madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 bana ilk cage geldi istedigim gibi tankımsı aoeli guzel suana kadar begendim. chargelaya chargelaya gidiyom.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Upload da şuan. Bittiğinde kısa bir süre yüksek kalite izlenmeyecek. Kısaca 30 dakika sonra tamamlanmış olur. birde bazı yerlerde ne yazmışım ya öyle :D. Mesajı göndermeden önce okuma huyu edinmem gerekiyor :P "kısa bir çok kısa video" ve "vb. birçok bilgi ve ..." gibi komiklikler yapmışım =). Neyse sağlık olsun :D
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 en kötü karakterlerden birini seçmişim galiba sfdsf neyse seksi duruyor en azından black widow gidelim bakalım öyle
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 madcow said: bana ilk cage geldi istedigim gibi tankımsı aoeli guzel suana kadar begendim. chargelaya chargelaya gidiyom. nasil cage geldi sana ? secim yapabiliyorsun baslarken, eger onu kast etmiyorsan nerden cage geldi ?
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ya secim mi yapıyodum napıyodum bilmiyorum amaaan hadi basla yaa diye tıklarken saga sola girdim cage gelmis. oyle satın falan almadım ahah ilk cage mi vardı acaba listede bilmiyorum ben random falan veriyo sandım.
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ha yok ilk baslarken 9 herodan birini seciyordun ... :D
madcow Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ahah ben de random veriyo sandım neyse. ozaman bilincsiz bi sekilde en hosuma gitcek tip heroyu secmisim asdfa
totemic Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ilk mesaja keşke guilde girmek için kimlerle iletişime geçilebileceğini de yazsaydınız.
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 O bilgi arkadaki sayfalarda mevcut, yine vereyim. Dreagloth ya da arabeni, aksama oyunda oluruz.
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Sunucu belirtmemişsiniz. Seçilmiyor mu sunucu?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Video izlenmeye hazır. Teşekkür etmek isteyenler 10$ lık marvel kodu alıp yollayabilir :P Birde öncelikle şunu söyleyeyim çok fazla "öncelikle şunu söyleyeyim" demişim :D
Liebe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 black widowla oynamaya devam edeyim mi çok bi sorun olmaz değil mi? yoksa yeni hesap açıp düzgün bir şey mi seçeyim?
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 "Kötü hero" diye birşey yok. Heroların durumuna sürekli ayar çekilir. Önemli olan "oyun tarzına, zevkine uygun mu?". Gerisi tefarruat. Ne bileyim hero yu sevmiyor olabilirsin, skillerini sevmiyor olabilirsin, oynanışı bayık gelebilir. Bu gibi şeyler önemli. İlk mesajda yazdığım bilgilere göz atarsan oradan "black widow" u oynayanların yazdığı şeyleri görebilirsin. Ne bileyim "t4 red boss fight" videolarına bakarsın. Diğerlerine göre ne kadar altta. Video daki oyun tarzı hoşuna gidecekmi ona göz atarsın. gibi... Aslında boss kesme hızıda önemli değilde neyse... eninde sonunda tüm herolara sahip olacaksın. Eninde sonunda hepsi son seviyeye gelecek (onlarla oynayıp kasmasan bile). Bu yüzden ilk başlarda hoşuna giden oyun tarzına sahip bir hero ile oynamak iyi bir fikir olabilir. Baymayacak birşeyle oynadığın takdirde, zamanla diğerlerine sahip olacaksın. Ama istiyorsan gidip black widow un durumuna bakabilirim. Senin bakmanı tavsiye etmem, diğerlerinide araştırmak isteyebileceğin ihtimali.
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Kirbacli kedi kadin da varsa 2 dk girip birsey deniycem.
aente Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Kanuni said: madcow said: bana ilk cage geldi istedigim gibi tankımsı aoeli guzel suana kadar begendim. chargelaya chargelaya gidiyom. nasil cage geldi sana ? secim yapabiliyorsun baslarken, eger onu kast etmiyorsan nerden cage geldi ? Abi ben de fazladan skip ettim sanırım, zank diye cage ile başladım. ha fena durmuyor, sürekli kaya kaya ilerliyorum pratik oldu fsdghd. Ama şöyle 2. bir heroyu deneyecem sanırım Loki falan. Bu arada @drea nasıl girecez Vay AK'ye oyun içi nickim yine aynı; aente bi şey ettiriverin beni.
GokTuRK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ben en son deadpool ile oynuyordum bakayım bir daha gaz oldum
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Luke pişmanlık yaratmaz sanırım. 60 lvl da en kötü "gold farm" için kullanılır :P
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ben akşam hepinizi inv atıcam, İŞİMİZ VAR GÜCÜMÜZ VAR LAN
zipzip Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ohoo casual guildmaster.iş güç falan diyor.
Densiz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Pvp beta da şuan. Pvp deki skillerin cd lerini vs. ayarlamaya çalışıyorlar. edit: betada derken, open beta da. Yani şuan girip takılabilirsiniz. Dota kafası bir pvp si var. Ayrıca birde normal pvp si vardı denge için kaldırdılar. Hulku nasıl öldürelim :P. Hoplayıp kaçıyordu :D Nick bırakanlara invite atıyorum ben. Tabi gözden kaçırdığım olabilir :P
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 oyun zevkli mi öyle ya, baya insan toplanmış sanki patiden ben de mi gelsem
Öne çıkan mesajlar