ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Modem konusunda problemim var. Babam Uydunet bağlatmak için telefonda konuştu, inatla modemi tekrar tekrar sordurdum, sadece Netmaster modem veriyolarmış. Google da bakındım bayağı problem yaşayan var işte wireless ı çok kötüymüş problem çıkarıyomuş çabuk bozuluyomuş paket kaybı fazlaymış falan filan. Motorola modem vermeyi bıraktı mı bunlar? Ya da babam mı düzgün anlatamadı? Ya da tarifelere göre verdikleri modem değişiyormu, motorola modem istesek vericekler mi? Motorola modemi özel olarak isteyebiliyormuyuz? Veya ille de netmaster ı dayarlarsa motorola modemi ayrıca nereden alabilirim? bakındım hiçbir mağazada bulamadım sadece 2. el sitelerinde uydunetten aldıkları modemi satanlar filan var, onlara da pek güvenemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bu konuyu yaratırken kullandığım ilk mesajımın son satırına bak lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 BonePART said: hmmm sene 1996 felan erenkoyde kablonetin betası yeni bitmiş ben aldım 16 senedirde kullanıyorum hiç üzmedi(pardon ttnet yuzunden uzulduk bi defa 64 kbit diye yaptıgımız anlasmaları sınırsız kullanıyoduk ttnet köpeklik yaptı zorla sınırlattı adsl satıcaz diye 3 ay kadar 8 KB ile dl yaptık) ulan cok fena nostalji oldum. bende 98'de falan baglatmistim galiba, 64kbit. 64 ve 128 vardi o aralar, 128 hayallerimi suslerdi ama cok pahaliydi. 10 seneden fazla kablonet (yeni adiyla uydunet) kullandim, ozellikle teknik destegi ve ping hizlariyla cok tatmin edici. mekandan mekana ne kadar degisiyo bilmiyorum ama istinye ve ortakoy'de uzun yillar kullandim cok memnundum. edit: shadowfury bu arada netmaster'in kablosuz modemi gercekten facia. wireless adam gibi cekmez, cekse surekli dalgalanma yapar, arada bi isininca kendi kendine kitlenir. ya baska bir modem al kendin ya da bulabiliyorsan netmaster'in wireless olmayan modemini alip guzel bir router tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 uydunetin performasını o bölgede kac kisinin etkiliyor olması disinda bi dezavantajı yok bence yani cok yogun bi kullanıcı kitlesi varsa hızlarda sorun olabiliyor ama obur turlu uydunet > all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 abi uydu net ultratv iken erenkoy bolgesinde sahip oldugu teknik servis su anda hiç bi yerde yok ben cok gece 10 11 demeyip call centerı aradım adam geldi eve kadar cıkıp ayar yaptı adamlar gece mece dinlenmiyodu 99% uptime modundaydı o donem kqablonet adslciler gitti gelmedi kesildi koptu diye aglarken bizde sıfır sorunv ardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Serviste son nokta budur: GERGE said: Geçen sinyal düştü bir, arayıp sinyal düştü, düzeltin dedim; 5-6 dakika sonra (gerçekten 5-6 dakika, abartmıyorum) kapıyı çaldı bir adam, bir şeyler test etti, birilerini aradı, düzeldi. Uydunet bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bundan x ay once aradim ayni sekilde verdikleri cevap bitek sizin icin sinyalmi yukselticez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 iyi de adsl de sorun yaşamıyoruz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 GERGE said: Bu konuyu yaratırken kullandığım ilk mesajımın son satırına bak lütfen. e-vizyon.net i ilk defa duydum, ekşisözlükte filan yorum aradım çok az yorum var. Güvenilirmidir? Teslimat süresi hızlımıdır? Aslında gidip görüp satın almayı tercih ederdim ama vatan bimeks filan hiçbir mağazada yok bunlar. e-vizyon'un mağazası filan var mı yoksa sadece teslimatla mı çalışıyorlar(bir adres vermişler ama sanırım sadece şirket adresi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 O gösterdiğimi aldım ben işte. Ertesi gün geldi Sürat Kargo ile. Onlarla çalışıyorlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 netmaster'ın şu wirelesslı modemi var. 2-3 aydır kullanıyorum, eğer ayarlarını yapmazsanız, %50 packet loss yaşıyorsunuz. Onu da düzeltmek için ip flood'un tickini kapatmanız gerekiyor. Onun dışında problem yaşamadım, yalnız wireless gücü tam bir felaket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 router + kablo modem kuıllanın. Lüt- Fen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Esh doğru der.. evde wireless modem var ama routerdan bağlanabiliyorum AHAHAH netmaster direk kazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 ben 60 liraya mı ne tenda marka cift anten bi alet aldım modem surf board 2 3 senedir ole ondan once berbat cnet bi router wardı hayatta deiştirmem abi emektar surfboardı o ne zaman beni terkeder tamir edilemez anca o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 docsis 2.0 ni altını kullanmayın olm. stabil olmaz baglanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Yeni geçtim buna ama Surfboard'ımdan çok memnunum. Bir de router var yanında tp-link. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 2-3 senedir netmaster cbw560 kullanıyorum ne wireless de problem yaşadım ne DL ne ping akıyor uydunet modemde tık demedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Her sorunlu donanımı sorunsuz kullanan ballı insanlar olmuştur hep =) Onlarca o modeme çok sorunlu diyen adam gördüm, bir seni gördüm çok iyi diyen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 vay arkadas cok iyiymis.. evi istanbula tasidim, ankaradaki eve uydunet, fibernet, superonline ne varsa cektiler... Istanbuldaki binada daha sebeke bile yok kafayi yicem :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Router + modem kullanıyorum 2 senedir hiçbir problem yaşamadım sadece 2 bilgisayar birden açık oldumu laptop bütün bağlantıyı sömürüyo onada bir çare bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2012 quality of service de bir miktar hızlandırabilirsin belli ip lerdeki belli uygulamaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 http://62.248.80.10/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 uydunet + kablotv taahhütüm vardı, bitmiş. şu an ikisiğni ayrı ayrı ödüyorum. iki senedir iyiydi be :P bizim sokağa kadar superonline fiberoptik de geldi, ona mı geçsek napsak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 bence kapattır tekrar açtır uydunetin güzel bi kampanyasıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2012 Fiberoptik alma sakın. Hız süper ama 5 saat tüm hızda kullanırsan adil kotaya takılan hızın 1 Mbps oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar