Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uydunet Konusu

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• 4 ay sonra ...
  • Genel Yönetici
Turkcell Superonline'a 2 sene öncesinde Yalın ADSL için geçiş yapmıştık. Şimdiye kadar birkaç kere yaşadığımız bağlantı kopması dışında bir problem yaşamadık ancak taahhüdümüz bitiyor. Şimdi evde Digiturk Plus'ta var yani kayıt özelliği falan aslında yararlanıyoruz. Ben TTNET'in fiber kampanyasına geçip telefonu da oraya taşımayı düşünüyordum ki Uydunet'in Teledünya HD'li kampanyasını gördüm. 25 mbit'lik 75GB AKK'li paketi ilk 12 ay 33TL sonradan da 55 TL'ye çıkıyor ki epeyi makul. Benim merak ettiğim Uydunet'in interneti nasıl? Yavaşlık yada ne bileyim kopma gibi problemler ne oranda yaşanıyor? :)
Sosyal ağlarda paylaş

dün gittim eve aradım dedim bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. şartlar tamam modem 3 iş günü içinde geliyor hepsini kabul ettim. ardından "beyfendi 2012 Eylül ayı geçmiş borcunuz bulunduğundan dolayı kampanya değişikliği yapamıyorsunuz." dedi. böyle bi bakiye bulunduğunu biliyordum da pek sallamamıştım. Mecidiyeköy'den Kadıköy'e 2012 Eylül'de taşındım ve hemen yeni evde hattın adresini değiştirdim. fakat o fatura hali hazırda işlendiğinden dolayı elime geçmedi o şekilde de kalmış. bana sadece 1 sms atmışlar ve onu hatırlamıyorum bile tabi doğal olarak. Kadınla konuşurken tamam ödemeyeceğim demiyorum fakat geçirin beni bu kampayaya bu borcu da yapılandırın; mesela taahhüt süresine bölün ya da taahüt süresinin yarısına bölün en olmadı ilk faturaya ekleyin. "olmaz yapamayız." sonra bana gelen son e-faturaya baktım orada bir borç görünmüyor. bunu söyledim. bana gönderdiğiniz son faturada borcunuz bulunmamaktadır diyor sen bana borcun var diyorsun hangisi doğru bunların? ben nerde bilebilirim 2 sene önceki haberim bile olmayan borcum olmadığını siz faturaya yansıtmazsanız bunu dedim. şikayet bırakın dediler. anasını satayım bi kampanyadan yararlanayım dedim o da bok oldu gitti.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bu turksatı anlamıyorum
ayda su anda 55 tl oduyorum
20mbit 50 gb ak + teeldunya ust paket var
aradım dedim ki
25 mbit 75 gb ak + teledunya ust paket 48 sonra 68 tk pakete gecşrşn dedim

Teledünya hizmeti ile ilgili bir kampanyadan faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacaklardır.

bunu soluyolar. yaw aynı paradan geciridin dedim oda yokç 15 ay boyunca sıfır musteriye daha ucuz verdikleri paketş ben daha pahalıya alıyorum. ultratv den sonra bu gerizekalılıga basladı turksat eski musteriye çak yeni musteriye iyi fiyat ver.
Sosyal ağlarda paylaş

madcow said:

3 iş gunu yuzunden gecemiyorum 50mbit e. adamların kurulum ekibi de telefonlarını acmıyor. sabah aradıgımda aynı gun gelmezse modem, internet kopucak modemim docsis 2 oldugu icin ve internet suan lazım.

ben aynısını söyledim telefonda hemen geçirmeyin dedim, tamam efendim ayarlıcaz dedi. telefonu kapadık net gitti sdfsdf kurulum ekibini sapık gibi aramaya devam et ben bütün gün bekledim cumartesi gelcekler diye en son telefonda ağlayınca adam 5dk da geldi kurdu
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...