Artariel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ya izmirde herhangi bir mağazada kutulu olarak yok mu bu oyun ? aramaktan canım çıktı resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Sanıyorum ki bu saaten sonra oyunu kutulu bulman mucize olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Teknosalara bak, geçenlerde mail gönderdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 adam hardcore infernoda belial kesti. adam oynuyor arkadas. http://www.twitch.tv/nl_kripp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o adamdaki parayla sende alirisn o geari yaparsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 o kadar da degil abi, adamın 900 resist'i dışında extradan çok ahım şahım birşeyi yoktu. ayrıca hardcore ah feci pahalı, normal ah ile kıyaslamamak lazım. tamam gear vs oyunu normal ama, hardcore da skill de ciddi anlamda gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 1haftadir goblin farmlio, d2jsp den limitsiz gold u var falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 illaki destek goruyordur o ayrı, ha 400 dps silahların hardcore ah'de bi kac milyona gittigini dusununce, o elindeki 30 milyon gold da pek kar etmiyor gibi duruyor. neyse sonucta kesmis :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Enflasyon çok pörtledi ya. Bir hafta önce 2-3 m'a 1200 dps silahlar vardı, şu anda direk 7-8m'dan başlıyor. 1400 dpsler 20+m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bazı elitlerde hp azalmıyor? buga giriyor sizde de oluyor mu? yarıya kadargetirdik tam kesicez buga girdiler hp gitmemeye başladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 bi kere oldu. 1-2 hp'si vardı heralde kırmızı bile yoktuhealth bar'da. sonra town yapıp geldim full olmuş ama yine azalmıyor canı. öldürmeden es geçtim. baktım 1 dk sonra hala peşimde ama bu sefer düzelmişti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 patch yükleniyor inş düzgün bir şeydir. bu arada act 4 ne kadar kısa normalde oynarken farketmemiştim ama act 3 final ve 4'ün tamamı 1.5 saat sürdü anca. her deliğe girmeme rağmen. hell nasılmış bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 http://h11.abload.de/img/diablo-3-ps3ps8r4.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 ah den sattıgımız itemin parası gelmeyince napıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 http://www.onrpgblog.com/wp-content/uploads/2012/01/KeyboardSmash.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzo Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Ben nedense baydim ya ayni questleri yapa yapa... Halbuki d2 zamani pek oynardim baymadan. Yaslandim heralde dicem de yasim 21 daha anlamadim gitti siz de yok mu bi bayginlik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Var var genel olarak öyle bi baygınlık var herkeste. Oyun yeterince iyi değil, ondan baydık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 açıkcası bende baydım ama bu baymamın sebebi ne kadar farmlarsam farmlayım inf. act1den sonrasına yetememem monk ile neyse yarın yeni patch ile diğer actleri yumuşatacaklar iyi olucak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 HAYATIMDA GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL OYUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Act 1'i daha önce bitirmiş biriyle co-op yapıp butcherda 10 kez yatarak geçersin de act 2 hepten deli eğlencesi olmuş. Butcher'ın 3 vuruşta alamadığı karaktere act2'nin başındaki sinekler tek atıp yarım saatte bir mavi mob kesemeyince uğraşmayı bıraktım şahsen =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 oyun benide baydı allahtan annual pass la almışım para vermiş olsam 110 lira üzülürdüm. oyunda WoW yanında eşantiyon tadı var iyi güzel vakit geçiriyor ama çok amaçsız geliyor bi süre sonra hep aynı mapler diablo 3 olmamış oyun kısaca o derinlik yok fazla yüzeysel bi oyun çok çabuk tükettik o yüzden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 df said: patch yükleniyor inş düzgün bir şeydir. bu arada act 4 ne kadar kısa normalde oynarken farketmemiştim ama act 3 final ve 4'ün tamamı 1.5 saat sürdü anca. her deliğe girmeme rağmen. hell nasılmış bakalım. Normal act 4'ü 30dk'de bitirdim barbarı lvl'larken, achievementi varmış o geldi asdfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2012 reddit AMA başladı; I am (we are) Wyatt Cheng, Andrew Chambers, and Jay Wilson, game designers for Diablo III. AMAA! bende sunu sordum bakalım cevap gelecekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Random map olmaması büyük problem idi benim için şahsen beklediğim gibi sıkıyor aynı yerler...Karakter değiştiresim gelmiyor. Bu arada ne oldu geldi mi patch ? Bakımda gözükmüyor server...girip bakamıyorum malum business life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 bazı packler hızlı hp dolduruyo, hatta belli süresi var fullenmeden önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar