Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.3 - Q&A


Kevinromeo

Öne çıkan mesajlar

Simdi ratedlar gelse nolcak, legions of lettow'da oynuyorum sabah aksam ayni adamlarla oynuyoruz. Server transfer de yetmez bunun icin cross server olayini halletmeleri lazim. En azindan 8man queue falan lazim ama bw oyunun pvp tarafini hic dusunmuo. Bir sonraki aciklamaya kadar ben de cancel edicem sanirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Feridun ve lol'deki arkadaşlar için konuşmak kolay. Öncelik server transfer yada cross server wz olmalı zaten. Öteki serverlar felaket ötesi, bizim serverda 1 saat wz queue bekliyoruz. WZ'da sürekli aynı 1-2 parti oyuncular kapışıyor zaten. Saat 1-2 den sonra tüm serverdakiler who listesinde gözüküyor artık düşünün. Bir aydır sırf bu yüzden oyuna girmiyorum, server transfer ile dönerim. Bir server mezarlığı var şuan. Ranked wz şuan boş bir sistem tek esprisi ranked commendation gelmesi olacaktı. 8 man queue'sız anlamsız zaten olsa ne olacak. 8 man queue gelsin önce. Bioware, wow rage'ine yenilip, lfg system ile teleport zamazingosunu da eklemiş sanırım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Biz PvE serverındayız o yüzden pek bir oyuncu eksikligi farketmedik 1 guild the red eclipse de taşınıp orda reroll etti onun dışında herkez hala aynı. akşamları 90 kişi oluyor fleet de red eclipse bu rakam 250+ genelde ondan millet oraya kaçmaya başladı.

1.3 de merge lerde başlar sanki bazı serverlar very low pop a düşerse. En azından bize yeni recruit cıkar :)

1.3 minor patch olucak demişlerdi daha nightmare content gelmedi EC ye o yüzden yeni contente zaten gerek yok. Rated WZ gelmesi lazım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

feridun'da elle tutulur rep guildi de yok ki heh. EC world first yapan guild iki hafta sonra tera'ya geçti ahah

legacy sisteminin en büyük dezavantajı server reroll işine ciddi balta vurması. feridun'da olduğum için rahatım neyse ki ama yanılıp yenilip, deno'ya uyup :p lettow'da filan açsaydım kafamı duvarlara vururdum herhalde.

evet cross-server ve ranked wz ayrı ayrı lazım, ama ikisi hakkında da hala açıklama yok. 1.2'nin en çok beklenen kısmı hakkında 1,5 ay sonra bile tek laf etmiyorlarsa burada ciddi bir beceriksizlik var.

öte yandan sound bug bugünkü gelmeyen haftalık yamada düzeltilecek diye bekliyordum, 6 hafta oldu. cidden müessese ikramı bedava ay bitince ne yapacağımı düşünmeye başladım. guild dağıldı gw2 öncesi zaten, bakalım pvp guildi başlatma çabası arcane'in tutarsa ancak öyle devam edeceğim gibi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Invulon said:

akşamları 90 kişi oluyor fleet de red eclipse bu rakam 250+ genelde ondan millet oraya kaçmaya başladı.


Oyunun ilk gününden bu yana Red Eclipse serverındayım, 200 sayısını sadece 1.2 yaması geldiği gün gördük. Haftanın en sağlam prime time'ı olarak gösterilen Cumartesi akşamında bu Cumartesi sayı 95-110 arası değişti. Sana kim 250 dediyse fena sıkmış.

Geçmiş mesajlarıma bakabilirsinz, ben bu oyunu paticik dahil pek çok platformda en fanatikçe savunanlardandım.

Ama olmuyor, bizi dahi hayal kırıklığına uğrattılar.

Ve Red Eclipse serverındaki elite PvP oyuncularının ve guildlerinin %90'ı oyunu bıraktılar. Şu an Avrupa'nın en kalabalık PvE serverında (genel sıralamada da TOFN'den sonra 2. sırada) orjinal tayfanın neredeyse tamamı bıraktı, server kalabalık diye bize gelen yeni arkadaşlar kendi aralarında 20 30 kişi PvP kasıyorlar.

Çok üzülerek söylüyorum, SWTOR komada.

www.redeclipse.eu

Server'ın köklü oyuncuları olarak burada fikir alışverişi yapıyorduk, girin kendiniz görün. Hepimiz bıraktık.

Oyun zerre keyif vermiyor.

Hani log in olursun da yapacak hiçbir şey bulamazsın ya bazı MMO'larda..

İşte öyle bir şey..

Öldük usta. "Yıkılmadık ayaktayız" diyemiyoruz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim server Niman. 1.2 de 100 kişi gördüm o kadar. En son gün içi imp fleet 20-30 kişi oluyordu, akşamları 50-60 civarlarında geziniyordu. Şu oyunda adam akıllı 2-3 tane eu serverı var zaten. Millet fleetde 1 kişi diye ss alıp, reddite falan koyup duruyor artık. Sırf oyuncu azlığından bıraktım, hardcore sw fan olmama rağmen ben oyunlar böyle batıyor işte.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

I have pointed it out:

Let's see, RIFT launched:

Without an LFG tool
Without open-world PvP (PvP rifts were almost 8 months later)
Without server transfers
Without an endgame, only one raid (Tor launched with 2)
With only one storyline for all classes
With 6 hour queues
Without appearance (wardrobe) customization (TOR launched with one, although limited)
...

The first major patch in RIFT had only one raid that became available April 16th, 47 days after launch. It had a plethora of attempted class balance nerfs that broke more than it balanced, and was only about half the size of TOR's first major patch. 47 days after launch to get 2 raids, the number of raids TOR launched with. And they were easy, cleared by guilds in no time.

In contrast, TOR's first major patch was January 17th, 28 days after launch, almost half the time of RIFT, and included a new Flashpoint, doubled the size of an Op (effectively a new raid zone), and fixed more bugs right the first time than Rift ever wish they did.

The next major patch in RIFT brought the LFG tool and wardrobe slots on May 10th. It offered NO NEW CONTENT. The next patch to offer new content wasn't until Hammerknell on July 27th, 149 days after launch.

In contrast, TOR's next major patch brought another Warzone, another Operation, Legacy, new dailies and gear on Corellia, balance passes that fixed more than it broke on April 12th, 114 days after launch. TOR had more endgame content faster than RIFT did.

TOR will have a LFG in 6 months, while it took TERA 8 months to get one. Still in the average. Rift didn't get free transfers until almost 5 months after launch. We're currently sitting right at 5 months for TOR, and TOR's is going to be free. Then, after a while, they will allow paid to servers that really shouldn't accept any more subs than a few to keep from queues. The only reason Rift didn't also do this is because they had substantially less subs than TOR has now, and server queues weren't going to be an issue.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...