Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 TTNet'e karşı olan genel mutsuzluk nedeniyle TTNet AKK konusunda sık sık Uydunet konuşulur oldu. Konusunu açtım bende kendi 20 dakikalık tecrübelerimi paylaşmak için =) 3 Mbps Uydunet'i deniyorum şu anda. 49TL veriyorum. Ankara, Esat'tayım. Ping 6-7 Speedtest ile, hayatımda böyle ping görmedim ben. Paris'e 90 çıktı. Hız tam istediğim gibi, ne fazla benim için ne de az. Crunchyroll ve Hulu Plus'dan 720p stream edebiliyorum takılmadan ve Hulu Plus'da takip edebildiğim buffer 2-3 dakika içinde tamamen doldurdu kendini. Baştan beri hiç takılma olmadı zaten. TTNet ile yeni bir video'ya başladığımda oynamaya başlaması 30-40 saniye sürüyordu, burada 3-4 saniye sürüyor. Youtube'dan 720p Brave fragmanı izledim, hiç beklemedim buffer dolsun diye, durum bu: http://i.imgur.com/LJFy8.png Hızı ve performansı tatmin edici. Kablotv'den bizim buranın teknik servisinin de başarılı olduğunu biliyorum zaten. İyi yani. Eğer denememi istediğiniz korsan stream sitesi filan da varsa link yollayın bakayım. TTNet'in 8 Mbps hızında sadece bazen bunlar oluyordu teknik olarak mümkün olmasına rağmen. Almadan önce araştırdığıma göre 720p stream - ister Amazon olsun, ister Hulu ya da Youtube - 2,5 Mbps ama 8 Mbps TTNet ile HD stream alamıyordum genelde, Crunchyroll'da çalışıyordu bir sağlam (o da 1,8 Mbps), AKK çıkınca iyice içine ettiler işin zaten. Uydunet teknik olarak göstermesi gereken şeyi paşalar gibi gösteriyor. Eğer sadece bilgisayarsan ve 1080p'ye bulaşmadan kullanıyorsanız içeriğinizi tavsiye ederim 3 Mbps hızı. İndirme yapıyorsanız ya da 720p'lik notebook ekranı kullanmıyorsanız az gelebilir tabii. Torrent ile 350 civarı alıyorum. Sonuç olarak ama 3 Mbps Uydunet ile 8 Mbps TTNet'ten daha iyi performans aldım. Modem olarak da şunu aldım: http://www.e-vizyon.net/SB5101i-DOCSIS-20-Wireless-Uydunet-Ilkyardim-Paketi,PR-355.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ttnet ile lanet olası modem taahütümün bitmesine 2 ay kaldı sonrası uydunet gerçi samimi olmak gerekirse ayda ortalama 100 gb kullanımım var bir kere bile AKK ye denk gelmedim ama ayrı bir uyuzum ttnete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Antalyadayım, uydunete geçeceğim, bu bölgede olupda kullanan varsa nasıl memnunlar mı. Bi bilgi alabilirsek güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 TTnette şuan 8mibte kadar adil kullanıyorum 7mbit falan alıyorum 59 liraya. Yaklaşık 3 yıldır felaket memnundum hız düşmediği için ama hız düşmeye başladığı için şuan problem yaşıyorum. Uydunette 5mbit sınırsız 69 lira. Aylık downloadım 100gb civarı. Ne yapsam kararsız kaldım ya. Esattayım bu arada ben de, Çankaya hastanesinin orda oturuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ttnet>>>uydunet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 benim de birkaç ayım var ttnette, akk gelmesin uydunete birkaç ay sonra?, ya da neden gelmez? bilen varsa deyiversin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 gelebilir. hepiniz bi anda ttneti bırakıp gelirseniz böyle sağda solda överseniz gelir. gelmeyin lan gidin ttnet takılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 ttnet gibisi var mı kaç sendir kullanıuorum 1 kere bağlantı sorunu olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 uydunet dediğimiz eski kablonet değil mi zaten? ttnet mtnet yalan, kablo internet gayet sağlam. yıllarca kablonet/uydunet kullandım, bir-iki yıldır superonline fiber'e geçtim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hmmm sene 1996 felan erenkoyde kablonetin betası yeni bitmiş ben aldım 16 senedirde kullanıyorum hiç üzmedi(pardon ttnet yuzunden uzulduk bi defa 64 kbit diye yaptıgımız anlasmaları sınırsız kullanıyoduk ttnet köpeklik yaptı zorla sınırlattı adsl satıcaz diye 3 ay kadar 8 KB ile dl yaptık) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lilith Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bende 1 senedir uydunet kullanıyorum, gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Bende 12 senedir uydunet kullanıyorum üni zamanı adsl kullanmak zorunda kaldım ve uydunetten çok menmunum 5mb kullanıyorum çok çok menmunum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 çok yüklenmeyin de yalan olmayalım. neyse istanbul ortaköy ve beylikdüzü'nde de rahat rahat geçebilirsiniz. yurtiçi pingler 5-8, avrupa 65-70, amerika 220 civarı. 5 mbit'te dl hızı 620, ul 120 civarı oluyo. ortaköy'de 10+, beylikdüzünde 5 yıldır kullanıyorum verdikleri hizmetten bi şikayetim yok. bu arada netmaster modemle yüksek ping veya torrent açıkken browser'da dolaşmanın işkence olması gibi sorunlarla karşılaşan olursa modemin firewall'unu kapatsın sorun kalmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hala yarısından yavaş bir hızla TTNet'ten daha iyi stream performansı alıdığıma inanamıyorum Uydunet'le. Neden daha önce geçmemişim ki ben buna? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Burda yok malesef olsa düşünmem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Heimdall said: 5 mbit'te dl hızı 620, ul 120 civarı oluyo. 5mbitle 620 görüyor musunuz harbi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Myshkin said: Heimdall said: 5 mbit'te dl hızı 620, ul 120 civarı oluyo. 5mbitle 620 görüyor musunuz harbi? evet ZATEN 580 590 COK NET GOZUKUYO dl ettiğin yere gore 620 olabiliyo ama max yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Yalnız oturduğunuz civarda kesinlikle araştırın, komşulara sorun. Mahalle mahalle değişiyor kablonun kalitesi. Bizim arkadaşlar ayda 100 Tl veriyor, hangisi oluyor bilmiyorum, hızı benim ttnet 8mbit'ten çok çok daha kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Genel son hız çalışıyor ama. 3 Mbps ile 370 kb/s alıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Hız için modem de önemli ama. Öğrendiğime göre Turksat'ın vediği modem kablosuz olarak çok kötü çalışıyormuş, hızlı da aktaramıyormuş. Kopuyormuş hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Myshkin said: Heimdall said: 5 mbit'te dl hızı 620, ul 120 civarı oluyo. 5mbitle 620 görüyor musunuz harbi? http://www.speedtest.net/result/1968842973.png ortaköy'de böyle, belki bölgeye göre biraz değişiyodur bilmiyorum. gerge, türksat hala netmaster cbw-700v mi veriyo bilmiyorum ama öyleyse o modemde bi sorunla karşılaşmadım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 İnternette 20-30 kişiden duyunca aynı şeyi başka bir modem aldım ben, Motorola. Okuduklarım yeni yorumlardı ama hep. Modelini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 ben cbw 560 kullanıyorum baya iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 abi şu modemden alın diğerleri çok dandik ; motorola svg1501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2012 motorola surfboard bi aşktır sadece su modemi sattıklarından dolayı kablonet kulanılır 16 senedir 7 24 calısıyo tık demedi http://www.chrisrand.com/blog/wp-content/uploads/2007/04/motorola_surfboard_3100.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar