df Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 niye ah'de heyecan yaşatıyor direkt 53 itemi olarak çıksa ya =) ayıp etti oyun. neyse 53 oldum az önce giydim. 150dps'den 370 e çıktım +2500dmg verdi. hafiften zorlanmaya başlamıştım şimdi yine kolaylaştı.
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 achievementlar sifirlanmis, feci baydi qq :(/ qq http://b1206.hizliresim.com/y/8/7mm3x.jpg
ad3m Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Kastığım bütün parayı 1h crafta basıyorum inat ettim adam gibi bir şey basana kadar devam edecek bu çile :P (Çogzel bi shoulder bastıktan sonra gaza getirdi ahah)
fede Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ahde bi ring var 71 int asi 15 bi ring başka bişey yok. yüzlerce var ama aynısından buyoutları da 50000den birer gold düserek geliyo. dupe mü var lan yoksa :(
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ya onları act 4 te vendordan farmlıyolar gir cıkla.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 EU damı yoksa diğer regionlarda oynadığımıza nerdenbakıyoruz?
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 options, account olması lazım
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rus key almıştım sorun olmaz dediler şimdi login olamıyorum accountta EU gözüküyor, login olamıyorum dün oynamıştım ama şimdi the client doesnt match the account's native language plz use the games original client dio :S
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Osie16 said: Rus key almıştım sorun olmaz dediler şimdi login olamıyorum accountta EU gözüküyor, login olamıyorum dün oynamıştım ama şimdi the client doesnt match the account's native language plz use the games original client dio :S adresi değiştirip rusya yapsan muhtemelen çalışır. ama o özelliği de raf yüzünden iptal ettiler. iade et nereden aldıysan, olmadı soğuk su.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Valla aldığım yer blizzardın sorunu diyip duruyor deli oldum üst üste herşey ters gidiyor ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 blizzardın ilk puştluğu değil zaten. insanların önce bir şeyleri abuse etmesine izin verip (ki abuse edileceği %10000 ken) sonra onu engellemek alışkanlıkları oldu. rus keyiyle türkiye'de oynanmıyor artık, bence geri para ödeme yapmaları lazım. gg'nin kendisine mail at.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Öyle yaptım zaten satıcıda tam bir çarşı esnafıymış zaten yok geleceğimi görmemi istiyosunuz napayım falan laflarına giriyor yok bilsem 50 tane key stoklamam vs.vs. Ulan ticaret yapıyosan riskini göze alicaksın ve malının arkasında durucaksın bu kadar basit. gg den olumlu yanıt gelir umarım. yok abi d3 ününde blizzardınında allah belasını versin ya ne kadar gerzekçe bişi insanları belli bir dil ile oynamaya zorlamak. Belki rusyada yaşıyorum ama rusçam zayıf lol ya
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 battle.net hesabının adresine bakıyorlar işte. rusya dışında bir yer yaptıysan çalışmıyordur. ki oyun da rusça mı acep
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rus clienti indirince giriliyormuş galiba ama ne anladım ben o işten. Tek umudum gg.com un olayı çözmesi. fail üstüne fail
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rus clientı indir sonra oyun içinden dili değiştir ingilizce yap. 2-3 gb bi patch çeker. Bide battle.net hesabındaki adresini rusya yap.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Adres değiştirmeyi iptal etmişler yukarda postta yazmış arkadaş. aha buda blizzortun faili
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 lol şaka gibi. adamlar postu değiştirmiş bugün. https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209821334#2 said: pdate: 08/06 The Limited Russian version is separate to the other versions, if you have a Limited Russian key on your account, you will need to play using the RU language pack Sorry for any confusion over this issue. Please note: the full EU version is available which allows all languages and full region support via the Global Play feature (including Russian language support) Original post: Hello, Yes this should be possible, you should be able to choose your language normally once the Russian version is released.
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Bizim kıçıkırık metin2 tarzı türk oyun yöneticileri bile daha produr ya bu nasıl bi faillik bu nasıl bir eziklik anlayamadım gitti. Gg.com da ödemeyi durdurdu bakalım alabilcekmiyim geri. sinirden kahvaltı edemedim ya
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ruscu cakalligina izin vermez Kotick dedik dedik inanmadiniz. Ne oldu simdi? http://www.apacimuzik.com/player/Hastayim-Dedim-Dedim-%C4%B0nanmadiniz-Ne-Oldu-Simdi.jpg
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Kendileri açıklama yapıyor ingilizce oynanabilicek rus keylerle diye sonra kapatıyor rusçu çakallığı değil blizzortluk bu
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Rusca kursuna gidebilirsin artan parayla. Hem oyunun patlamamis olur hem de bir lisan koyarsin cebine.
Öne çıkan mesajlar