Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Anadolu yakasi gitti 30 dakikadir genel ariza var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 geldi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Hala yok bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 bende hiç kesilmemiş. demek ki genel arıza diye tatava yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Of benim internetten cektigimi budistler cinlilerden cekmedi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2014 geldi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 yeni tarifeler gelmiş galiba bilgilendireyim, ilk 3 ay beleş devamında 49 tl 25 mbit internte 75 gb akn modem alırsan +3 tl , teledünya kutusu da alırsan +3 tl daha ayda 55 tl ye geliyor. 10 mbit 100 gb akn 72 tl ödüyordum şahane oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 taahhut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Ben 2 yıl taahhütle 10mbit 25gb akk'li internet, teledünya üst paket, kablo tv'yi ayda 36 liraya aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2014 fizban said: taahhut? 2 sene taahütü var taahüt de ne zor kelimeymiş lan, seninki mi doğru benimki mi sdsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Sanırım ben bu akşam arayıp 25 Mbps’ye kadar 150 GB Ekosınırsız paketine geçeceğim. 48tl ayda 3 tl de modem. 51tl hiçbi şey değil. zaten şu an 10mbps 100gb AKK kullanıyom ek olarak da teledünya 70 küsür ödüyom taahhütsüz. http://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanya,270 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2014 ben uydunet almaya gittiğimde orada internette olmayan bi paket gördüm broşürde onu aldım sdf. hd kutu + yayın + modem + 25mbit 200gb akk. ilk sene 58 ikinci sene 65ti. yapıştım hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Turkcell Superonline'a 2 sene öncesinde Yalın ADSL için geçiş yapmıştık. Şimdiye kadar birkaç kere yaşadığımız bağlantı kopması dışında bir problem yaşamadık ancak taahhüdümüz bitiyor. Şimdi evde Digiturk Plus'ta var yani kayıt özelliği falan aslında yararlanıyoruz. Ben TTNET'in fiber kampanyasına geçip telefonu da oraya taşımayı düşünüyordum ki Uydunet'in Teledünya HD'li kampanyasını gördüm. 25 mbit'lik 75GB AKK'li paketi ilk 12 ay 33TL sonradan da 55 TL'ye çıkıyor ki epeyi makul. Benim merak ettiğim Uydunet'in interneti nasıl? Yavaşlık yada ne bileyim kopma gibi problemler ne oranda yaşanıyor? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 çevrende varsa onlara sorman en iyisi abi. ben bağlattığımdan beri 5 dakika bile kopmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Valla apartmanda oturanların çoğu yaşlı pek kimseyi tanımıyorum. Yakında oturan pek bi tanıdıkta yok maalesef belki Pati'den çıkar birileri. Göztepe Parkı'na yakınım... edit: sözlük yazmışım Pati olacaktı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Ben Göztepe'de oturuyorum ve 3 yıl kadar oldu Uydunet'i kullanmaya başlayalı. Enteresan ama aşırı memnunum, ne kopma, ne hızda bir yavaşlık oluyor. 10 Mbit bağlantım ve hep tam performansla çalışıyor diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2014 oooo 50mbps ye kadar 250gb lik paket iyi duruyor. bi arayayım su uyduneti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 dün gittim eve aradım dedim bu kampanyadan yararlanmak istiyorum. şartlar tamam modem 3 iş günü içinde geliyor hepsini kabul ettim. ardından "beyfendi 2012 Eylül ayı geçmiş borcunuz bulunduğundan dolayı kampanya değişikliği yapamıyorsunuz." dedi. böyle bi bakiye bulunduğunu biliyordum da pek sallamamıştım. Mecidiyeköy'den Kadıköy'e 2012 Eylül'de taşındım ve hemen yeni evde hattın adresini değiştirdim. fakat o fatura hali hazırda işlendiğinden dolayı elime geçmedi o şekilde de kalmış. bana sadece 1 sms atmışlar ve onu hatırlamıyorum bile tabi doğal olarak. Kadınla konuşurken tamam ödemeyeceğim demiyorum fakat geçirin beni bu kampayaya bu borcu da yapılandırın; mesela taahhüt süresine bölün ya da taahüt süresinin yarısına bölün en olmadı ilk faturaya ekleyin. "olmaz yapamayız." sonra bana gelen son e-faturaya baktım orada bir borç görünmüyor. bunu söyledim. bana gönderdiğiniz son faturada borcunuz bulunmamaktadır diyor sen bana borcun var diyorsun hangisi doğru bunların? ben nerde bilebilirim 2 sene önceki haberim bile olmayan borcum olmadığını siz faturaya yansıtmazsanız bunu dedim. şikayet bırakın dediler. anasını satayım bi kampanyadan yararlanayım dedim o da bok oldu gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 3 iş gunu yuzunden gecemiyorum 50mbit e. adamların kurulum ekibi de telefonlarını acmıyor. sabah aradıgımda aynı gun gelmezse modem, internet kopucak modemim docsis 2 oldugu icin ve internet suan lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 ben bu turksatı anlamıyorum ayda su anda 55 tl oduyorum 20mbit 50 gb ak + teeldunya ust paket var aradım dedim ki 25 mbit 75 gb ak + teledunya ust paket 48 sonra 68 tk pakete gecşrşn dedim Teledünya hizmeti ile ilgili bir kampanyadan faydalanan müşteriler bu kampanyadan faydalanamayacaklardır. bunu soluyolar. yaw aynı paradan geciridin dedim oda yokç 15 ay boyunca sıfır musteriye daha ucuz verdikleri paketş ben daha pahalıya alıyorum. ultratv den sonra bu gerizekalılıga basladı turksat eski musteriye çak yeni musteriye iyi fiyat ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Bende hala eski tarife var, 5 Mbit sınırsıza 79 TL falan ödüyorum. 25 Mbit 250 GB AKK 79 TL, buna mı geçsem yoksa sınırsızda kalsam mı acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi geç 25mbit 250gb kotalıya bence. hız zaten 3mbit e düşüyo sınırı aşınca. ha 5mbit ha 3mbit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 madcow said: 3 iş gunu yuzunden gecemiyorum 50mbit e. adamların kurulum ekibi de telefonlarını acmıyor. sabah aradıgımda aynı gun gelmezse modem, internet kopucak modemim docsis 2 oldugu icin ve internet suan lazım. ben aynısını söyledim telefonda hemen geçirmeyin dedim, tamam efendim ayarlıcaz dedi. telefonu kapadık net gitti sdfsdf kurulum ekibini sapık gibi aramaya devam et ben bütün gün bekledim cumartesi gelcekler diye en son telefonda ağlayınca adam 5dk da geldi kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 hayır bi de normalde gece 12 de hız degismesi gerekiyo. onu da degistirmisler. hızı degistirdigin anda 25mbit i yaslıyolarmıs gece 50 oluyomus galiba. oyle dedi telefondaki adam. yani internet zaten gidicek de en azından 3 4 saat gitsin en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2014 abi butun kampanyalarda taahhut var ya cildiriciim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar