Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Upload da şuan. Bittiğinde kısa bir süre yüksek kalite izlenmeyecek. Kısaca 30 dakika sonra tamamlanmış olur.

birde bazı yerlerde ne yazmışım ya öyle :D. Mesajı göndermeden önce okuma huyu edinmem gerekiyor :P
"kısa bir çok kısa video" ve "vb. birçok bilgi ve ..." gibi komiklikler yapmışım =). Neyse sağlık olsun :D
Mesaj tarihi:
madcow said:

bana ilk cage geldi istedigim gibi tankımsı aoeli guzel suana kadar begendim. chargelaya chargelaya gidiyom.

nasil cage geldi sana ? secim yapabiliyorsun baslarken, eger onu kast etmiyorsan nerden cage geldi ?
Mesaj tarihi:
ya secim mi yapıyodum napıyodum bilmiyorum amaaan hadi basla yaa diye tıklarken saga sola girdim cage gelmis. oyle satın falan almadım

ahah ilk cage mi vardı acaba listede bilmiyorum ben random falan veriyo sandım.
Mesaj tarihi:
Video izlenmeye hazır. Teşekkür etmek isteyenler 10$ lık marvel kodu alıp yollayabilir :P

Birde öncelikle şunu söyleyeyim çok fazla "öncelikle şunu söyleyeyim" demişim :D
Mesaj tarihi:
"Kötü hero" diye birşey yok. Heroların durumuna sürekli ayar çekilir. Önemli olan "oyun tarzına, zevkine uygun mu?". Gerisi tefarruat.

Ne bileyim hero yu sevmiyor olabilirsin, skillerini sevmiyor olabilirsin, oynanışı bayık gelebilir. Bu gibi şeyler önemli. İlk mesajda yazdığım bilgilere göz atarsan oradan "black widow" u oynayanların yazdığı şeyleri görebilirsin.

Ne bileyim "t4 red boss fight" videolarına bakarsın. Diğerlerine göre ne kadar altta.
Video daki oyun tarzı hoşuna gidecekmi ona göz atarsın. gibi...

Aslında boss kesme hızıda önemli değilde neyse...

eninde sonunda tüm herolara sahip olacaksın. Eninde sonunda hepsi son seviyeye gelecek (onlarla oynayıp kasmasan bile). Bu yüzden ilk başlarda hoşuna giden oyun tarzına sahip bir hero ile oynamak iyi bir fikir olabilir. Baymayacak birşeyle oynadığın takdirde, zamanla diğerlerine sahip olacaksın. Ama istiyorsan gidip black widow un durumuna bakabilirim.
Senin bakmanı tavsiye etmem, diğerlerinide araştırmak isteyebileceğin ihtimali.
Mesaj tarihi:
Kanuni said:

madcow said:

bana ilk cage geldi istedigim gibi tankımsı aoeli guzel suana kadar begendim. chargelaya chargelaya gidiyom.

nasil cage geldi sana ? secim yapabiliyorsun baslarken, eger onu kast etmiyorsan nerden cage geldi ?

Abi ben de fazladan skip ettim sanırım, zank diye cage ile başladım. ha fena durmuyor, sürekli kaya kaya ilerliyorum pratik oldu fsdghd. Ama şöyle 2. bir heroyu deneyecem sanırım Loki falan.

Bu arada @drea nasıl girecez Vay AK'ye oyun içi nickim yine aynı; aente

bi şey ettiriverin beni.
Mesaj tarihi:
Pvp beta da şuan. Pvp deki skillerin cd lerini vs. ayarlamaya çalışıyorlar.
edit: betada derken, open beta da. Yani şuan girip takılabilirsiniz. Dota kafası bir pvp si var. Ayrıca birde normal pvp si vardı denge için kaldırdılar. Hulku nasıl öldürelim :P. Hoplayıp kaçıyordu :D

Nick bırakanlara invite atıyorum ben. Tabi gözden kaçırdığım olabilir :P
  • Yeni Oluştur...