Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Loot ve Itemization

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

guden said:

en komiği de, normal harici şimdiye kadar hiçbir boss mavi üzeri düşürmedi bende, bende mi bir sorun var bunu olmaması gereken bir şey olarak görüyorum yoksa oyunda mı anlamadım.

elitlerden düşüyor iyi itemler, bosslardan normal mod dışında rare düştüğünü görmedim. bol bol elit kesicez kolaysa
Sosyal ağlarda paylaş

Rare itemization da bence sorun yok. Hatta böyle olması daha güzel. Diablo 2 classic'te hatırlarsanız, 2-3 unique dışında oyun über rare'leri bulmaya geçiyordu ki LoD'da bile amulet olsun ring olsun über rare'lar her zaman unique'lerden iyiydi.
Aslında rare'ların fazla çıkması da gayet normal, Diablo 2'de de rare bol bol çıkardı ama bunların belki yüzde biri belki daha azı hakikaten çok iyi item kategorisine girerdi. Hatta belli bir süre sonra birçok item'ı yerden almazdık bile, çünkü işimize yaramazdı base olarak. (Büyülerin silah dps'sine göre ayarlanması biraz bu yüzden sanırım-Diablo 2'de Sorceress'ınız varsa mesela yerdeki silah istediği kadar rare olsun identify için uğraşılmazdı bile gibi).
Yani bol bol rare olması gayet normal. Ha bunların kaçı godly rare işte önemli olan o. Diablo 2 Classic günlerini çabuk unutmayın insanlar 1-2 stat artısı için servet verirdi. Daha sistem oturmadı oyunda, herkes çok aceleci. Zamanla oturacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

item sistemi gayet iyi bence, tabi legendarylerin çöp olması dışında.
sarı eşyalar fazla kolay düşüyor bana kalırsa, çok fazla item var piyasada nası çözüm getirecekler merak ediyorum.
diablo 2'de reset geliyordu güzel de oluyordu, burada rmah saçmalığı varken reset de atamazlar milletin para verip aldığı eşyalara.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok fazla rare olması gayet normal. Koskocaaa region tek Auction House. Diablo 2'de rare'lara bakmıyorduk bile bir hatırlayın ring, amulet olmayınca. Ancak sistem şu an yeni olduğundan sanki her rare çok değerliymiş hemen satılacakmış gibi geliyor ki 1 ay sonra göreceğiz onların hepsi çöp. Şu an her rare'ı bulan bi şansımı deneyeyim satayım AH'de diyor, yoksa Diablo 2'de de tek region olan AH olsaydı emin olun yine sayfalarca rare olurdu. Gayet normal. Ama biraz dengelenince herşey, insanlar her rare'ın satılmadığını görecek, şansını da pek denemeyecek, ha elbette ki deneyebilir ama alanı pek fazla olmaz. Şu an ne item'ın ne değeri olmadığı tam oturmadı ki olayın güzelliği zaten orada:)...
Herşeye gider gözüyle bakıyoruz bir nevi..
Sosyal ağlarda paylaş

Aceace said:

KingV said:

yeni zorluk seviyesi vs getirirler atıyorum tabi.

istedikleri kadar rare düşsün kaçı etkili. örneğin yukarıdaki 2-handed baltaya bakalım. ağır dps si haricinde nesi var? yani stat olarak verdiği 101 dex nedir? mesela barbar oynayan biri bu silahtan memnun olmaz gider onun str versiyonunu arar.

beni tek üzen şey skillerin silahlara göre olmayışı.

Level 60 barbarım var. Elimdeki Axe 619 dpsli 150 str veriyor.

Her şeyine iddiaya girerim o silah benim lvl 60 silahımdan daha iyi vuruyodur. Ki bende level kasarken AH'de Reduce level req. aratarak ilerliyordum.

anlatamadım benim kastettiğim o baltanın 101 str olanını bulma şansın varken dex vereniyle yetinir misin? belki pve de farketmez ama ya ileride pvp gelince?
Sosyal ağlarda paylaş

Herkes iyi deyip bir sorun söylemiş :P
Şu anda legendery itemların çoğu sarılardan kötü, diablo 2 den çok farkı yok bu konuda, ama random stat olayı ne kadar random bilmediğim için kolay kolay birşey demek zor. Loot konusunda sevmediğim şey oyun sizi AH ye zorluyor, en iyisi düşsün istemiyorum valla sadece değiştirebileceğim kadar iyi olsun yeter ama oda yok, düşenlerin çoğu çöp yani.
Bildiğim kadarıyla bazı itemlarda bazı statların olma şansı daha yüksek, ama o statların değer aralıkları belli oluyor mu? Yani diyelim int primary stat olarak çıktı 2 sefer aynı legendery de, birinde 50 diğerinde 200 int verme olasılığı var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

ya pardon ama hangi loot tan bahsediyosunuz? hell act 4 deyim normal diablodan beri hic bir act minibosslari(zotun kulle gibin) veya end bosslari(diablo gibi) sari item atmadi %29 MF ile geziyorum bu bosslarin bir cogunu 2-3 kere yaptim arkadaslar oralara geldiginde. ekran mi bozuk acaba sari rengi vermiyor? tamamen insanlar loot alamasin blizz RMAH dan pay koparsin diye yapilmis oyundan sogutucu bir sistem. level 58im bitek Main handlerimi ahden aliyorum ustumde level 30 itemlari falan var resmen rezillik.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi Diablo 2'de de unique silahları ne kadar giydiniz ki zaten. 2-3 level sonra değiştiriyorduk, spesifik şeyler dışında. Normal yani. Ha progress'in hızlı olması bence de kötü, keşke max level zor olsaydı ki insanlar inferno'ya bile geçemeseydi anca hell'de level kasıp yine düşük levella infernoya geçip orada gitmeye devam etseydi filan. Level max'ın erken bitmesi güzel ayarlanamamış gibi...
Sosyal ağlarda paylaş

guden said:

d2 de low lvl uniqueler iş yapıyordu ama, 2 günde lvl 60 olup atmak zorunda kalıyorsun şimdi çoğunu. lvl sınırı 60 ken ve ulaşmak çok kolayken low lvl itemların bir anlamı kalmıyor.

d2 de low lvl iş yapan tek unique/set var 1 tane o kadar. oda all skill veiryo öküz gibide vit sreissit veriyo.

diablo 2 de lvl 20 den sonra sadece aynı bossu lvl 80 olana kadar bot bir hammerdin'in kesmesini izleyerek geciriyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...