Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Marvel Heroes

Bone

Öne çıkan mesajlar

çok iyi ya baya kişi olduk..

sanırım store'da $ ile satılan herşey moblardan düşebiliyor. bana dün iki tane fortune card çıktı. açtım birinde pet diğerinde skill pointleri sıfırlama hedesi çıktı. özellikle midtown çok güzel ordan oraya koştururken kendini gerçek bir kahraman gibi hissediyorsun. baya götürür bu bizi sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

Mortis said:

oyun ne kadar kaliteli öyle.

direkt müzikleri interfacei oynanabilirliği, cutsceneler çizimler seslendirme kalite akıyor şaşırdım.

marvel karakterli diablo direkt ve akıcı baya.

ii gider boşlukta :)

ironi mi yapion ciddi misin?

abi oyun baya kaliteli. lvl5'e kadar oynayıp bıraktın hiç ölmüyorum diyip
Sosyal ağlarda paylaş

Human Torch 60 da fena sıçıyor. Hp si çok olanlara karşı zayıflıyor. Fakat! "Legendary" silah var energy kasılırsa düzgünce (sinerjidir itemdır vs.) Bildiğin op. Yada proc itemlar seçerse, dotlarda proclatıyordu eskiden (şuan oynamayı bıraktım human torch ile. O yüzden şuan emin değilim).

Kısaca 60 olduğunda baya ilgi istiyor human torch. 1-59 kral ama (boss fight hariç :D ).

Fakat hasar siste önümüzdeki ay komple değişecek. O yüzden baymayacağını düşündüğünüz oyun stilinize uygun bir hero iyidir.

Hardcore hedesi eninde sonunda eklenir. Bir şekilde zor yerelr yapmak zorundalar. Yoksa o legendary silahlar, relicler, sinerjiler bittiğinde komik oluyor herolarımız.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...