Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ne, ne kadar eder başlığı

Zegna

Öne çıkan mesajlar

Sam said:

Flassh said:

kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde.
evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu

ss dps =/= gerçek dps

o 130k devam eden combatta 50k filan olur aktüel olarak.

sam sırf argüman yazıcam diye kazma yahu.

dh imba denmiş, sen de demişinki 130k değil gerçekte 50k falan olur combatta dh'nin dps'i. eee o zaman wd'nin 60k değil 20k olur gerçek dps'i. yine arada deli fark var.

dh şu an açık ara imba bir karakter. hayır yetmezmiş gibi 2h bow kullanıp yanında quiver kullanarak resmen fazla item kullanıyorlar bi de. şaka gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

Sam said:

Flassh said:

kendisinin 130k dpsi vardı en son gördüğümde.
evet dhler böyle. çok güzel test etmiş blizz oyunu

ss dps =/= gerçek dps

o 130k devam eden combatta 50k filan olur aktüel olarak.

dh imba denmiş, sen de demişinki 130k değil gerçekte 50k falan olur combatta dh'nin dps'i. eee o zaman wd'nin 60k değil 20k olur gerçek dps'i. yine arada deli fark var.

dh şu an açık ara imba bir karakter. hayır yetmezmiş gibi 2h bow kullanıp yanında quiver kullanarak resmen fazla item kullanıyorlar bi de. şaka gibi...

Abi quiver dediğin bir elde tutulacak bişey değil ki teorik olarak. Ya sırtında ya belinde olur. Dh damage olarak imba doğru ancak glass cannon oynarsan imba. Her türlü one shot durumdayım
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

sabo ss nasıl çalışıyor bilmiyorsun sanırım. 30sn filan hiçbir dmg vermeden durursan o rakama ulaşıyor, sonra critlediğin an dps dibe vuruyor, oradan tekrar tırmanmaya başlıyor.

"sırf argüman yazıcan diye" demişsin de senin dediğin kusura bakma ama bayağı anlamsız. wizard daha yüksek stabil dps veriyor mesela, milyon tane self-buff var. oyunun yeto stat penceresine kanmamak lazım.

2h demişsin de ona bakarsan class-specific silahlar 1h ve dual wield olunca kullanılamıyor quiver, dolayısıyla 1h xbow kullanan yok gudubet 1h dmg'sinde oldukları için. 2h xbow'da da hatred regen, max disc gibi class-specific bonuslar yok. buyur burdan yak. açık ara oyundaki en kötü class wpn dh'de.

wd hariç her sınıftan 60 var, (wiz 52 ama yarın olur 60) oynuyorum görüyorum hepsi ne alemde. 30 saatte 60 olunuyor zaten, çok çekici geliyorsa siz de yapın birer dh. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Akhlaur said:

Len öyle bakıyorsak bende wizardım tahta asa ne kadar büyük ağır olabilir ki yine tek elle taşırım ben o asayı.Öbür elime de bi offhand alırım ooh mis.

Ahahha güzeldi bu. Abi tek elle asa wizardın tipine uygun bi olay değil ki. Ne zaman sen çift asa taşıyan wiz gördün ? Hangi oyunda yada
Sosyal ağlarda paylaş

Yalnız şu da var.

Class spesific özellikler ne kadar kullanılıyor ki? Yani ben barbarla "wuu %5 X skill dmg veriyo lan bu" diyerek item aldığımı hiç hatırlamıyorum. Benim hatun'da aynı şekilde "wuu bu +5 zamazingo veriyor" diyerek oynamıyor Dh ile.
Ki DH'ler gerekli class spesific özellikleri quiverdan alabiliyor. (+max discipline gibi)Weaponın dps özelliği diğer özelliklerini ciddi bir şekilde domine ediyor. 2H bow ve crossbowlarda doğal olarak quiver desteğiyle ciddi anlamda fark yaratıyor.

Bu nedenle DHnin dpsi ciddi anlamda diğer classlara fark atmış durumda. Buna çok yüksek kite yetenekleri ve Smoke Screen'in "oh shit" butonu olması eklenince cidden dps'e abanabiliyorsun.

bu konu buraya nerden geldi allasen?
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...