Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Q2 raporu gelmiş, 10 milyon

said:
Blizzard Entertainment's Diablo III, released on May 15, 2012, set a new industry launch record for PC games and was the #1 best-selling PC game for the first six months of 2012. Through July, more than 10 million players have entered the world of Sanctuary

http://investor.activision.com/releasedetail.cfm?ReleaseID=697761
Mesaj tarihi:
3. kez başıma geliyor hani öncelerde yanlış bakmışımdır belki diyordum fakat şöyle bi olay var,ah'deki eşyalarıma bid geliyor,bi süre sonra tekrar kontrol ettiğimde bid'in kaybolduğunu görüyorum,nedir bu olayın aslı ?
Mesaj tarihi:
bi eşyaya 1m bid attım. eşyanın o anki bidi 200 k falandı. sonra bi yükseltmeyi deniyim yaşunu dedim. 250k bid attım. 250k geri geldi SİZDEN YÜKSEK BİD VAR. denilerekten. ama 1m gitti. şuan bid kısmında kaybediyormuşum gibi gözüküyor. senin bahsettiğin bugın bir benzeri oldu sanırım.
Mesaj tarihi:
zarar olmaz öyle ben mesela uğraşmıyorum öyle 200-300k lık item oluyor adam bidliyor falan 15m bidiyorum bende işte o debeleniyor auction bitene kadar 2-3m bid oluyor itemı adamın max+1 bidi olarak alıyorum 12-13m geri geliyor itemla beraber
Mesaj tarihi:
mdastar said:

Benim mantık falan almadı bunu.bu adam nerde ne kasıyor da 80M para kasmıs abi 183 saatte?

abide 213 gold find var bu arada

full MF li botlar 1 saatte yaklaşık 500k kasıyordu en son.
Mesaj tarihi:
"Difficulty=Nightmare" olduğunun farkındasın di mi? Yani adam hell'e hiç geçmemiş, bildiğin bod ve sadece gold kasıyor.

Hatta nightmare zorluğunda da ilk act'ı bitirmemiş, o zorlukta muhtemelen şu khazra staff mı dır varya öyle bir yer, orda gold kasıyor işte.
Mesaj tarihi:
Hepsi için aynı staff ama ayrı aslında :p

Şöyle: Normal mode'da açmak için Staff of Herding yapıyoruz. Sonra Hell'e geçinde "Hellish Staff of Herding" recipe'ını bulduktan sonra Staff'ı hell için geliştiriyoruz Blacksmith'de. Ama geliştirmek için yeniden malzeme toplamıyoruz. Normal mode staffımızı, recipe'ımızı ve bir miktar goldumuzu alıp Blacksmith'de geliştiriyoruz. Sonra Nightmare ve Inferno içinde aynı yöntemi uyguluyoruz. Nm 500.000, Inferno 2.000.000g a upgrade ediyor staffı.
Mesaj tarihi:
http://www.youtube.com/watch?v=VlDWNf-wmzo&feature=youtu.be&hd=1

videodaki bot ali kardeşimiz:

http://eu.battle.net/d3/en/profile/ali-2398/hero/811198

3,967,604 lifetime kills.
301,529 elite kills.

bot olayına giresim geldi şu an ne diyim..
Mesaj tarihi:
Lelouchshiba said:

patide gold satan herif olmasın o ahahah

valla bilmiyorum abi de ben olsam ben de satarım gold yani.bu nasıl bi elite ve total kill sayısıdır..günde ne biçim gold kasarsın bununla yani

edit: aliyi geçmiş ama 3 kişi.şu an birinci olan botumuz

morfz0r#2997 398,061 - lolololol..
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...