Regalya Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 hala koyabilir mfli resistli itemler revaçda şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 resminin çekmee vaktım yok çıkmam lazım bir itm soracam legendarri dagger the horadric HAMBURGER dammaje 1 el 38.2 aha baska yerde bulduk sunu attı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 [/url][/img] bu ne kadar eder? dun düşmüştü? ayroıca masa üstünden alamadıgım ss'leri notebooktan alabılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 destur said: soket için extra mayonez var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Brolar bi el atın fiyat söyleyin yeniyiz daha bu iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 para etcek bişey yok gibi, go go vendor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nordlydian Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 nordlydian said: [/url][/img] bu ne kadar eder? dun düşmüştü? ayroıca masa üstünden alamadıgım ss'leri notebooktan alabılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Dragonutopia said: Brolar bi el atın fiyat söyleyin yeniyiz daha bu iste :) avast zararlı url dedi senin resme.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 daggera 12k veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2012 oda +268 vitality hatrına diosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 158 agi 73 int %15 attack speed %23 crit. dmg 48 lightning resist %16 extra gold 3.450k'ya koydum AH'e mantıklı mıdır fiyatı? Fazla mı yoksa? Bu tarzda eldivenlerin resistsizleri, statları düşük olanları bile 2.900k idi, yazmış bulundum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Glove satıldı btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 lan bana sataydin ya adam gitmis koymus hemen dgfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 efsaneymiş glove yalnız kaçtı sdfsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 158 dex ve 22% atack speed diye mi o kadar o? yannız attack speed ile oynadıklarında çok düşebilir fiyatı, iyi gitmiş 3.5'a maşallah =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Masquerade said: lan bana sataydin ya adam gitmis koymus hemen dgfd. Gece exalted grand sagarise 750k para bastım, hiç bir şey çıkmadı, dayadım glove'u ben de, satılacağını düşünmüyordum hiç :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 150 dex ve as'li item ya. ahaha. havada kapilir. crit dmg da bonusu. QQ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 arkadaşlar satılan malın ne oldugunu goremioruz ya normalde. satıldıktan sonra completed bölümünde goldun ustune chatte shift sol click yaparsanız o itemi linkleyebiliyoruz. ben bazen ne sattım, nerden geldi bu para diye merak ettiğim ve de cozumunu yeni buldugum için paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Sparkcaster said: vendor fiyatı veririm hepsine senin acc da bi malbuş eder heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ne kadar eder bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Barbar belt 162 str 7% life 42 fire res 12 fury nedir ne değildir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 bot çok iyimiş tüm paramı ahta carcur etmeseydim alabilirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Wispy said: Barbar belt 162 str 7% life 42 fire res 12 fury nedir ne değildir ? kötü genelde string of ears yada IK belt tercih ediliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ohyeah said: Ne kadar eder bu ? fire yerine arcane olsaydi belki müsterisi vardı bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 _ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar