Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eleştiriler..

Mehanix

Öne çıkan mesajlar

Novichok said:

http://www.youtube.com/watch?v=u8CBbeSAjVo&list=UUzBIzJUeMJ_L4CIthuoBJbQ&index=4&feature=plcp

http://www.youtube.com/watch?v=hI4peeO3yzY&list=UUzBIzJUeMJ_L4CIthuoBJbQ&index=3&feature=plcp

Güzel vidyolar. Sırf RMAHda daha fazla ticaret dönsün diye yapılan sistemden sıkılmayan sabırlı arkadaşları da takdir ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Yeni aldım dün, keşke trial ya da beta falan alsaydım.
Sevmedim oyunu,

grafikler magicka dan hallice, ben bile bu kadar kötü beklemiodm. İnsanların gökkuşağı dedikleri şeyi şimdi anlıyorum, olayın contrastla ilgisi yok yani.

Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var.

birincisi yakından dalaşan, monk'un tarzını sevdim biraz. Barbarda olmuş.

Ama gerisi uzaktan tüftüf atan tipler, işte biri pet çıkarıo biri armor yapıo diğeri takla atıo falan; aşşa yukarı aynı karakterler.

Birde mütiş bi salaklık var, wizard ve wd de normal silahlar kullanmak zorunda gibi. kullandığı silah üzerinden verio dmg ları. BU kadar salakça bişi olamaz ya. Yani tamam anlarım oyunlarda en kötü en tipsiz en salak en az itemlar casterlara gider ama genede blizz yaptığın ayıp.

bunu geçtim parasını verdiğim oyunu oynayamıyorum, bu kadar salakça bişey yok. Her gün açılan uo serverları gibi mübarek blizzard
Olmamış blizzard, paramı geri alsan şu an silerim oyunu ama verdik diye oynıcaz.
Yazıkları olsun

geri aldım çoğu dediğimi çok zevkli nan oyun.
wd ile oynuorm, her büyü birbirinden farklı ve leziz. Sürekli build değiştiriorm zevkine.
Sosyal ağlarda paylaş

Suark said:

Suark said:

Yeni aldım dün, keşke trial ya da beta falan alsaydım.
Sevmedim oyunu,

grafikler magicka dan hallice, ben bile bu kadar kötü beklemiodm. İnsanların gökkuşağı dedikleri şeyi şimdi anlıyorum, olayın contrastla ilgisi yok yani.

Onun dışında 3-5 spell koymuşlar oyuna, yani toplasan karakter başına 20 tane falan var ki 2 tip karakter var.

birincisi yakından dalaşan, monk'un tarzını sevdim biraz. Barbarda olmuş.

Ama gerisi uzaktan tüftüf atan tipler, işte biri pet çıkarıo biri armor yapıo diğeri takla atıo falan; aşşa yukarı aynı karakterler.

Birde mütiş bi salaklık var, wizard ve wd de normal silahlar kullanmak zorunda gibi. kullandığı silah üzerinden verio dmg ları. BU kadar salakça bişi olamaz ya. Yani tamam anlarım oyunlarda en kötü en tipsiz en salak en az itemlar casterlara gider ama genede blizz yaptığın ayıp.

bunu geçtim parasını verdiğim oyunu oynayamıyorum, bu kadar salakça bişey yok. Her gün açılan uo serverları gibi mübarek blizzard
Olmamış blizzard, paramı geri alsan şu an silerim oyunu ama verdik diye oynıcaz.
Yazıkları olsun

geri aldım çoğu dediğimi çok zevkli nan oyun.
wd ile oynuorm, her büyü birbirinden farklı ve leziz. Sürekli build değiştiriorm zevkine.

dedim sana ama. skill olayini en azindan
Sosyal ağlarda paylaş

bahsi gecmis soyle diyim. rmah tan item almanin anlami su.

inferno icin her item in deli dehset olmasi gerek. 3 tane en etki edecek item i parayla alirsin, iskence kismini, annoying e donusturursun oynamana devam edersin.

yada 15 gun once yapardin, tum itemlari parayla alirdin diablo yu ilk olduren kisilerden biri olurdun (bir iki kisi oyle yapmis binlerce dolar harcamislar, eh 6 milyon kullanici olunca bi kac manyak bulabiliyosun)
Sosyal ağlarda paylaş

inferno imkansız yapamıyoruz rmah gelsin yapalım olayı bana saçma geliyor acıkcası.
şu an ben 5 günlük charımla act III yapabiliyorsam eğer rmaha gerek yoktur. Inferno Coop alanı tek gidip dayak yiyip geliniyorsa gurupla gireceksin 2 tank 2 ranged giriyoruz ha ölmüyomuyuz bolca ama yapioruz, elbet bişeyler düşecek :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...