Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 bi tane sniper 1 tane de tabanca kullansa çok daha rahat olurdu işi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 zıplarken sniper kullanmak bi tek cs'de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 o zaman dizi tabancanın icad olmadığı zamnalarda geçseymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2012 Zıplarken ok atıp, tuttururum diye ümit etmekte marvel dünyasına özgü sayılır bence :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 meanwhile in dc comics: in addition to the previously announced Lobo movie, and the just-announced Justice League and Wonder Woman movies, Warner Brothers has opened the floodgates for other DC Comics properties, including Aquaman, Green Arrow, the Flash, Shazam, and the Suicide Squad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 düştü mü kardeş düştü mü bugündü merakla bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 bugün değil yarın yani perşembe sabahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 yay küçük değil mi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 short bow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 olmamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 nereden izlediniz yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 i used to be an adventurer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Spawn istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Cerezlik. Belki izlenir. Supernaturaldan hemen once gosteriolar onun hatrina belki. Bi de kizlar guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 GwindonSurion said: Spawn istiyorum bende var, gel izleyelim http://www.imdb.com/title/tt0118475/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 hepsi var mı? bende almıştım ilk bölümlerini de izliyordum. Spawn 10 numara karakter ya. Hollywood yaptı içine etti, şimdi kimse el sürmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 film iyiydi, zevkliydi, içine etti denecek bi film değil. ama işte spawn dünyası zaten karanlık ve leş olunca, insanlar da blockbuster film diye gidince, bekleneni karşılayamadı film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 abi bence iyi değildi ya. yani ne biliyim resmen tırt aksiyon filmleri gibiydi. witchblade'dinde filmi öyle. Nottigham'a hakaret eden bir karakter koymuşlar filan. Evet karakter ve yaşayış olarak dediğin gibi de biraz daha çaba gösterselermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 bu arada arrow'u izledim de, smallville gibi keyifli bişi olcağa benzemiyor pek. sakallı green arrow görmek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 ilk bölümü izledim. herhangi bir beklentim yoktu açıkçası, öyle arada tvde çıkarsa izlemelik bişiy olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fena değil izlenir. Smallville'e nazaran daha bi dark olmuş ortam ve hikayenin işlenişi. Tutar gibi geliyor bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fena değil. sevdim ben. izlerim bir kaç bölüm nasıl gidicek diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 fena değil biraz yayılsın 4-5 bölüm olsun bakalım, belli olur nedir ne değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaijad Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2012 evet klasik yeni dizi seramonisi burda da devam etmiş. önceki bikaç post negatif yönde. sonra bi radikal arkadaş çıkıp beğendim ben demiş ve yorumlar pozitife dönmüş. aynen böyle devam paticik. bizi biz yapan değerlerden vazgeçmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar