df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ayıları düzelttiler mi sonunda. iyi bari yerinde saydıklarında çok sövüyordum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ya bu wall cuların buglarından gına geldi artık kafayı yiyecem. adam gelip duvarı tam üstüme atıyor, kıpırdayamıyorum hiçbir tarafa içinde duvarın içinde yapışmış vaziyette kalıyorum. duvarın arkasından ben adama vuramıyorum adam bana vuruyor duvarı öyle bir atıyorki 3 taraftan kesişiyorlar ve ben merkezde hareketsiz kalıyorum, yine ölüyorum. iyi güzel duvar olsun, zorlanalım keserken de şu aptallıklar bi düzeltilse daha mutlu olacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 alttan da ateşi veriyor, taşfırın sdfgh bug değil yanlız o. baya baya intended. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Can sıkıcı ama olması gerektiği şekilde bence de duvarcı ustaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ultima online ı hatırlatıyo bana, orda da hep yerdim çapraz duvar+flame wallu beynime :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Fast+Mortar+Invul sanirim en gicik kombat birde su yerin dibine giren timsahlar var :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 invul minion + fast + arcane sentry (akılda kalanlar bunlar 1-2 tane daha vardı mortardı ) + mobun kendi özelliği görünmezlik (yılanlar)ve bunların bulunduğu mekan dar koridorlu bir instance. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Aluriel said: alttan da ateşi veriyor, taşfırın sdfgh bug değil yanlız o. baya baya intended. abi adam tek duvar atıyor ve de üstüme geliyor. şu şekilde kalıyorum tek duvarın içinde kıpırdayamıyorum: hani 3 duvarla kesiştirip yine 1 adım attırmamaya da eyw da tek duvarla bunu yapamasınlar bi zahmet olmaz öyle şey. hareketi direk sıfır a indiren duvar olayı direk saçma. çünkü olay zaten seni oyun yönünden zorlamak. e hareket edemiyorsun ve ölüyorsun burda elealabileceğin bir insiyatif yok ki. her seferinde bir zar atılıyor 3 ün altında gelirse direk ölüyorsun, şimdi bu zorluk değil ki saçmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Liebe said: ultima online ı hatırlatıyo bana, orda da hep yerdim çapraz duvar+flame wallu beynime :D sphere: wall of stone + flame runuo: in sanet + posion grav bazı şeyler hiç değişmiyor ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ahahaha sanct' ı sanet zannedenlerden birini daha gördüm çok duygulandım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 in sanct ylem miydi neydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 uo'nun fontunda c ve e harfleri cok benziyo bir birine. ben de uzun sure sanet zannetmistim onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 CorpPor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 spirit walk ile duvar meselesinden kurtuluyorum. elit melee ise horrify, confuse fln ile de duvar gidene kadar zaman kazanıyorsun. her class'ta bir şeyler vardır bence. bu tarz pasifleri kullanacaksın yapacak bir şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 wall yuzunden 20 sn ayni yerde kaldim.. nasi wall atiyolarsa bide arcane hedesinden vardi :( olan hc chara oldu qq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 öldüm deme :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 öldüm tabikine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Son gelen patchden sonra quest abuse ederek hızlı xp alma olaylarının hemen hemen hepsi düzeltildi sanırım(yanılıyorsam düzeltin) bu durumda yine de hızlı level atlamanın bir yolu var keşfettiğim, yapan var mı bilmem. şu an lvl 50-54 arasını o şekilde geçtim,(30 civarlarında da yapmıştım o zaman yanılmıyorsam 10-12k civarı xp geliyordu) şu an bu şekilde run başına 100-190k arası xp alıyorum(bonus xp veren shrine gelirse tam disko) class monk, gear olması gerekenden biraz iyi, yani ah'den giydirmeden ya da main char'dan özellikle iyi bir silah olmadan hızlı yapılabilecek bir şey değil baştan söyliyeyim. 53'ken şu durumdaydı statlar kıyaslamanız için koyayım; 22k hp ile Quest: Act 1 - 6 Place the beacons şu alan Alaric'le konuşup Beacon'ları topladıktan sonra questi teslim etmeyip oyundan mağaranın içindeyken çıkın(çıkın girin çıkın girin repeati yani). Sonra resume edin, mağaranın içi resetleniyor haliyle. Mağaradaki olay sadece çok mob olması değil onların başında en az 4 civarı summoner olması, sürekli skeleton summmonlamasına müsade edip dayanabildiğiniz kadar dayanarak çıkanları kesip massacre bonus xp'sini almak. ben genelde 40 ila 70 arasında mob kesip 3-7k civarında bonus xp alıyorum. sonra summonerları kesiyorum ve champion'a dönüyorum. genelde kapı girişinde geride olsa da bazen girişte de çıkabiliyor champion, o yüzden baya kalabalık grupların arasında kalabilirsiniz. bir run bitince belirttiğim civarda xp alıyorsunuz. ben ortalam 2 dakika içinde bitiriyorum run'ı. 8-10 run'da bir çanta mavi-sarı ile dolduğundan ve ölmediğim için quest yapmaktan daha bile iyi para alıyorum aynı zamanda. daha hızlı bir yöntem varsa söyleyin bu arada pek araştırmadım, bulduğumu paylaşayım dedim. heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2012 ibretlik paylaşım panpix, eyv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 http://oi50.tinypic.com/jj0nc5.jpg bu nedir ya waller arcane sarı minionlarıyla sıkıştıdılar 10 tane arcane açtılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 tissko tiskooo barzaaani yapmıslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2012 onun ortasında dururum sorunsuz. hele act1 de her türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 ben de en sonunda aktive ettim oyunu. ama ilk denemede bunca zaman sonra bile error aldım. 3007 alıyorum şuan. sizde de var mı? bir başka sorun mu yoksa. deneyebilecek var mı şuan. çözdüm olayı. secondary logon açık değilmiş. açınca düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2012 http://tr.twitch.tv/christarastv bu nasıl bir insan arkadaş moralim yerin dibine çakıldı 600m var adamda uo'da dagger yapar gibi legandery yapıp satıyo millete :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar