Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diablo 3 Genel Başlık - 3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
niye ah'de heyecan yaşatıyor direkt 53 itemi olarak çıksa ya =) ayıp etti oyun. neyse 53 oldum az önce giydim. 150dps'den 370 e çıktım +2500dmg verdi. hafiften zorlanmaya başlamıştım şimdi yine kolaylaştı.
Mesaj tarihi:
Kastığım bütün parayı 1h crafta basıyorum inat ettim adam gibi bir şey basana kadar devam edecek bu çile :P (Çogzel bi shoulder bastıktan sonra gaza getirdi ahah)
Mesaj tarihi:
ahde bi ring var 71 int asi 15 bi ring başka bişey yok. yüzlerce var ama aynısından buyoutları da 50000den birer gold düserek geliyo. dupe mü var lan yoksa :(
Mesaj tarihi:
Rus key almıştım sorun olmaz dediler şimdi login olamıyorum accountta EU gözüküyor, login olamıyorum dün oynamıştım ama şimdi the client doesnt match the account's native language plz use the games original client dio :S
Mesaj tarihi:
Osie16 said:

Rus key almıştım sorun olmaz dediler şimdi login olamıyorum accountta EU gözüküyor, login olamıyorum dün oynamıştım ama şimdi the client doesnt match the account's native language plz use the games original client dio :S

adresi değiştirip rusya yapsan muhtemelen çalışır. ama o özelliği de raf yüzünden iptal ettiler. iade et nereden aldıysan, olmadı soğuk su.
Mesaj tarihi:
blizzardın ilk puştluğu değil zaten. insanların önce bir şeyleri abuse etmesine izin verip (ki abuse edileceği %10000 ken) sonra onu engellemek alışkanlıkları oldu.

rus keyiyle türkiye'de oynanmıyor artık, bence geri para ödeme yapmaları lazım. gg'nin kendisine mail at.
Mesaj tarihi:
Öyle yaptım zaten satıcıda tam bir çarşı esnafıymış zaten yok geleceğimi görmemi istiyosunuz napayım falan laflarına giriyor yok bilsem 50 tane key stoklamam vs.vs.
Ulan ticaret yapıyosan riskini göze alicaksın ve malının arkasında durucaksın bu kadar basit.
gg den olumlu yanıt gelir umarım. yok abi d3 ününde blizzardınında allah belasını versin ya ne kadar gerzekçe bişi insanları belli bir dil ile oynamaya zorlamak.
Belki rusyada yaşıyorum ama rusçam zayıf lol ya
Mesaj tarihi:
lol şaka gibi. adamlar postu değiştirmiş bugün.

https://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/4209821334#2

said:
pdate: 08/06

The Limited Russian version is separate to the other versions, if you have a Limited Russian key on your account, you will need to play using the RU language pack

Sorry for any confusion over this issue.

Please note: the full EU version is available which allows all languages and full region support via the Global Play feature (including Russian language support)

Original post:

Hello,

Yes this should be possible, you should be able to choose your language normally once the Russian version is released.
Mesaj tarihi:
Bizim kıçıkırık metin2 tarzı türk oyun yöneticileri bile daha produr ya bu nasıl bi faillik bu nasıl bir eziklik anlayamadım gitti.
Gg.com da ödemeyi durdurdu bakalım alabilcekmiyim geri. sinirden kahvaltı edemedim ya
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...