural var.
1 herkesin almak istediği item'ı kovalayacaksın.
2 Avrupa'nın uyuduğu saatte item kovalayacaksın.
3 Botların kovalamadığı itemı kovalayacaksın.

Bu kadaaar. Arada ufak tefek zarar ettiğim de oluyor. En büyük zararım legendaryler bufflanmadan hemen önce 30m'e bi armor aldıydım. 15'e mi ne zor sattım :D Buff'tan haberim yoktu malesef.
Item search 6ya çıkmadan önce güzel kazanıyodum da artık ıııh. İşler zorlaştı.

Bak mesela karakterimde acilen ihtiyacım olan bir şey olmadığından pvpde iş yapma olasılığı yüksek olan fakat herkes dps abandığından önemsenmeyen defansif itemları ucuza kapatmaya çalışıyorum. Ha PvP nasıl olur ne şekil olur bilmem. Yeni yeni pvpye yönelik itemların geleceğine de bahse girerim ama yatırım amaçlı verdiğim 3-5m açıkçası pek koymuyo şu anda.

(Zamanında 3-5m'i brimstonelara gomseydim ufff.)
Sosyal ağlarda paylaş

Ya windforce 1 randomlu olduğundan ve randomu soket çıkmazsa işe yaramadığından pek ideal değil. Soketli WF zaten çoook pahalı.

Benim demek istediğim. Aşırı yüksek stat, AR veren fakan CC,CD,AS 3lusu olmayan amulet ve ringler, eldivenler, helm gibi parçalar. Ha asıl vurgunu Justice Lantern, Doom Bringer, Stormshield ve pek ummasam da SoE'den yaparım gibi geliyor açıkçası. Çünkü 1.03 öncesi bis itemlar olan bu itemlar mobların dmgi düşünce çok fazla değer kaybettiler. Belki tekrardan canlanırlar.

Max Freeze ve AS'li Azurewrath, Helm of Command aklıma gelen diğer legendary itemlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...