Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

lokininki dündü. Bana gelmedi diye düşünüyordum (sitede mesaj yoktu). meğer maile geliyormuş. dünden beri mail de yatıyormuş.

şu kodu girip deneyin (loki için). Bazen bug oluyor, kodlar 2 farklı acc de çalışıyordu bi ara.

xxxxxx kalmasın kodum ortalarda. denenmiştir şu ana kadar :D.
Sosyal ağlarda paylaş

düşük lvl loki ise önemli değil. Super heroic loki den bahsediyorum.
ilüzyonlarını temizlemeye çalışırken o yenilerini çıkartıyor. Teleport oluyor, kaçıyor büyü atıyor asdfghj.
neyse grup bakacağım. Grup girince daha da zorlaşacak ama en azından ilüzyonları kesebiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

Bazı herolarda gerekebiliyorda çok nadir genelde buildler karışık oluyor zaten başka ağaçlardan güzel powerlar one point wonderlarla falan.

Power deyince aklıma geldi bahsedilmiştir ama ben baya geç öğrendim yenilere yardımcı olur, toggle powerları bara koymadan hotkeye vererek kullanabiliyorsunuz boşa slot harcamıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

powers'da belli bi ağaçta ilerlemek çok önemli değil gördüğüm kadarıyla. ilgili level'a ulaşılınca istediğin power'a basabiliyosun galiba, pre req. gibi bişi yok sanırım.

yok kendine göre sinerjik bişiler yapıyosun. tree devamlılığı dert değil o baya güzel birşey.

bak item falan satma hiç. fazla itemların hepsini craftera donate et. bide unique düşerse levılı geçti işime yaramaz diyip satma lvlını yükseltebiliyosun crafter level atladıkça falan.

oyunla ilgili bilinmesi gereken şeyler bu kadar gerçekten sdfhk
Sosyal ağlarda paylaş

bu arda buff diyonda thorun mesela sağlam nerflenmmiş meleesi.

eskiden 50 hitte falan her türlü boss inerken şimdi kasıyo yüzde dmg kalktığı için. odinforce kalkmıs ama her skille aynı bi numaralar gelmiş zaten iki skill vardır ordinforce kullanan bu hali daha güzel denişik olmus.

loki desen iluzyonlar ağır nerflemiş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...