calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 işte sorun burada, iyi olan yere değil kötü olan yere bakmak lazım. Ankara'da 2 lokasyonda kullandım ikisi de bokum gibiydi. Ayrıca devlet dairesi kafasında çalışan bölge müdürlükleri (ki her bir halt buradan geçiyor) ve 5 gün sonrasına randevu veren bir taşeron firmaları var. Dipnot: Ankara'dayım. ancak tabi diğer şehirlerin de farklı olduğunu düşünmüyorum. Dipnot 2: Abi geçen günlerde tüm Türkiye'de gitti ya uydunet, tüm Türkiye'de... Arıyorsun adamlar sorunu bulmaya çalışıyoruz diyorlar. Ha bir de arkadaşlarda yaşadığım bir sorunla tüy dikeyim, adamları aradık internetimiz yok diye. Beyefendi sistemimiz yok şu anda o yüzden bilgilerinizi görüntüleyemiyorum 4-5 saat sonra arayabilir misiniz dedi. Biz aradığımızda saat 11 falandı akşam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 valla ben 20mbit, 200gb adil kullanım zıkkımıyla gayet mutluyum. download 1.8 en düşük. steamde bi ara 2.1mb oldu, download sınırını 2mb ta çektim, efendi ol benim o kadar yok diye, o derece. ankara/ayrancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Uydunet çok dengesiz yav. Ama İzmir Bornova'daysanız alabilirsiniz. 3 farklı evde de sorun yaşamadık. 5 mbps harbici sınırsız kullanıyorum. Ping genellikle 10-15 arasında oluyor. Teledünya dahil 75 lira veriyorum. Hala bu tarife var mı bilmiyorum gerçi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Calimero taahhüt vermen bişeyi değiştirmiyor ki? Vazgeç abi? Yeni bağlattıysan ödeyeceğin şey en fazla o ayın indirim bedeli. Çok zor bişey değil yani. Hayır ayda 20 tl indirim bile yapmış olsalar, 10 ay bile kullanmış olsan 200 Tl eder. Bu kadar yazdığına deymez, çünkü görüyorum ki bayaa stres yapmışlar sende haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 abi yeni bağlatmadım işte sorun orada. 1 sene oldu bağlattığım, nakil aldırdım buraya. ayrıca bir de modem bedeli bağlantı bedeli zart zurt derken 650 lira mı çıkma bedeli istediler, sordum yani bu bölge müdürlüğünde yaşadıklarımdan sonra. 650 liraya da öküz alırım diye kapattırmadım. Ha tabi her türlü kapattırılır da lanet olsun ki işte invest ettiğin zamanları düşünüyorsun, internetsiz kalacağın zamanı, bu arada geçecek dönemi düşünüyorsun. Uğtaşacağın mahkeme bok püsürü düşünüyorsun. İnan başka dönem olsa yine tüm bunlarla uğraşırım, geçmişte internetimi kesip sonra kullanmadığım ayların parasını isteyen TTnet'e BTK'ya dilekçe verip, sonuçlandırıp, buna rağmen yüzsüz gibi para istemesine rağmen parasını vermediğim gibi (gerçi her firma yapıyor bunu sadece TTnet'e bok atmayalım). kısacası 650 tl + internetsiz kalabileceğim zamanlar olarak düşünüyorum ben olayı. Her türlü kitliyorlar seni kendilerine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2015 Rant time Bozuldu mu bayginlik getiriyorlar ya. Adamlarin bir mesaj sistemi var ama calismiyor. Benim bolgede ariza falan filan olup kesilince o mesaj sistemi giriyor devreye "iste bolgenizde ariza bidi bidi" demesi lazm, calismiyor ve mesgule veriyor, deliriyorsun. Viber Out'tan arayip circumvent ediyorum giydiriyorum oyle olunca. Bazen butun Turkiye'de kesilince gene mesgule giriyor musteri hizmetleri, o da ayri delirtiyor. Bazen asiri yogunluk oluyor, o zaman yurt disi pingleri le$ist oluyor, o zaman da arayip IP degistirmekle ugrasman lazm falan filan bay getiriyorlar her aradiginda 5 dk falan bekliyorsun zaten musteri temsilcisine baglanmak icin. Hani calistiginda hipernet/adsl gibi abzurt seceneklerden iyi asimetrik olmadigi icin. Iyi ping veriyor sehirici alt yapisi fiber oldugu icin: 55 pingle falan BF4/WoW oynaniyor bazi serverlarda. 10 Mbit sinirsiz bi de istedigim gibi download yapabiliyorum, gerci upload 1mbit, stream falan yapilmiyor o yuzden ama idare ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 benim kesildi yine bölgesel arıza varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2015 Benim kontrat bitmis, yarin yenisini yapicam. Sansima 1 kere sorun yasadim, onda da elektrik binadaki kutuda voltaj yukseltmis, kutu yanmanin esigine gelmis 200 Ping veriyordu. Online islemlerden ariza kaydi attim, sabah 9.10 da geldi adam durumu anlatti, kutunun arizasini giderdik isterseniz speedtest yapin bi dedi. Baktim duzelmis. Tum maceram bu oldu 2 yilda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Söylendimi bilmiyorumda Cebe mesaj gelince baktım acelem var çıkarken attım birileri yazdıysa kusura bakmayın artık :) http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Servisler Yeni servisler gelmiş, kota arttırma, • Eko-Sınırsız Tarifelerdeki kullanıcılar, ilave adil kullanım noktası (AKN) satın alabileceklerdir. • İlave adil kullanım noktası satın alan kullanıcılar mevcut hızlarını satın aldıkları paket kapsamında koruyacaklardır. • Satın alınan ilave adil kullanım noktası aşılmadığı sürece ay sonuna kadar geçerli olacak ve ay sonunda kota yenilendiğinde sonlanacaktır. Satın alınan ilave adil kullanım noktası aşıldığında (başka bir AKN paketi alınmadığı sürece) bağlantı hızı 3 Mbps’ye düşürülecektir. • Kullanılmayan ilave adil kullanım noktası sonraki aya devredilmeyecektir. • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. AKN (GB) Satış Fiyatı (TL) Satın Al 25 9,90 TL 50 14,90 TL 100 19,90 TL Nitro • Nitro hizmetini satın alan kullanıcıların hızları 100 Mbps’ye kadar hıza 24 saat süresince yükseltilecektir. Örneğin; 01.01.2014 saat 13:01’de satın alınan Nitro hizmeti 02.01.2014 saat 13:01’e kadar geçerli olacaktır. • Nitro hizmeti kapsamında yapılan veri kullanımı mevcut tarife, kampanyadan sahip olunan hız ve AKN haklarını etkilemeyecektir. • Ay içerisinde en fazla 5 kez hız Nitro hizmetinden yararlanılabilir. • Uygulamadan tüm Uydunet tarifelerinde yer alan müşteriler faydalanabilirler. 20 Mbps ve üzeri hızlar hız Docsis 3.0. modemlerle karşılanabilir. Docsis 3.0. modem sahibi olmayan müşterilere Nitro hizmeti sunulmayacaktır. • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Nitro Hızı (Mbps’ye kadar) Satış Fiyatı (TL) Satın Al 100 3,90 TL Uyku yok • Eko-Sınırsız, kotalı ve kullandığın kadar öde tarife kullanıcılarının Uyku Yok hizmeti ile 00:00 ile sabah 09:00 arasında mevcut hızla yaptıkları ‘’download’’ ları, tarifeden dolayı sahip olunan kota kullanımını ve adil kullanım noktasını etkilemeyecektir. • Uyku yok hizmeti satın alındığı andan itibaren 30 gün boyunca geçerli olacaktır. • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Uyku Yok Hizmeti Satış Fiyatı (TL) Satın Al 00:00-09:00 Arası Kota Saymama 9,90 TL Kota Paketi diyor birde • Kullandığın Kadar Öde ve Kotalı Uydunet tarifelerine sahip kullanıcılar ilave kota paketi satın alabileceklerdir. • Satın alınan kota paketi tükendiğinde kullanıcı eski tarifesi üzerinden ücretlendirilmeye devam edilecektir. • Paket kapsamında kullanılmayan GB'lar sonraki aya devredilmeyecektir. • Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir. Kota Paketi (GB) Satış Fiyatı (TL) Satın Al 5 4,90 TL 10 8,90 TL 25 14,90 TL Nitro felan süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Bugün için nitro aldım dediler ki 12'de başlıyor 12'de bitiyor. Bakalım,bekleyişteyim hakikaten vaad ettikleri hızı verecek mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Nitro herkes basabiliyor dimi ya kotasiz baglanti var bende mesela. Basabiliyormus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 paparnoz said: Bugün için nitro aldım dediler ki 12'de başlıyor 12'de bitiyor. Bakalım,bekleyişteyim hakikaten vaad ettikleri hızı verecek mi ? Nerden aldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 online'dan aldım da emin olamadığım için telefonla teyit ettim. 4440126 birde online.turksatkablo.com.tr adresinden ulaşabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Musteri sifresi yok, e-mail sistemde kayitli degil, tam bir izdirap, illa telefon ettirecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 uyku yok + nitro =p nitro bayağı ucuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 4 lira eskiden internet cafe de dandik internetin 2 saatine 4 lira veriyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Arkadaşlar geçmeyin sıkıntı var insanlarda sıkıntıları dile getirmişler 100mbit değil 20 mbit alıyorum. Birde kablo ile bağlanıp deneyin diyorlar dedim şikayet kaydı oluşturun,şikayet bıraktım 4 lira mı yedirmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Modemin wireless'ında sıkıntı var, ethernet ile bağlandım hız şöyle; İstanbul http://www.speedtest.net/result/4059893359.png Murica - Columbia http://www.speedtest.net/result/4059896689.png İngiltere - Londra http://www.speedtest.net/result/4059898589.png Almanya - Berlin http://www.speedtest.net/result/4059901150.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2015 o modemlerin wirelessi çok başarısız zaten güvenip iş yapmayın wirelessle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 ben de nitroyu deneyeceğim bir ara, yanlız 1 ay içerisinde 5 kez kullanılabiliyor :p uyku yok ve nitro ile beraber sömürmeyi planlıyorum gerçi en alt tarifeye geçip 29 TL üstüne uyku yok nitro basınca bayağı hesaplı oluyor sanki =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Harbi wireless olayini tamamen unutmusuz. Simdi bunlarin dandik wirelessli modemlerinde nitro adam gibi calismayacak Call Center'da gene yer yerinden oynayacak ahahaha. "Nitro aldim hizim yukselmedi !!11". Devaminda cevap olarak Call Center'dan "Bulundugunuz bolgede o kadar hiz alabiliyorsunuz"lar ucusur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Önce modeme reset atın derler unutmuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Arkadaşlar uydunet ile alakalı bağlantı kopması yaşayanlar için temel çözümler şöyle 1 - ethernet 2 - router. Maalesef wireless başarısız denildiği gibi kanalını değiştirseniz de 1 de yapsanız 9 da yapsanız 11 de yapsanız 6 da yapsanız şansınız yok. İstediğiniz olayı açıp kapasanız da şayet online oyun oynuyorsanız kısa kopmalar yaşamanız mümkün. Şuan ethernet ile stabil hız alıyorum elektrikçiden 4 metrelik kablo kestirdim diğeri kısaydı hız uçuyor. Muhtemelen Calimero'nun problemi de bununla alakalı olabilir. Şuan internet uçuyor 10 ms ping daha ne olsun. Eğer router varsa netmaster modemin wireless'ı kapatıp router'in wireless'ını kullanın hiç bir sıkıntı yaşamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Ben de eternet kullanıyorum, kablosuz genelde problem çıkarıyor. Yanlız kablo geçiremiyorsanız şöyle bir çözüm var, http://www.hepsiburada.com/liste/tp-link-tl-pa4010kit-500mbps-tak-kullan-85-enerji-tasarruflu-300-metre-mesafeli-nano-powerline-adaptor/productDetails.aspx?productId=bd303175&categoryId=3016744&SKU=BD303175 Bu aletten istediğiniz kadar alıp modemi dağıtabiliyorsunuz, kablosuzdan çok daha sağlam bir çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2015 100mb ne güzeldi sudan çıkmış balığa döndüm. Neyse iki gün sonra bir 4 liralık daha fişeklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar