Aceace Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2012 Valla oyunu oynayarak farm yapmaya çalıştığımda benimde yüzüm gün yüzü görmedi. Son 2-3 aydır sadece ah farmlayarak item alıyorum. Artık oynarken rahat rahat item çıktı çıkmadı diye sinir sitres olmak zorunda da kalmıyom. En son geçen hafta mı ne bi eldiven çıkmıştı da 5m'e mi ne satmıştım o kadar:D Ondan bu yana bişe düştüğü yok:D AH candır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatermain Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Aceace said: Valla oyunu oynayarak farm yapmaya çalıştığımda benimde yüzüm gün yüzü görmedi. Son 2-3 aydır sadece ah farmlayarak item alıyorum. Artık oynarken rahat rahat item çıktı çıkmadı diye sinir sitres olmak zorunda da kalmıyom. En son geçen hafta mı ne bi eldiven çıkmıştı da 5m'e mi ne satmıştım o kadar:D Ondan bu yana bişe düştüğü yok:D AH candır. İşletme mi okudun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Mak müh 3. sınıf terk :D Şimdi Gastecilik 3.sınıfım. Bu sefer biticek. Ya aslında gerçekten ah üzerinden para yapmak zor değil. Basit 3 kural var. 1 herkesin almak istediği item'ı kovalayacaksın. 2 Avrupa'nın uyuduğu saatte item kovalayacaksın. 3 Botların kovalamadığı itemı kovalayacaksın. Bu kadaaar. Arada ufak tefek zarar ettiğim de oluyor. En büyük zararım legendaryler bufflanmadan hemen önce 30m'e bi armor aldıydım. 15'e mi ne zor sattım :D Buff'tan haberim yoktu malesef. Item search 6ya çıkmadan önce güzel kazanıyodum da artık ıııh. İşler zorlaştı. Bak mesela karakterimde acilen ihtiyacım olan bir şey olmadığından pvpde iş yapma olasılığı yüksek olan fakat herkes dps abandığından önemsenmeyen defansif itemları ucuza kapatmaya çalışıyorum. Ha PvP nasıl olur ne şekil olur bilmem. Yeni yeni pvpye yönelik itemların geleceğine de bahse girerim ama yatırım amaçlı verdiğim 3-5m açıkçası pek koymuyo şu anda. (Zamanında 3-5m'i brimstonelara gomseydim ufff.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Jay Wilson: We'll be doing a PVP blog update very soon. Sorry to keep you waiting. Bakalım pvp gelince değerlenmesini umduğum itemlar değerlencek mi. Belki biraz bişe yakalarım ucundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 aklıma ilk gelen windforce oldu benim değerlenecek item deyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ya windforce 1 randomlu olduğundan ve randomu soket çıkmazsa işe yaramadığından pek ideal değil. Soketli WF zaten çoook pahalı. Benim demek istediğim. Aşırı yüksek stat, AR veren fakan CC,CD,AS 3lusu olmayan amulet ve ringler, eldivenler, helm gibi parçalar. Ha asıl vurgunu Justice Lantern, Doom Bringer, Stormshield ve pek ummasam da SoE'den yaparım gibi geliyor açıkçası. Çünkü 1.03 öncesi bis itemlar olan bu itemlar mobların dmgi düşünce çok fazla değer kaybettiler. Belki tekrardan canlanırlar. Max Freeze ve AS'li Azurewrath, Helm of Command aklıma gelen diğer legendary itemlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Ben çok cahil kaldim oynamiyorum uzun süredir. Girip farm yapsam kim bana item fiyatlari sorma konusunda yardimci olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 PvP vendorlari falan leak edilmisti 1.05 ptrsinde. Sanmiyorum mevcut kiyida kosede olan itemlerin degerlenecegini. Token moken toplatip millete pvp setleri satacaklardir heralde WoW'daki Resilience mantigi ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bende bi windforce var as ile yanına yaklastirmiyo mobları da pvp de ne olur bilmiyorum zaten pvp ciksada 6*7 gun takılacak millet yine bırakacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 O kadar yazdım defansif item falan da... http://us.battle.net/d3/en/profile/DAKKON-6113/hero/8428604 Adamda 1m dps var ben defans diyom:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 O yuzden bende wow daki gibi bi pvp set yada res. gibi birsey cikarlar diye dusunuyorum, yoksa bu tarz adamlar pvp ciktigi gun 3sn de eritirler herkesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi haha o dps nasıl yapılıyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Ya WotB insanity, killing spree, Marauders rage, Frenzy shrine ne var ne yoksa açmış çıkmış oyundan bu nedenle 1m dps olmuş. Ha adamda 1.2k dpslik 2 silah ve %85 AS olduğunu da kaçırmamak gerek. Öküz abisi öküz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 goldbären said: abi haha o dps nasıl yapılıyor ya bak benim ezik gearla bu kadar oluyor mesela http://i.imgur.com/rxHDu.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 overpower/killing spree unutmuşum hatta orda. 693k oluyor onu da ekleyince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 echoing fury süper silah da fear işi hayattan soğutuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 oo 24 milyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Myshkin said: echoing fury süper silah da fear işi hayattan soğutuyor ya mp1 oynarken feardan kaçacak kadar yaşamıyor hiçbişey. diğerinde de elitelerde cold dmgli soj ve scoundrel yavaslatiyor yeteri kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 7 oynuyordum ben güzel bi tane aldım, hem dps kısmında yazan damage hem de oyun içinde speedden gelen damage deli gibi arttı ama oynayamadım valla bir kaç gün direnip sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi bu arada bu %x damage arttıran şeyler baya iyi ya, tyrael's might çıkartıp 17k dps arttırdım bikaç başka dpsle resmen damage düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CuteButPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Aluriel said: overpower/killing spree unutmuşum hatta orda. 693k oluyor onu da ekleyince Donda gem yok bide, ordanda ekle biraz dps, allah bereket versin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 vita vardi aslinda onda cikardim str takayim diye unutmusum onu da asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hangi sikillerle şişşiriyosun o dpsi aluriel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 iman gücüylen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Hep stereoid basmış, iğne vurdurmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar