Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 bir de şu servisleri açtığımız gibi aktif olsa ya. telefonla aramayayım dedim online işlemlerden halledeyim istedim, aktif olamadı anasını satim bi türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Jeeztro said: bir de şu servisleri açtığımız gibi aktif olsa ya. telefonla aramayayım dedim online işlemlerden halledeyim istedim, aktif olamadı anasını satim bi türlü. ben gecen web'den aktif hale getirdim, 5dk sonra aradim: "zaten altif ediliyor aramayin" dedi.. ama bence santral'e dusuyor, orada biri onayliyor. yoksa abuk saatlerdekiler cabuk isleme konulmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 pascalnouman said: abi kablonet/uydunet turksatin hizmeti apartmanında turksat kutusu yoksa bosa heveslenme oyle soyliyim bak mahallende sokaginda demiyorum apartmanda yoksa gg turksatta bu islerle ilgilenen ablayı buldum dilekce fln topladim etlikte otururken ııh baglamiyolar nedenini soylemedi ama tt izin vermiyor bence her yerde turksat olursa nasil satacaklar dandirik adsl yi tabi onlar da hakli tt ile turksatın ne alakası var? Apartmanda yoksa çektirmek çok zor ama imkansız değil. İki farklı apartmana çektirdim. Toplam 5 ay sürdü ama oldu. Tamamen tembellik. Hiçbir şekilde ikna edemezsen sokaktaki kutudan apartmana parası karşılığı kesin çekiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Goering said: Jeeztro said: bir de şu servisleri açtığımız gibi aktif olsa ya. telefonla aramayayım dedim online işlemlerden halledeyim istedim, aktif olamadı anasını satim bi türlü. ben gecen web'den aktif hale getirdim, 5dk sonra aradim: "zaten altif ediliyor aramayin" dedi.. ama bence santral'e dusuyor, orada biri onayliyor. yoksa abuk saatlerdekiler cabuk isleme konulmuyor. gece yapınca sabah 8de falan sms geliyor bana açtık diye. heralde manuel dediğin gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 maxigenous said: pascalnouman said: abi kablonet/uydunet turksatin hizmeti apartmanında turksat kutusu yoksa bosa heveslenme oyle soyliyim bak mahallende sokaginda demiyorum apartmanda yoksa gg turksatta bu islerle ilgilenen ablayı buldum dilekce fln topladim etlikte otururken ııh baglamiyolar nedenini soylemedi ama tt izin vermiyor bence her yerde turksat olursa nasil satacaklar dandirik adsl yi tabi onlar da hakli tt ile turksatın ne alakası var? Apartmanda yoksa çektirmek çok zor ama imkansız değil. İki farklı apartmana çektirdim. Toplam 5 ay sürdü ama oldu. Tamamen tembellik. Hiçbir şekilde ikna edemezsen sokaktaki kutudan apartmana parası karşılığı kesin çekiyorlar. abi nasil ne alakası var dandirik adsl yi kim alır stabil kablonet hizmeti varken? kiralık ev ararken emlakcilara sordugum tek sey binada turksat varmı? sen hala alakası fln diyosun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 ttnet olayı fiber konusunda superonline da bana da dediler. oraya ttnet fiber bağlantı verilmişse biz veremiyoruz tarzı bişey söylüyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 PrudenT said: Goering said: Jeeztro said: bir de şu servisleri açtığımız gibi aktif olsa ya. telefonla aramayayım dedim online işlemlerden halledeyim istedim, aktif olamadı anasını satim bi türlü. ben gecen web'den aktif hale getirdim, 5dk sonra aradim: "zaten altif ediliyor aramayin" dedi.. ama bence santral'e dusuyor, orada biri onayliyor. yoksa abuk saatlerdekiler cabuk isleme konulmuyor. gece yapınca sabah 8de falan sms geliyor bana açtık diye. heralde manuel dediğin gibi ufaktan piramit oldu ama legal sınırların içerisindedir herhalde fasdasd aynen bana da yarım saat önce geldi dün yaptığım başvuru. o kadar da dl listesi hazırlamıştım linkler silinmese bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2015 Türksat ve ttnet aralarında rekabet olan firmalar. O yüzden dedim ne alaka diye. Ttnet TÜRKSAT'a alt yapı çekme diyemez tabi aralarında anlaşma yoksa. Tersi bilginiz varsa rekabet kurumu diye bir yer var iletin şikayeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 pingler eskiden de fazlaydi ama artik inanilmaz boyutlara vardi ya bunun bi cozumu yok mu? cok oyun oynayan biri degilim ama haxball agario bile oynayamiyorum pingden. speedtest olctum 230 civari ping cikti fiber kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 uydunetin fiberi var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 var 25 mbps 75 gb akk + teledunya = 55 tl gecen sene yaz kampanyasiydi su anki paketleri bilmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 fiber dğeiş işte o bize de kağıt yapıştırmışlar apartmana fiber diye. aradım bizde fiber yok dediler. ping sorunu için ara gelsinler. benimkini düzelttiler. sinyallerde bişey oluomuş kutudan düzeltiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 25mbit 150gb 49 veriyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Gelmeyin çok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 benim hiç sıkıntım yok valla. 3 yıldır çok memnunum şimdiye kadar 2 kez falan ekip çağırdım, onun dışında arada yavaşlık oluyordu ama yani 3 yılda toplasan 7-8 günü geçmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vulga Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Jeeztro said: fiber dğeiş işte o bize de kağıt yapıştırmışlar apartmana fiber diye. aradım bizde fiber yok dediler. ping sorunu için ara gelsinler. benimkini düzelttiler. sinyallerde bişey oluomuş kutudan düzeltiyorlar. telde falan adres verip fiber var mi yok mu diye sorgulatmistik zamaninda. bana fiber gibi geliyor 3MB/s dl valla :) yarin bir arayayim da bakalim bayram oncesi geliyorlarsa iyi olur hazir evdeyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Daha önce sokağında olmayıp başvuruyla getiren var mı? Bizim buralar varoş bölgeler, hep 2 3 katlı evler, site falan değiller.300 400 mt ilerde var kablonet, herhangi bir şansım olur mu başvursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 300 400 metre ötede varsa oluru var getirirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 en sonlar bir şeyler yaptırmaya çalıştığım dönemde öğrendiğim kadarıyla çalışma mantığı şöyle, turksatın bölge müdürlüğü kararları alıyor, uygulayanlar ise taşeron firmalar. İlçelerde kablo çekmeye bu taşeronlar geliyor. Taşeronların zerre umrunda değil sizin sokağa kablo çekmek. Bölge Müdürlüğünün ikna olması gerekiyor. İkna diye özellikle kullandım çünkü bazı kilit adamlar var onlar ikna olursa sıkıntısız gelip çekiyorlar. Bu adamların isimlerini telefonlarını falan öğrenmiştim istanbul anadolu yakası için ama çok vakit geçti kaybettim. Tabi bu adamları "abi bana çek" diye ikna etmek diye bir şey yok. Ya gerçekten felaket taciz edip ikna etmek lazım. Ya da belki tanıdıkla falan da yürüyordur bilmiyorum. Kablo çekmek için doğan bir maliyet var, sokak kazılıyor fiber çekiliyor, apartmana kutu konuyor. Sorumlu müdürlük diyor ki, burada yeterince üye potansyeli var Turksat olarak ben masrafı üstleniyorum taşeron sen çek. Ya da yapmak istemezlerse bu masrafı çekilmesini isteyene de iteleyebiliyorlar. Bana apartman bahçe sınırından apartmana olan 7 metre kablo döşeme işlemi için 3 sene önce 800küsür tl masraf çıkarmışlardı. Velasılı sorunun tek bir cevabı yok. 6 ay uğraştırarak apartmana sonunda para almadan bağlamışlardı. Ama bahsettiğim 7 metre bir mesafeydi. 300 metre turksat iş yapma isteğinin çok üstünde bir mesafe hala eskisi gibi çalışıyorlarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2015 Bi umut işte benimkisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Abi kablo tv olmayan yer var mi istanbulda? Belki su yeni kurulan sehir gokturkte yoktur diycem de oraya da gelmisti sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 olmaz mı abi. beykoz ilçesind hiç bir yerde yok sanırım en basit örnek. epey yerde yok aslında, o göktürk dediğin yerde var asıl fiberi, kabloneti vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2015 Beykozu da hic bilmiyorum ya. Bi acarkent gormuslugum var o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Uydunet candır senelerce kullandım halen kullanıyorum. Yurtiçinde 10mbps upload görmüyor ama yurtdışında sorun yok. http://i.hizliresim.com/3ay329.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2015 http://www.speedtest.net/result/4683951778.png http://www.speedtest.net/result/4683954568.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar