Saeros Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 tartışma çıkmış burda şimdi okudum biraz, teketekte hepinizi alırım aklınızda bulunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 saerosun kanı serin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 IRON MAN + booster GIVEAWAY : http://www.spaziogames.it/recensioni_videogiochi/console_pc/15610/marvel-heroes.aspx#lst not: önceki sayfalarda yazılmış holiday kodunu kullanmayı unutmayın! beleş loki mi kaptım :D. Bu giveaway işini sevdim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 loki yi nerden aldın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 lokininki dündü. Bana gelmedi diye düşünüyordum (sitede mesaj yoktu). meğer maile geliyormuş. dünden beri mail de yatıyormuş. şu kodu girip deneyin (loki için). Bazen bug oluyor, kodlar 2 farklı acc de çalışıyordu bi ara. xxxxxx kalmasın kodum ortalarda. denenmiştir şu ana kadar :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Denendi valla, tutmadı =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2013 bu ne lan! çekilişleri biz haber veriyoruz. Haber vermeden önce kendi işimi görüyorum. Bana gelmiyor, benden sonrakilere geliyor.! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 loki azıma mıçtı. Solo kesebilen var mı ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Argoel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 yok ya beni de 2 dk da katlayıp geri yolladı ... tek başına imkansız görünüyor reskill yemeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Densiz said: loki azıma mıçtı. Solo kesebilen var mı ? :D Ms. Marvel ile çok rahat kestim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 düşük lvl loki ise önemli değil. Super heroic loki den bahsediyorum. ilüzyonlarını temizlemeye çalışırken o yenilerini çıkartıyor. Teleport oluyor, kaçıyor büyü atıyor asdfghj. neyse grup bakacağım. Grup girince daha da zorlaşacak ama en azından ilüzyonları kesebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 3 kişi rahat kestik biz ama uzun sürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 ben spiderla kestim kage black panterle kesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 şu 12 saatlik boosterım bitince yeniden bi gidip deneyeyim. Itemlar 60 değildi belkide problem oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2013 gaza gelip ben de başladım, colossusla takılıyorum şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 uuuu ilk 75 splinter farmladım, 100 de questten geldiydi çaktım randomu, jean grey geldi :D direkt lvl1'den başladım eheuh colossus lvl 23 kalsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2013 superherro loki kesiliyo ya zorlayın az baya zevkli fight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 powers'da belli bi ağaçta ilerlemek çok önemli değil gördüğüm kadarıyla. ilgili level'a ulaşılınca istediğin power'a basabiliyosun galiba, pre req. gibi bişi yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Bazı herolarda gerekebiliyorda çok nadir genelde buildler karışık oluyor zaten başka ağaçlardan güzel powerlar one point wonderlarla falan. Power deyince aklıma geldi bahsedilmiştir ama ben baya geç öğrendim yenilere yardımcı olur, toggle powerları bara koymadan hotkeye vererek kullanabiliyorsunuz boşa slot harcamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 loki phase 2 cok guzel ya, baya zorluyo eleman. ama mjolnir'i geri dödüren shieldı olması olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 -Deno- said: powers'da belli bi ağaçta ilerlemek çok önemli değil gördüğüm kadarıyla. ilgili level'a ulaşılınca istediğin power'a basabiliyosun galiba, pre req. gibi bişi yok sanırım. yok kendine göre sinerjik bişiler yapıyosun. tree devamlılığı dert değil o baya güzel birşey. bak item falan satma hiç. fazla itemların hepsini craftera donate et. bide unique düşerse levılı geçti işime yaramaz diyip satma lvlını yükseltebiliyosun crafter level atladıkça falan. oyunla ilgili bilinmesi gereken şeyler bu kadar gerçekten sdfhk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 IM kod sorunlu ama alanlar varmışta ben alamadım. Chrome yüzündenmiş firefoxla denedim oldu ama kodlar bitti:( Chrome pişmanlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 bu arda buff diyonda thorun mesela sağlam nerflenmmiş meleesi. eskiden 50 hitte falan her türlü boss inerken şimdi kasıyo yüzde dmg kalktığı için. odinforce kalkmıs ama her skille aynı bi numaralar gelmiş zaten iki skill vardır ordinforce kullanan bu hali daha güzel denişik olmus. loki desen iluzyonlar ağır nerflemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 yalnız tam lvl 60 olduran legandary questi bitirdiğim mobdan Mjolnir düşmeside ayrı bir tatlı oldu dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2013 1 saat farma gidiyorum. 58-60 arası varsa takılırsa 60 lvl itemlarını kasarken bir yandan xp alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar