df Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 tüftüfle uzaktan ne elit kesilir ya zoom-out ile =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 aente said: abiiğ, yere item inanılmazmış deniycem eve gidince hahahfaads su an denedik calısıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ne o ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 yaw bi tane legendery mace var 3-5 tane alıp dar yerlerde yere atıyorsun. moblar ona takılıyo. ama sanırım sadece cüsseli moblarda oluyor ponylevelda olanda sadece ponylerin takılması gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 eve kitleyek bari monako Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 mmBBQ dan banlanılırmı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 3rd party olmuyo mu bu? discoya gelmeyin gençler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 ben kullandim ara ara mmbbq. softhack oldugu icin banlanma sebebi olamaz diyorlar bende banlanmadim :) ancak su varki zoom outu esek kadar yaptiginizda moblar d2 deki gibi mal mal gorunmuyorlar. onlar gene ayni sekilde spawn oluyorlar onu iyi cozmusler. ama genede hunter icin cok basarili cok az zoom out yapinca asiri iyi oluyor rangeler icin. farm icinse radar ve haritayi aciyorsunuz otomatik. ornegin zoneda chest farmliyorsunuz bir kac adim attikca normalin 100 kati harita aciliyor belli kademelerle. sizde haritaya bakip o haritanin uygun olup olmadigini buluyorsunuz. zoom out ve radar icin softhack diyorlar ve bundan dolayi yakalanma ve banlanma olmaz diyor yapimcisi. sitesi belli arada hergun girip bakmak gerekiyor devamli update ediyorlar cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 uzucu yani olayin bunun gibi 100 lerce olaydan haberdar olmayisimiz %90 i patchlendi falan yani. millet o aralar nasil kastiysa bugli vs olaylari agzina sicti olayin :) 300k dps ler, 2hand silahi one hand olarak kullanmalar vs de vs. sonra AH de gorduk o dusen silahlari :( zengin oldu birileri simdi. daha da hackerler neler yapiyordur bilgimiz yok. bunlar bize dusen cerezler sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 hep ülümünati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 kanuni hack olaylarından ziyade başkalarının parayı kırıp senin kıramamana üzülmüşsün gibi duruyor sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 yok parayla isim yok pek, zaten oyunu birakiyorum onemli degil yani o olay. ama o silahlari gorup dusururum diyordum da onlarin baska sekilde dusurulmus olmalari (hapsi degil) sikinti yaratti hafifden. yoksa banane zaten hepi topu bir oyun sonucta. RMAH dan da gecinecek durumum yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 RMAH sigortamı yatırsa işe başlayabilirim aslında. yol yemek istemez, sandalye üzerindeyiz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2012 blizzard asıl balance üzerinden fena para kırıyor. eninde sonunda sanal bir ürün satıyor ve sisteme giren tüm para temiz kar blizzard için. paypal'a gitse bile yine bir ton kesinti var. valla adamlar altın yumurtlayan tavuk buldu resmen. birisi item alıyor 10 euroya diyelim. satan adam parayı balance'a atıp yeni item almak için kullanıyor, böyle böyle 10. alışverişte o 10 euro'nun tamamı blizzardın oluyor. temiz para. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 bu arada butcher farm filan yapmak isteyip de tank bulamıyan arkadaslar varsa beklerim öm atın bilmiyorum id'mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 nomsaR said: RMAH sigortamı yatırsa işe başlayabilirim aslında. yol yemek istemez, sandalye üzerindeyiz zaten. eppek diablonun ağzında azizim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Herkes Blizzardın karının peşinde de kimse çıkıp ulan pixel satıyoruz para kazanıyoruz demiyor :P Eline sağlık Blizzard oyuncu kesim hayatında ilk kez 3-5 kuruş kazandı sayende belki de hayatında ilk kez kendi parasını kazananlar oldu sayende :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bu mmorpgden ilk kez para kazandı diyeninizde tatava, hiçbiriniz KO yu bota bağlayıp aylık 1000 lira kazanmamıştır. geyik bir yana olay para kazanmak değil aslında, oyun oynarken real parayla item satma hissi.. Zaten aklı olan para kazancam diye kendini lootlara bağlamaz go go gold farm bot. al rus keyi git kas kaç makinen varsa (bknz türkiyede oynanan mmolarda cafe sahiplerinin geceleri tüm makinelere bot bağlamak yada insanların eve p4 makineler alması vs.vs.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Legal olarak ilk kez kendi sitesinden oyuncular arası alışverişe gerçek para ile izin veriliyor yanılıyorsam belirt. Sonuçta illegal yoldan para kazanmak değil bahsettiğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Bir sistem olarak evet ilk, ama sende bilirsinki bir çok şey var kağıt üstünde illegal olup uygulamada legal olan. Bu saydıklarımdada bu şekildeydi hep. Aslında senin dediğinde benim dediğimde legal ama biri tamamen bünyesine alip işi kolaylaştırmış. Diğer dediklerimdede mesela KO da karakter charmlar vardı karakterinin charmın içine koyuyosn trade ekranından aktarabiliosun başkasına falan. Official forumlarda 80 LEVEL PIÇAKÇI SATILIR 200TL gibi çok başlık vardı ban atılmazdı. Hatta sitede reklamı olan firmaların oyun botları vardı gibi gibi. Her zaman olucak bu tür şeyler mmoda, d3 ün yaptığı sistem güzel tabi bu konuda. Oyuna etkisi göz önüne alınmadığında tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Gelecek oyunlar için yeni bir fikir yarattı ama iyi ama kötü görücez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Ben 5 yıl önce söylüyordum mmo muhabbetlerinde yakında oyunculuk meslek haline gelicek diye yavaş yavaş bu yönde ilerliyoruz mesela second lifedan geçinen çok fazla insan vardı uzak doğu oyunlarından geçinen bir çok tip var vs. Sistem güzel ama dengeye oturması için zaman geçmesi lazım,bu süreçtede olan sistemin beta testeri olan d3 oyuncularına oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Osie16 said: bir çok şey var kağıt üstünde illegal olup uygulamada legal olan Böyle bişey yok ve olamaz. Bi durum ya legaldir ya illegal. Ki D3'ün legalliği tartışılır, parayı balance a atmayıp paypale gönderen adamın vergisini kim ödeyecek? said: Diğer dediklerimdede mesela KO da karakter charmlar vardı karakterinin charmın içine koyuyosn trade ekranından aktarabiliosun başkasına falan. Official forumlarda 80 LEVEL PIÇAKÇI SATILIR 200TL gibi çok başlık vardı Dahi anlamındaki -de eki ayrı yazılır. Kınayt oyuncusu her yerde kendini belli ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 üff snn be slkk :ss anlamındaki slk çift k ile yazılır neyse. KO oynadım evet senin 1 ayda kıçını yırtarak kazanıcağın parayı ben all day afk olarak kazandım ki ko yu bu yüzden oynadım (oynamak denmez ama sen mutlu olcaksan oynamış olayım) Hukukçu değilim ama kesintinin içinde vergi olabilir.. nicki türkçe olmayan biride gelip bana dilbilgisi dersi vermesin komik oluyor. sana hiç yakış tıramadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2012 http://www.diablofans.com/topic/56015-d3-taken-apart/ nerd rage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar