nedanko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Ben level 60 sarilari kiriyorum ise yaramazlari, kendi ozel matleri var. Elimde birikmisti 35 tane, 2 tane de rare plan dusmustu bs plani. dedim deniyim bakalim nasi bisi cikacak. 94 bin para aldi bi de matler, urettim 200k ya sattim urettigimi. 500k lik bisi cok rahat cikabilir, denemek gerek aslinda. sorun 94 bin degilde, 27 tane level 60 rare inden cikan mat istiyo. tanesi 1000 den vs olsa denenir, ama baktim en ucuz ah de level 60 rare leri 2500 altin, alip kirsam diye dedim, degmiyo, riskli oluyor, cunku cok boktan bisi de cikabilir. bs biraz daha ucuzlasa riske degerde, su anki haliyle degmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 ah çalışsa alırsın malzemeleri pahalı değiller o kadar, ama random sonuçta harcadığın paraya değmeyecek büyük ihtimalle. baya bi para yatırdım ben de, iyi paraya sattığım eşya da oldu ama herhalde zarardayımdır toplamda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 bende farmlarken çıkan itemleri en ucuz fiyat neyse onun altından satıyorum hem diğer itemler için ahta yer açılmasını beklemiyorum hem elime hemen para geçiyor. stashta bir sürü item birikmişti sattım hepsini anında 1m arada item ararken ucuza bulduğum şeyleri de alıp satıyorum. geçen 30kya aldığım itemi 70e falan sattım anında ksldgjk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 AH'ta satabildiğim item sayısı totalde 3, WoW'un AH'ını kırmıştım, D3'te tutturamadım bir türlü. Doğru düzgün search'ü statların değerlerini vs. öğrenemedim ondan herhalde. Dex Vita 100 civarı, +17 all stats, 31 poi resist, %4 life shoulderı 1.1m'e koydum bidleyen bile olmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 abi çünkü tank adam alacak olsa resisti az diyecek, dps adam alacak olsa dexi az diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2012 Siz gold yapın ben sizden satın alırım ileride :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ahahhah abi şu oyunun ticaret sistemi tam abso için yapılmış işte. Siz oyun çıktıktan 3 gün sonra infernoya başladınız, abso 23 gün. Ama RMAH açıldığı anda item seviyeleriniz eşit olacak, abso da soracak "hani inferno act 2 zor diyodunuz ben faceroll geçiyorum?" diye Alın verin ekonomiye can verin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Hehe rmah gelsin bi an evvel bu kadar zor nesi varmis infernonun bi oreyim ;) Bu arda nightmaredeyim daha hehe acelem yok agir agir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 AH de 2 günde al sat işinden 6m para kaldırdım ama aşırı sıkıcı :S bazı adamlar son tier itemleri 250k ya koyuyolar alıp 1m den koyuyorum satılması max 5dk suruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 nedanko said: Ben level 60 sarilari kiriyorum ise yaramazlari, kendi ozel matleri var. Elimde birikmisti 35 tane, 2 tane de rare plan dusmustu bs plani. dedim deniyim bakalim nasi bisi cikacak. 94 bin para aldi bi de matler, urettim 200k ya sattim urettigimi. 500k lik bisi cok rahat cikabilir, denemek gerek aslinda. sorun 94 bin degilde, 27 tane level 60 rare inden cikan mat istiyo. tanesi 1000 den vs olsa denenir, ama baktim en ucuz ah de level 60 rare leri 2500 altin, alip kirsam diye dedim, degmiyo, riskli oluyor, cunku cok boktan bisi de cikabilir. bs biraz daha ucuzlasa riske degerde, su anki haliyle degmiyo fine omuzluk ve bot recipesi var bende 2.5m ye omuzluk sattım ama 50k yada ne cıkacagı kesin deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 crafting sabrı ve parası olana ya, 6-7 tane bot yaptım az önce sonuncuda str/vit/all res/move speed/armor olan bot geldi. ondan önce de 2 tane wiz offhand yapmıştım 600-700k harcadım ne kadar getirecek bilmiyorum. eşya düşüremeyince craftingde deniyorum şansımı işte, ya hepten kayıp, yada 1-2 tane güzel şey çıkıyor hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 craftın zevki başka ya bende iyi paralar yatırdım arada kullandıgım 2-3 item oldu güzel cıkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Bana recipe de cıkmadığından hiç sıkıntı olmuyor, 30 40kya satıyorum cıkanları, öyle öyle 400 500k birikiyor 2-3 günde, onlarla da 1-2 parça kendime alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 sabredin düşücek costları craftin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 salvage malzemesi satmıyor nasılsa ah, craft filan yapamıyorum dolayısıyla içim rahat henüz heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar