Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Mekan bastıkları sahnedeki figüranları Arka Sokaklardan transfer etmişler galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2015 Basroldekiler berbat dovusunce figuranlar daha cok goze carpiyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Bu hafta bölüm çıkarmadılar herhalde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2015 utançlarından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 var gözüküyor bölüm, haftaya yok, 1 aralıkta da crossover var ve baya iyi duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2015 Bol bol kotu aksiyon sahnesi dolu bolum. Hmmmmssss 10/10 eglence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 la olm izlemesene sen, her bölüm senin için "gene kötü aksiyon sahnesi" lafından başka bişi olmuyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Eglencesi o aksiyon sahneleri zaten, ne kadar cok o kadar iyi bolum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 kanuni dayaklıksın ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Arrow ve ekibini topla gel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 dropladım çok kötü çekimler falan da kötü hani kadının kötü olması eyvallahta dandikleşmiş bütçesi mi azalmış ne olmuş bilmiyorum ama bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Kanuni said: Arrow ve ekibini topla gel! ben gelirsem Daredevil ve Jessica Jones ekibiyle gelirim gardeeşşşş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 arrow ve ekibi yemedi dimi bu aksiyon sahneleriyle :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Bir gün şu Laurel çığlık atarken.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2015 Normal çekimleri aslında fena değil fakat şu aksiyon sahnelerinin başında olan elemanı anında çıkarmaları gerekiyor işten. Stunt belki bir noktaya kadar götürür ama öyle dana kadar iki motorla gelip halen beş kişi tek mermi isabet ettiremiyor hadi onu geçtim atlamalar falan bu kadar leş olamaz. Bir de şu her iki bölümde bir kamyonun yolunu çevirme sahnesi ve bu sahnenin çekildiği caddeyi değiştirseler fena olmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Kanuni said: arrow ve ekibi yemedi dimi bu aksiyon sahneleriyle :P sezon 2 dışında arrow'u hiç sevmedim ki ben (ha bi de sezon 1 ada bölümleri) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 bunu izleyen kaldı mı hala yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 valla son bölümdeki dövüş çekim şeklini ben beğendim açıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 HarveyQuinn said: bunu izleyen kaldı mı hala yahu ne kadar bok gibi dizi di mi... yıl 2015 halen arrow izleyenler var felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Ben hic kacirmadan izliyorum valla kotulugu onu eglenceli kilan zaten. Turu bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Arrow da genel bir ozentisizlik var. inyormaynd in dedigi gibi 2 bolumde bir ayni motorsiklet sahnesi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2015 dizi kötü gidiyor da sırf yakında çıkacak ortak dizi için izliyorum. belki orada toparlarlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2015 son bölümü yeni seyrettim de güzeldi ya aksiyon. Birinci sezon gibi uzun dövüş sahneleri koymuşlar işte. O asansör sahnesi ve Diggle'ın konteynırlar arasında yardırması başarılıydı hatta baya. Laurel'in çığlığı hep en kötü ama sdf Diggle'lar ağlamasın :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Once flash izleyin son bolumden once.. Flash 2. Sezon 8. Bolum sonra arrow 4.08... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ne bölümdü bea :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar