Sam Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Absolut said: Ya bu sene olmaz seneye kesersin infernoyu hele bi 6 ay farmla bişileri. abso kusura bakma da lütfen önce bir infernoya gel. sonra hell act4 farmlamaya başla. 6 ay farmla sonra gelip bize anlat inferno progressin nedir. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Novichok said: http://www.youtube.com/watch?v=u8CBbeSAjVo&list=UUzBIzJUeMJ_L4CIthuoBJbQ&index=4&feature=plcp http://www.youtube.com/watch?v=hI4peeO3yzY&list=UUzBIzJUeMJ_L4CIthuoBJbQ&index=3&feature=plcp Güzel vidyolar. Sırf RMAHda daha fazla ticaret dönsün diye yapılan sistemden sıkılmayan sabırlı arkadaşları da takdir ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 az önce inferno act 2'de karşıma vortexli bi champ pack çıktı her vortexlediklerinde öldüm çünkü demon hunterım kalkanlı malkanlı bi barbar olsam bu sefer başka bişey one shot çekicek gerçekten çok eğlenceli bi oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Yavuzcum RMAH geldiğinde oyuna bi 50 dölar daha gömersen act3e kadar rahatlıkla gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 50 dolara kendim demon summonlar onu keserim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 şimdi bu rmah gelince herkes bi gazla bütün itemlardan para kurtarmaya calısıcak gold ile item bulamıcaz herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Her itemi gold ile satabileceğin bir dünya yok hehe satanlarda zaten üst seviye abuser adamlar olucak o yüzden umrumda olmaz şahsen paraylada item almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Gold inanılmaz ucuzlayacak RMAH geldiğinde. Gold falan satacaksanız şimdiden elden çıkarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 rmah ne ya, safi gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 öyle deme yaw oyuncu ağırlıklı bir forum olan paticikte bile rmah a yüzlerce dolar dökecek adamlar var. Yolunacak tavuk oldukca bunun gibi sistemler artarak devam eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Fakire AH, parasi olana RMAH B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 wizard halimle elimde axe ile geziyorum. fak yu blizort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Ben sunu anlamıyorum diyelimki parayı verdım super seyler aldım ustume basıma 7647236 dmg weapon da super oldu.. kendimimi tatmin edicem diablo farmlayarak? nedir yani su an cok sacma geliyor bana patch den sonra ne olur ne biter bilemem tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 adamlar işi biliyor valla oyle bi zamanda oyun cıkardıki ibneler kendilerine mecbur bırakıyorlar swtor patladı gw2 yok henuz secret world e daha var ps3 de adam gibi oyun cıkmıyor bu aralar.. lap die yapıştırdılar tam zamanında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Suark said: Yeni aldım dün, keşke trial ya da beta falan alsaydım. Sevmedim oyunu, grafikler magicka dan hallice, ben bile bu kadar kötü beklemiodm. İnsanların gökkuşağı dedikleri şeyi şimdi anlıyorum, olayın contrastla ilgisi yok yani. Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var. birincisi yakından dalaşan, monk'un tarzını sevdim biraz. Barbarda olmuş. Ama gerisi uzaktan tüftüf atan tipler, işte biri pet çıkarıo biri armor yapıo diğeri takla atıo falan; aşşa yukarı aynı karakterler. Birde mütiş bi salaklık var, wizard ve wd de normal silahlar kullanmak zorunda gibi. kullandığı silah üzerinden verio dmg ları. BU kadar salakça bişi olamaz ya. Yani tamam anlarım oyunlarda en kötü en tipsiz en salak en az itemlar casterlara gider ama genede blizz yaptığın ayıp. bunu geçtim parasını verdiğim oyunu oynayamıyorum, bu kadar salakça bişey yok. Her gün açılan uo serverları gibi mübarek blizzard Olmamış blizzard, paramı geri alsan şu an silerim oyunu ama verdik diye oynıcaz. Yazıkları olsun geri aldım çoğu dediğimi çok zevkli nan oyun. wd ile oynuorm, her büyü birbirinden farklı ve leziz. Sürekli build değiştiriorm zevkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Pvp gelecek işte. En birinci parası olan dövecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Suark said: Suark said: Yeni aldım dün, keşke trial ya da beta falan alsaydım. Sevmedim oyunu, grafikler magicka dan hallice, ben bile bu kadar kötü beklemiodm. İnsanların gökkuşağı dedikleri şeyi şimdi anlıyorum, olayın contrastla ilgisi yok yani. Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var. birincisi yakından dalaşan, monk'un tarzını sevdim biraz. Barbarda olmuş. Ama gerisi uzaktan tüftüf atan tipler, işte biri pet çıkarıo biri armor yapıo diğeri takla atıo falan; aşşa yukarı aynı karakterler. Birde mütiş bi salaklık var, wizard ve wd de normal silahlar kullanmak zorunda gibi. kullandığı silah üzerinden verio dmg ları. BU kadar salakça bişi olamaz ya. Yani tamam anlarım oyunlarda en kötü en tipsiz en salak en az itemlar casterlara gider ama genede blizz yaptığın ayıp. bunu geçtim parasını verdiğim oyunu oynayamıyorum, bu kadar salakça bişey yok. Her gün açılan uo serverları gibi mübarek blizzard Olmamış blizzard, paramı geri alsan şu an silerim oyunu ama verdik diye oynıcaz. Yazıkları olsun geri aldım çoğu dediğimi çok zevkli nan oyun. wd ile oynuorm, her büyü birbirinden farklı ve leziz. Sürekli build değiştiriorm zevkine. dedim sana ama. skill olayini en azindan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bazı skiller çok keyifli de ne kadar keyifliyse endgame'de o kadar yetersiz, en dümdüz ve zevksiz skiller en güçlü infernoda. bayağı hızlı sıkacak el atmazlarsa yamayla filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Bence hata yaptıkları yer lvl cap'i 60'a koymaları ve erişilebilir yapmaları. Koyacaklardı 100'e. 99-100 arası gereken XP'yi infinite yapacaklardı. Sonra sazanları izleye izleye baya eğlenirdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 ek pakete saklıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 bahsi gecmis soyle diyim. rmah tan item almanin anlami su. inferno icin her item in deli dehset olmasi gerek. 3 tane en etki edecek item i parayla alirsin, iskence kismini, annoying e donusturursun oynamana devam edersin. yada 15 gun once yapardin, tum itemlari parayla alirdin diablo yu ilk olduren kisilerden biri olurdun (bir iki kisi oyle yapmis binlerce dolar harcamislar, eh 6 milyon kullanici olunca bi kac manyak bulabiliyosun) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 inferno imkansız yapamıyoruz rmah gelsin yapalım olayı bana saçma geliyor acıkcası. şu an ben 5 günlük charımla act III yapabiliyorsam eğer rmaha gerek yoktur. Inferno Coop alanı tek gidip dayak yiyip geliniyorsa gurupla gireceksin 2 tank 2 ranged giriyoruz ha ölmüyomuyuz bolca ama yapioruz, elbet bişeyler düşecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 5 günlük charınla inferno act3'mü? normal, nightmare, hell act3'se infernoyu görmeden konuşmak talihsiz olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 lol ? okudugunu anlamıyomusun sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2012 he canım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar