Miraul Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 µh said: alphankaplan said: kaç kere yazıldı çizildi iss'lere gsm operatörlerine filan vermeyin taahhüt filan diye. üç kuruş fazla olsun ama kafan rahat olsun yarının ne getireceğini bilemezsin sonuçta. taahhütsüz paket yapmıyorlar ki abi hadi gsmciler neyse de iss'lerde yok artık yani taaahhutsuz abanolik nasi yapmiolar? gayet yapilio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 taahhütsüz abone oluyorsun ama paketlere o seçeneği koymuyorlar mesela bende teledünya+internet var ikisinin uygun olduğu pakete geçmek için illa taahhütlü paket seçmek gerekiyor. yok ben istemiyorum diyorsan fazladan baya para vermek gerekiyor, öyle bi para ki zaten bi süre kullanınca tazminat parasını geçiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 benjani said: android'de wifi manager diye bir program var, çevredeki modemlerin frekansını gösteriyor.onu kullanarak ayarlıyorum ben. ya birden fazla wifi manager var sen hangisini kullanıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2016 https://play.google.com/store/apps/details?id=org.kman.WifiManager&hl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama 10mbit internet kullanıcısıyım, torrent de 1mb/s görüyorum stabil şekilde ama gel gelelim stream site açtığımda (kissanime.to ve 720pizle.com) 60kb/s gibi komik rakamlara düşüyorum nedendir? virüs/malware olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Throttling olayını çözemediniz hala, sene 2016. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 throttling dediğin şu mahallede herkez brazzersa yüklenince pron kasıyor o mu? yoksa başka bir şey mi? hakim değilim konuya bir zamanlar arabaya da hakim değildim sonra yan bahçede buldum kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Mahallede herkes brazzers'a abanıyor, brazzers'a daire başı trafik limiti koyalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 hmm o zaman sittin sene stream yalan yada en kalabalık saatlerde yalan bilemedim gündüz akıyor stream gece tıkanıyor her şekilde istanbulun trafiği bitmiyor lan bu nasıl çile :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 BabacumMostors said: daha önce sordum mu hatırlamıyorum ama 10mbit internet kullanıcısıyım, torrent de 1mb/s görüyorum stabil şekilde ama gel gelelim stream site açtığımda (kissanime.to ve 720pizle.com) 60kb/s gibi komik rakamlara düşüyorum nedendir? virüs/malware olabilir mi? çünkü o siteler dandik siteden çamur video izlemek lowtier filan yani ondan herkes abanıo... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Ankara M.kemal mah oturuyorum son 1 haftadır uydunet rezalet. Cs de 60-70 pinglerden 130 lara çıktı. Bağlantıda bariz bir yavaşlık var bune ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 şurda her gün biri uydunetten şikayet ediyo superonline gene en iyisi heralde 4 aydır 1 kere problem yaşamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2016 Bizim siteye de geldi turkcell fiber geçsemmi acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 geçmeyin abi uydunete, sıkıntı yaşadığınızda taşeron bok gibi hizmet veren yetkili servisle uğraşmak istemiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 bizim apartmanda fiber var ama israrla uydunetteyim :P cok stabil hani ama alistim artik battimi tam batar kablo :P senede 2 gun delirtir fiks onun disinda modemi gormem bile ya gecenelrde biri linklediydi bulamadim motorola docsis 3.0 modem ariyorum, kimdi saticisi bunun turkiyede? netmaster denen gudubete para vermek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Uydunet'e neden geçilmez? - Özel şirket değil, devlete bağlı. - Teknik servis kendisinin değil, taşeron kullanıyorlar. Ellerine düştünüz mü sürünürsünüz. - Bok gibi modem veriyorlar, değiştirmek zorunda kalıyorsun. - Stabil değil bence, sorunu sık yaşayabiliyorsun. Sadece farketmeyebiliyorsun. Dl iyi fena değil, ama stream'de çok sık sorun yaratıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Bence senin bölge sorunlu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 -özel şirket düdüklemesi daha mı iyi ? -teknik servis ile ilgili sıkıntı yok, geldiler binanın hattı bozukmus, ertesi gün tamir edip bağladılar. türk telekom olsa 3 ay falan surerdi. -verdikleri modem ateş ediyor, 2 pc 2 telefon 1 tablet falan gram sıkıntı cıkartmadı, veri akışında dusme yok -baya stabil, sorunu cok nadir yaşıyorsun. ayda 1 gün belki yavaş oluyor o da 2-3 saat sonra geçiyor. cogu zaman sorunsuz kullanıyorsun uydunet candır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 en basitinden ihaleler donemlik yapiliyor-teknik hizmet vs-..atiyorum yilsonu vs ihale zamani bitmis olursa abi teknik servis yok diyip kestiriyorlar..teseronun zorluklari.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 ha onu bilmiyorum açıkcası, teknik servise ihtiyacım olmadığı için hiç kurulum dışında. abi kesilmiyor ki net teknik servis arayalım :D her hafta 2 kere ttnet arardım ben geçen sene ya. cumartesi pazar banko net gidiyordu falan. zaten kesilecek olursa bunlar mesaj atıyor falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 applev0dka said: -özel şirket düdüklemesi daha mı iyi ? -teknik servis ile ilgili sıkıntı yok, geldiler binanın hattı bozukmus, ertesi gün tamir edip bağladılar. türk telekom olsa 3 ay falan surerdi. -verdikleri modem ateş ediyor, 2 pc 2 telefon 1 tablet falan gram sıkıntı cıkartmadı, veri akışında dusme yok -baya stabil, sorunu cok nadir yaşıyorsun. ayda 1 gün belki yavaş oluyor o da 2-3 saat sonra geçiyor. cogu zaman sorunsuz kullanıyorsun uydunet candır Katılıyorum. Gerçi modemleri bence de sıkıntılı da, benim aldığım modem bozulduktan sonra mecburen verdikleri modemi kullanıyorum, hiç sorun çıkarmadı şimdiye kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 1,5 sene fln kullandım. son 4 5 ay yaşadığım ping sorunu dışında hiç bir şikayetim yoktu. ping sorununu halledemeyince iptal ettirdim. 7 8 sene öncede aynı sebeple kapatıp ttnete geçmiştim. ttnet'tende aynı sebeple tekrar uydunete geçmiştim :P şimdi fibere geçtim bakalım o ne kadar dayanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doracron Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 29, 2016 Uydunetten gerçekten çok memnunum. 50MB download, 4MB Upload 250GB AKK ve standart tv yayını dahil 80TL ödüyorum. Online oyunlarda hiiiç problem yaşamadım. Apartmanda varsa hiç düşünmeden alın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2016 anasınıs atıyım uydu net eskiden ne guzel ozel şirketti bizim orada ultra tv vardı verdiği hizmeti şimdiye kadar hiç bi yerden almadım gece 11 de arıyodun teknik servis geliyodu eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2016 oha uydunete bok atilmis taş olursunuz taş ama ttnetli oldugunuz icin lagdan anlayamazsiniz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar