Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Düşük level ama para edermi? Socketleri boş düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 30-40k eder en kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 İyi bari kullanıp kullanıp sonra satarım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://us.battle.net/d3/en/item/logans-claw logans claw su ne kadar eder ya ? ilk legendary itemim. baya küfrettim görünce ama ah de çok uçuk fiyatı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 X-men göndermesi hatrına iyi fiyata gider belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 http://i.imgur.com/JmNDF.jpg bu para etsin bari lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Yok etmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 lvl 50 falan olsa tamamda infernoda kullanmam bunu sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 57 olsa para edecek de 60 a ekmek yok. okadar çok mal vendorladım ki bugun, adam ortaklık teklif etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 borns aegis planı düşmüştü bana.kötü bi set olmasına rağmen craft edip edip satıyorum 2 tane sattım 40k dan millet hepp saçma sapan fiyatlara koymuş satılmıyor tabi.piyasayı karıştırdım sdfs maliyetide düşük ztn fazla malzeme istemio 4k da yapma parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Esh said: ilk crapgadget ımız düştü. fiyat? abi 46 sayfa wormwood var, 10k ya bile satan var sdf buna biri 3-5 bişi atmak isteyen var mı, vereyim hemen. ah de satmak imkansız sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 uzun lark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Aramızda bi' ekonomist falan yok mu? Bize bi' yol gösterse falan. 300-500'ün hesabını yapmaktan gına geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Esh said: Esh said: ilk crapgadget ımız düştü. fiyat? abi 46 sayfa wormwood var, 10k ya bile satan var sdf buna biri 3-5 bişi atmak isteyen var mı, vereyim hemen. ah de satmak imkansız sanırsam. ben alayım görüntüsünden dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 200 e koydum ah de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Selamisahin said: Aramızda bi' ekonomist falan yok mu? Bize bi' yol gösterse falan. 300-500'ün hesabını yapmaktan gına geldi :) Diablo AH'ının piyasası çok fantastik, bilgiyle falan olacak iş değil. Takip etmek gerekiyor sürekli. 20 30k'ya item buluyorum statları barajla ayarlı, buyout'a basana kadar satılmış oluyor asf. Hızlı olan kazanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ne eder bu item :) main stat, all resist, attack speed, crticil hit, %15 MF.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bugün arkadaşla partideyken 800dpsli Hellrack düşürdü (2H crossbow) Randomları 90dex 50küsür vita çıktı. Normalde 1m etcek item. Ama o kadar az işe yarar Hellrack ve o kadar fazla çok işlevsiz Hellrack var ki birisinin arayıp bulması imkansız. Blizzin acilen Legendary AH'sine el koyması lazım. Üsttekine not: Crit dmg yerine Crit chance %7 veren versiyonu var o eldivenin bende :D Fiyat bulunca haber ver olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bombilo said: ne eder bu item :) main stat, all resist, attack speed, crticil hit, %15 MF.. min 150 k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 abi o 450 ve üstü eder bence. ne güzel item mış , 150 ye alırım ama ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 ne eder? http://i.imgur.com/CtPsi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 eder mi bişey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 şöyle yarı fantastik bi pantül var. ama değerini çözemedim, 2 gem takıp okutsam mı bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 strsi az daha fazla olsayms alırdm onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Flassh said: ne eder? http://i.imgur.com/CtPsi.jpg oha su varya photoshop olsa o kadar iyi olur yani..piyasa cok dustu gerci ama min 850k fln ederi var bis direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar