_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 said: ilk legendary piyasası nedir? kaça gider?En dandik legendary'ler bile 50k'ya gidiyor. Bunda all resist ve mf gibi iyi statler de var. Piyasasını hiç bilmiyorum ama 100k'dan aşağıya gitmez gibi geliyor AH'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Yok la o legendary para etmez ama hiç salvage etmedim.Ne veriyor salvage yapınca onu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ben şunu: http://eu.battle.net/d3/en/item/angel-hair-braid (random özelliklerinden biri ekstra exp'di) ve şunu: http://eu.battle.net/d3/en/item/swamp-land-waders 50k'ya birkaç saatte sattıysam, o da en az 100k'ya gider. İnsanlar legendary görünce kesenin ağzını açıyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 legendaryler özel bir craft itemi veriyor bildiğim kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 10k legendary düştü benim ya. hangi 100k. o da satarsa 10k. millet hep öle koymuştu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bugün gayet işe yaramaz bir legendaryi şu yukarılarda koyduğum amuleti(çok işe yaramaz degil ama) 750kya sattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 bendekini size 50k'dan vereyim siz istediğiniz fiyata satın o zmn =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 amulet 71 int 63 vit 28 lightning res %22 mf boş slot kaça gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Flassh said: legendaryler özel bir craft itemi veriyor bildiğim kadarıyla Ah keşke verse lol. Legendary kırıyorsun 3 tane hoof atıyor asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 lvl ile alakalı o işler sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 248 Armora sahip 136 dex 129 int 95 vit 45 all res %15 Attack speed Level 60 Eldiven Rmahta kaça gider acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 aldım offhandı ii gold baydım ama değdi gibi silahı lzm şimdi eskidi benimki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 nedir ederi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Viper_ said: aldım offhandı ii gold baydım ama değdi gibi silahı lzm şimdi eskidi benimki ne kadara aldın? ben böyle atağı yüksek olanları bulamıyorum nedense. bir mavi var elimde sendekiyle aynı damageda int vs yok, ama diğerlerini bulamıyorum hepsi 20-150 flm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Özellikle sevgili dh arkadaşlar. Değeri nedir bunun? RMAH'ta +max disiplin veren natalyalara 50 örodan değer biçmişler? Nedir ne değildir? HÖLP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narziss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 +65 str +119 dex +57 vit attack speed +%12 %2.1 chance to slow on hit ve 1 adet soketli rare quiver var elimde, kaça gider acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 galiba güzel bişi düştü bi fiyat verebilir misiniz gold/rmah olarak 416 armorlu belt 220 str 66 dex 78 int 29 all res +189 armor inc critic chance of revenge by %6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 narziss said: +65 str +119 dex +57 vit attack speed +%12 %2.1 chance to slow on hit ve 1 adet soketli rare quiver var elimde, kaça gider acep? Quiverların ciddi para edebilmesi için max disc falan gerekiyor veya 1-2 stata yığılmış quiverlar Liebe said: galiba güzel bişi düştü bi fiyat verebilir misiniz gold/rmah olarak 416 armorlu belt 220 str 66 dex 78 int 29 all res +189 armor inc critic chance of revenge by %6 Piyasada string of ears olduğundan melee tayfası ondan vazgeçemiyor pek ,melee reductiondan dolayı ,bu belt dps giden barbara gider tabi 220 str şahane çıkmış da bu tarz itemları da genelde maviler bozuyor :D 6k'ya 220+ str mavi beltler var mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Meov said: Viper_ said: aldım offhandı ii gold baydım ama değdi gibi silahı lzm şimdi eskidi benimki ne kadara aldın? ben böyle atağı yüksek olanları bulamıyorum nedense. bir mavi var elimde sendekiyle aynı damageda int vs yok, ama diğerlerini bulamıyorum hepsi 20-150 flm 14m ye aldım ama satsam daha fazlaya gider. iyi bi deal yaptıgımı dusunuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DamienThorne Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 para eder mi şu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Viper_ said: Meov said: Viper_ said: aldım offhandı ii gold baydım ama değdi gibi silahı lzm şimdi eskidi benimki ne kadara aldın? ben böyle atağı yüksek olanları bulamıyorum nedense. bir mavi var elimde sendekiyle aynı damageda int vs yok, ama diğerlerini bulamıyorum hepsi 20-150 flm 14m ye aldım ama satsam daha fazlaya gider. iyi bi deal yaptıgımı dusunuyorum. 14M mi ? Abi bunun benzerini almıştım mage varken 2m'e. Piyasa nolmuş lan öyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bunun benzeri değildir o emin ol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Viper_ said: bunun benzeri değildir o emin ol :) Max arcane power ve vitality yoktu. Crit %8'di. Bu kadar fark 12M etmez herhalde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Crit %8 ise o kadar vitten daha iyidir bence, çok fazlavermissin bencede o source a çok çok fazla hemde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 piyasadaki 7-8 critli hatta + intli 50-350 damageli 350k ya satılan source larla karsılastırmıyorsunuz umarım. source ların alabileceği affixlere bi bakın aratma kısmından daha sonra 250 euroya satılanlarına bakın rmahtan ondan sonra gelin konusalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar