Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
çok saçma olmuş şu 200 saatin uzerinde playedim var oyun güzel diyemem idare eder. evet hala oynuyorum cunku başka alternatif oyun yok oynuyacak para da vermişiz, baştan söleselerdi oyun böyle diye almazdım mesela.

ayrıca evet gerizekalıyım.
200 saatin üzerinde oynadım diyorsun. Sonra baştan söyleseler almazdım diyorsun. Zamanın bu kadar mı değersiz? Daha 1 ay geçmeden 200 saatini harcadıysan demek ki eğleniyorsun. Oyundan eğlendiğinizi ve oyunun güzel olduğunu itiraf edince bir yeriniz eksilmez, merak etmeyin.
Mesaj tarihi:
infernoya gelene kadar gayet eğleniyodum sonra farmlayım act2 geçerim item lazım diyip farmlamaya başlayıp ne kadar farmlarsam farmlıyım astronomik rakamlar elde etmeden act2 ve sonrasına geçemiceğimi anlayınca hiç eğlenceli bir yanı kalmadı monk ile oyunun

şimdi ise sıkıntıdan dh kasıyorum. ilk günkü heyecan olsa max 1günde 60 lvle uğraşırdım fakat yine bir şey olmıcağından 2quest spamlayıp 2 saat afk oluyorum. günler oldu 50liyim hala
Mesaj tarihi:
Flassh said:

150 saat playedim var ama cidden başka oyun olsa kimse yüzüne bakmazdı

swtor gibi yerden yere vurururdu. melee classlarda ahtan item almadan inferno da tristam dan dışarı adım atamıyorsun
farm anlayışı /rejoin goblin,chest farm ama çok rafineymiş oyun

abi wow'da item kasmak için ayni dungeonlari 125121 kere yapmadık mi ? ayni bossları 10 dex fazlasi için 15 crit fazlasi için 11231 kere daha kesmedik mi ?

neyin bok atması neyin begenmemesi çözemiyorum,ne bekledgnzi de anlamıyorum.. hayir 1 kere goblin yada chest farm yapmadan oynayıp bitirseniz, ee bu ne ya item bile kasmadık bitti bu inferno cok kolay olmus diceksinz,simdi zor olmus diye aglıyorsunz..
Mesaj tarihi:
abi aynı dungeonları kasmak ile oyuna girip skill bile kullanmayıp sadece chest açıp çıkmak arasında dağlar kadar fark var yalnız

farm bu mudur yani? yoksa hep aynı bossları kesiyoruz QQ diye bir şey demedim ki ben
Mesaj tarihi:
Chest açıp çıkmak sizin terciğiniz, hem oyunun en sıkıcı kısmını iş edinip hemde "bu oyun çok sıkıcı ya" demek nasıl bir şikayettir.

Ben act 1 de khazra barikatından başlayarak son bossa kadar ne var ne yok temizliyen bir farm güzargağı seçtim kendime. Bunu toplamda 20-30 kere yapmışımdır. 5-6 item kendime buldum burdan, çıkan 30-50 taneyi AH'de sattım, zaten her tur 300-350k gold bırakıyor. Burdan gelen item ve goldla hem mf hem progress gear hazırladım.

Şimdi act 2 için aynısına başladım, burda da gene bir farm güzarggahı seçtim kendime. Bir süre kasıp act 3 için hazırlıyorum kendimi.

Günde 1-3 saat oynayarak gayet mutlu mesut, resmen D2 yi zerre aramadan oynuyorum. D3 muhteşem olmuş bu sebeple özellikle açıklanan patch ile daha da güzel olacağı belli.

Siz oyunun en saçma yönlerine yüklenip sonra da bundan zevk almayı bekliyemessiniz üzgünüm.
Mesaj tarihi:
İnsanlar hemen en iyi olmak istiyor işte. Chest farm vs. işin no-brain ve sıkıntısız kısmı olduğundan herkes oralara yükleniyor.

Yoksa o chest farmı 10 saat yapan adam 2 saat boyunca düşe kalka siegebreaker run yapan adam kadar item düşüremiyor.

Ben siegebreaker'a başladığımdan beri AH'ta 10m'lik item satmışımdır, üstüne düşürüp kullandığım 2-3 item var ve 2x de 1k dps 1-handed düşürdüm attack speedli, birini ben kullanıyorum, diğerini arkadaş hatta az önce daha ilk runda yine çok iyi bir sword düştü 3-4m'e gidecek o da. Gearımı da act 1 farmlayarak kastığım goldla toplamıştım.

Kaldı ki ben bütün gün oynamıyorum, taş çatlasa günde 3 saat siegebreaker farmlıyorumdur adam gibi.

Ha packler kötü gelirse 40 50 kere ölüyorum ama bugün mesela tek run yaptım biraz dikkat ettim oynarken, packler de mantıklı kombinasyonlarda geldi 2 kere öldüm 5x buff alıp, underbridge'i temizleyip, siegebreaker'ı kesmem dahil. Toplamda da 40dk sürdü sürmedi. Sonuç = totalde 5m - 6m totalinde drop.
Mesaj tarihi:
Valla ben çok şanssızım droplar konusunda.
Pony, Azmodan, Siegebreaker defalarca run yaptım hiç 1m+ üzeri item gelmedi.

Yine de nobrain chest spamlamam no ty
Mesaj tarihi:
bitti zaten o kalmadi öyle bişey.

chest farmlamak tyraeli peşine takıp eliteleri ona kestirerek ilerlemekten daha az exploit her türlü. chest her seferinde çıkmıyordu bu arada, %15 gibi bi şansı vardı. he çok saçmaydı, orası ayrı ama tyraele elite kestirmekten saçma değildi kesinlikle.

tyrael fixin tek üzüldüğüm yanı siegebreaker sonlara doğru rahatlıkla mf geara geçip öyle bitirebiliyordum, artık onu yapamıyorum
Mesaj tarihi:
Belli bir noktadan başlayıp 1 saatlik bir oyun ile Siegebreaker kesecek bir güzargahı düzenli kesmek ilk hedefim zaten. Act 2 de biraz daha takılayım sonra başlayacam SB farma.

Bir kere kestikten sonra yavaş yavaş mf arttırarak, sürekli burayı farmlamayı planlıyorum. Ama daha var yani en az 10-15 gün sürer oraya başlamam.

Mesela act 1'e "yeter artık bu kadar farmladığım" dediğimde, buffsız 230 mf ile yapıyordum farmı. Şimdi act 2 yi anca 20-30 mf gear ile yapabiliyorum. O da bir ara 200+ mf ye geçince ver elini act 3.
Mesaj tarihi:
ya bu arada ben cok noob bişe sorucam,

d2 de önce "0" mf le herbişeyi kesip bosa gelince mf leri takıoduk ya, işte birikiodu eşya bulma şansı bi anda boşaltıverioduk.

Bundada vaamı o
Mesaj tarihi:
Birikme diye birşey yok, ama ben boss ya da elite keserken item değişmiyorum farm sırasında sürekli mf gear ile geziyorum. Zatan düşürdüğüm en iyi 10 itemin 3-4 tanesini bildiğin taştan, varilden düşürmüşümdür.

O sebeple şehirde giyiyorum mf gear çanta bomboş çıkıyorum yola. Doldukça vendora satıyorum, maviler falan silah olunca 1k dan gidiyor. Her farm turu sırf vendordan 75-100k gold geliyor zaten.
Mesaj tarihi:
100 saat played time var. 5 champion+siege run atıyoruz. daha 1 tane bile legendary veya set item düşmedi. dandikte olsa 1 tane düşsün artık yaa. oyundan soğudum.
Mesaj tarihi:
Arma said:

100 saat played time var. 5 champion+siege run atıyoruz. daha 1 tane bile legendary veya set item düşmedi. dandikte olsa 1 tane düşsün artık yaa. oyundan soğudum.

300 saat played, 2 kere düştü. daha beklersin yani heh.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...