aquila Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 ironi yapmaz o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 yok dur pvp yapmadı hala o, loot var sanıyor dfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Tonatiuh Invite plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HandOfMidas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 zerdast benide alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 çok iyi ya baya kişi olduk.. sanırım store'da $ ile satılan herşey moblardan düşebiliyor. bana dün iki tane fortune card çıktı. açtım birinde pet diğerinde skill pointleri sıfırlama hedesi çıktı. özellikle midtown çok güzel ordan oraya koştururken kendini gerçek bir kahraman gibi hissediyorsun. baya götürür bu bizi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Pek oynamıyorum ama eklerseniz; DesperateCry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 AncientMercenary herhalde :P Bana da inv atın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 senko said: peki skill pointleri 0lama olayi var mi acemi acemi dagittim ilk baslarda ben retcon device die bi dalga var önceki sayfalarda biri kod verdiydi onu kullanabilirsin. bide bi quest verdiydi aynı aletten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 senko said: Mortis said: oyun ne kadar kaliteli öyle. direkt müzikleri interfacei oynanabilirliği, cutsceneler çizimler seslendirme kalite akıyor şaşırdım. marvel karakterli diablo direkt ve akıcı baya. ii gider boşlukta :) ironi mi yapion ciddi misin? abi oyun baya kaliteli. lvl5'e kadar oynayıp bıraktın hiç ölmüyorum diyip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 baya basit oyun o anlamda başarısız ama hedef kitlesi de zoru seven kitle değil asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Ben Magnetoya öldüm ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 rhino fena pompiklemişti beni önünde durdum aptal gibi. haftasonu hiç giremedim oyuna ya o kadar heyecanlanmıştım.şu örümceme bi kavuşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 rhino dışında ölmüyorum bende o kargaşada önünde düşüyorum nedense. asddf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 oyuna hardcore bir mod getirirlerse baya eğlenceli olur, harala gürele gidiyorsun işte. yoklukta iyi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ironi yapmıyorum , çok az oynadım dün bi level 8 e falan gelmişimdir, 3 boss ile kapıştım gayet güzel ya, ha demiyorum çook gider bu oyun ama bildiin oynarsın bi süre ya. oynayın abi free to play sonuçta. mis gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 gerçekten hero gibi hissetmen için yapmışlar işte puny bitches diye dolaşıyorsun asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Sırf hero açmak için uzun uzun oynar millet. Spiderman ilk sırada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 abi diablo 3 normal mod işte direkt trashi hiç sallamiosun, boss ta biraz kıllaniosun pot kullaniosun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 bazı baız kasıyo bosslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 levıl atladıkça zorlaşıyor bu arada hakkaten. ilk bi hikaye gör diye klasik kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 human torch açtım 2. acc olarak ne kadar op ya, 8. levelda falan 2 tane cosmic item düştü skiller hayvan gibi oldu böyle uça uça yokettim herşeyi resmen. ilk kutudan da ms marvel düştü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 human torchla arkanda ateş bırakan skilli açıp gidiyosun :P yere ateş atıp 4 yazdığı skill çok tatlı heaheha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 evet ben de human torcha koştum hemen canım benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
totemic Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 ben deli gibi black panther seçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Human Torch 60 da fena sıçıyor. Hp si çok olanlara karşı zayıflıyor. Fakat! "Legendary" silah var energy kasılırsa düzgünce (sinerjidir itemdır vs.) Bildiğin op. Yada proc itemlar seçerse, dotlarda proclatıyordu eskiden (şuan oynamayı bıraktım human torch ile. O yüzden şuan emin değilim). Kısaca 60 olduğunda baya ilgi istiyor human torch. 1-59 kral ama (boss fight hariç :D ). Fakat hasar siste önümüzdeki ay komple değişecek. O yüzden baymayacağını düşündüğünüz oyun stilinize uygun bir hero iyidir. Hardcore hedesi eninde sonunda eklenir. Bir şekilde zor yerelr yapmak zorundalar. Yoksa o legendary silahlar, relicler, sinerjiler bittiğinde komik oluyor herolarımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar