Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde. evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Flassh said: kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde. evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu 145 oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 özendim bende açtım zaten dh, bende yapıcam en az 150k hedef 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 90k ile temizlionuz herseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 cidden nasıl oluyor bu 100+ üstü dpsler? full atack speed mi kasıyorsunuz? 1klık bow ile olucak iş dğeil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 %100 crit yüzünden oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Peki bu ne kadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ^ vita olsaydı iiydi bu pants. su haliyle de iyi aslında ---- gideri var mıdır arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 akşam simidi gibi of, tam istediğim item aslında barbar- owerpower için crit falan. Dün 8 milyonu harcamayaydım eyiydi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 ilk legendary itemim düştü ah'de gördüğüm kadarı ile benzerleri 1.3 1.5m gibi konmuş. normal midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 as yok, çöp tier direk gerçi all resist varmış, belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 as de olsa zaten zengin olmuştum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 http://i.imgur.com/vJ8dj.jpg abiler ablalar? 3m - 8m arası fiyatlar dönüyor da abartılıyor mu yoksa cidden ederi o mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Flassh said: kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde. evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu ss dps =/= gerçek dps o 130k devam eden combatta 50k filan olur aktüel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Sam said: Flassh said: kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde. evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu ss dps =/= gerçek dps o 130k devam eden combatta 50k filan olur aktüel olarak. sam sırf argüman yazıcam diye kazma yahu. dh imba denmiş, sen de demişinki 130k değil gerçekte 50k falan olur combatta dh'nin dps'i. eee o zaman wd'nin 60k değil 20k olur gerçek dps'i. yine arada deli fark var. dh şu an açık ara imba bir karakter. hayır yetmezmiş gibi 2h bow kullanıp yanında quiver kullanarak resmen fazla item kullanıyorlar bi de. şaka gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sabonis said: Sam said: Flassh said: kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde. evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu ss dps =/= gerçek dps o 130k devam eden combatta 50k filan olur aktüel olarak. sam sırf argüman yazıcam diye kazma yahu. dh imba denmiş, sen de demişinki 130k değil gerçekte 50k falan olur combatta dh'nin dps'i. eee o zaman wd'nin 60k değil 20k olur gerçek dps'i. yine arada deli fark var. dh şu an açık ara imba bir karakter. hayır yetmezmiş gibi 2h bow kullanıp yanında quiver kullanarak resmen fazla item kullanıyorlar bi de. şaka gibi... Abi quiver dediğin bir elde tutulacak bişey değil ki teorik olarak. Ya sırtında ya belinde olur. Dh damage olarak imba doğru ancak glass cannon oynarsan imba. Her türlü one shot durumdayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 sabonis said: sam sırf argüman yazıcam diye kazma yahu. dh imba denmiş, sen de demişinki 130k değil gerçekte 50k falan olur combatta dh'nin dps'i. eee o zaman wd'nin 60k değil 20k olur gerçek dps'i. yine arada deli fark var. dh şu an açık ara imba bir karakter. hayır yetmezmiş gibi 2h bow kullanıp yanında quiver kullanarak resmen fazla item kullanıyorlar bi de. şaka gibi... sabo ss nasıl çalışıyor bilmiyorsun sanırım. 30sn filan hiçbir dmg vermeden durursan o rakama ulaşıyor, sonra critlediğin an dps dibe vuruyor, oradan tekrar tırmanmaya başlıyor. "sırf argüman yazıcan diye" demişsin de senin dediğin kusura bakma ama bayağı anlamsız. wizard daha yüksek stabil dps veriyor mesela, milyon tane self-buff var. oyunun yeto stat penceresine kanmamak lazım. 2h demişsin de ona bakarsan class-specific silahlar 1h ve dual wield olunca kullanılamıyor quiver, dolayısıyla 1h xbow kullanan yok gudubet 1h dmg'sinde oldukları için. 2h xbow'da da hatred regen, max disc gibi class-specific bonuslar yok. buyur burdan yak. açık ara oyundaki en kötü class wpn dh'de. wd hariç her sınıftan 60 var, (wiz 52 ama yarın olur 60) oynuyorum görüyorum hepsi ne alemde. 30 saatte 60 olunuyor zaten, çok çekici geliyorsa siz de yapın birer dh. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Len öyle bakıyorsak bende wizardım tahta asa ne kadar büyük ağır olabilir ki yine tek elle taşırım ben o asayı.Öbür elime de bi offhand alırım ooh mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Akhlaur said: Len öyle bakıyorsak bende wizardım tahta asa ne kadar büyük ağır olabilir ki yine tek elle taşırım ben o asayı.Öbür elime de bi offhand alırım ooh mis. Ahahha güzeldi bu. Abi tek elle asa wizardın tipine uygun bi olay değil ki. Ne zaman sen çift asa taşıyan wiz gördün ? Hangi oyunda yada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Çift el arbalet kullanan çok var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 o tahta asa 2h ama. hand xbow 1h. onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Yalnız şu da var. Class spesific özellikler ne kadar kullanılıyor ki? Yani ben barbarla "wuu %5 X skill dmg veriyo lan bu" diyerek item aldığımı hiç hatırlamıyorum. Benim hatun'da aynı şekilde "wuu bu +5 zamazingo veriyor" diyerek oynamıyor Dh ile. Ki DH'ler gerekli class spesific özellikleri quiverdan alabiliyor. (+max discipline gibi)Weaponın dps özelliği diğer özelliklerini ciddi bir şekilde domine ediyor. 2H bow ve crossbowlarda doğal olarak quiver desteğiyle ciddi anlamda fark yaratıyor. Bu nedenle DHnin dpsi ciddi anlamda diğer classlara fark atmış durumda. Buna çok yüksek kite yetenekleri ve Smoke Screen'in "oh shit" butonu olması eklenince cidden dps'e abanabiliyorsun. bu konu buraya nerden geldi allasen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Akhlaur said: Çift el arbalet kullanan çok var ya. çift el derken? bu arada 1h xbowları dual wield yapabilioz mu ? sadfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Her ele bi arbalet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Peki dual wielding mi iyi yoksa bow mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar