S-H Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 oyundaki abilitylerin %80i filan anti melee sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Q2 raporu gelmiş, 10 milyon said: Blizzard Entertainment's Diablo III, released on May 15, 2012, set a new industry launch record for PC games and was the #1 best-selling PC game for the first six months of 2012. Through July, more than 10 million players have entered the world of Sanctuary http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=697761 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 S-H said: oyundaki abilitylerin %80i filan anti melee sanırım. o yüzden barbarian ve monk ekstra %30 dr alıyor ya zaten infernoda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 ah yine patladı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 5mden item alıp 9 m'e koymuştum, satılmamıştı. sonra ben bunu zaten ucuza koymuşum deyip 12.5 m'e koydum satılmış bugün ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 3. kez başıma geliyor hani öncelerde yanlış bakmışımdır belki diyordum fakat şöyle bi olay var,ah'deki eşyalarıma bid geliyor,bi süre sonra tekrar kontrol ettiğimde bid'in kaybolduğunu görüyorum,nedir bu olayın aslı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bug var öyle alınan bid bazen gözüküyor bazen gözükmüyor ama bid alıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 bi eşyaya 1m bid attım. eşyanın o anki bidi 200 k falandı. sonra bi yükseltmeyi deniyim yaşunu dedim. 250k bid attım. 250k geri geldi SİZDEN YÜKSEK BİD VAR. denilerekten. ama 1m gitti. şuan bid kısmında kaybediyormuşum gibi gözüküyor. senin bahsettiğin bugın bir benzeri oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Kendi max bidini yükseltemessin o şekilde. O item 1m olana kadar sen kazanırsın merak etme ama durup dururken kendini daha fazla zarar sokma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2012 zarar olmaz öyle ben mesela uğraşmıyorum öyle 200-300k lık item oluyor adam bidliyor falan 15m bidiyorum bende işte o debeleniyor auction bitene kadar 2-3m bid oluyor itemı adamın max+1 bidi olarak alıyorum 12-13m geri geliyor itemla beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Benim mantık falan almadı bunu.bu adam nerde ne kasıyor da 80M para kasmıs abi 183 saatte? abide 213 gold find var bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Diğer karakterleri silmiştir belki, 183 saatte 50k elite imkansız gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 initializing hatasını çözüyoruz? (mac) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Ema abla başlıyor musun oynamaya, forumda çözüm için yazılanlar Fix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 mdastar said: Benim mantık falan almadı bunu.bu adam nerde ne kasıyor da 80M para kasmıs abi 183 saatte? abide 213 gold find var bu arada full MF li botlar 1 saatte yaklaşık 500k kasıyordu en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 "Difficulty=Nightmare" olduğunun farkındasın di mi? Yani adam hell'e hiç geçmemiş, bildiğin bod ve sadece gold kasıyor. Hatta nightmare zorluğunda da ilk act'ı bitirmemiş, o zorlukta muhtemelen şu khazra staff mı dır varya öyle bir yer, orda gold kasıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ya bu pony lvl icin stafı yaptım yarığın oraya gidiyorum hiç bi sey olmuyor,neyi atlıyorum ? .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 http://soe.hubpages.com/hub/Whimsyshire-The-Secret-Pony-Level-Guide-Diablo-3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ok saol bakınayım biraz,hell icin ayrı inferno icin ayrı bi staf gerekmiyodur sanırım dimi yapınca her yerde giriyosun ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Hepsi için aynı staff ama ayrı aslında :p Şöyle: Normal mode'da açmak için Staff of Herding yapıyoruz. Sonra Hell'e geçinde "Hellish Staff of Herding" recipe'ını bulduktan sonra Staff'ı hell için geliştiriyoruz Blacksmith'de. Ama geliştirmek için yeniden malzeme toplamıyoruz. Normal mode staffımızı, recipe'ımızı ve bir miktar goldumuzu alıp Blacksmith'de geliştiriyoruz. Sonra Nightmare ve Inferno içinde aynı yöntemi uyguluyoruz. Nm 500.000, Inferno 2.000.000g a upgrade ediyor staffı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zyru Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2012 ohhh tam aradıgım cevap gelmiş saolasın ...:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VlDWNf-wmzo&feature=youtu.be&hd=1 videodaki bot ali kardeşimiz: http://eu.battle.net/d3/en/profile/ali-2398/hero/811198 3,967,604 lifetime kills. 301,529 elite kills. bot olayına giresim geldi şu an ne diyim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lelouchshiba Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 patide gold satan herif olmasın o ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Lelouchshiba said: patide gold satan herif olmasın o ahahah valla bilmiyorum abi de ben olsam ben de satarım gold yani.bu nasıl bi elite ve total kill sayısıdır..günde ne biçim gold kasarsın bununla yani edit: aliyi geçmiş ama 3 kişi.şu an birinci olan botumuz morfz0r#2997 398,061 - lolololol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2012 O değilde o kadar kill yapmış niye elindeki kılıç o kadar dandik :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar