Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arrow (2012) - The CW

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Son bölümde bir türkü işe aldılar herhalde.Hayatımda gördüğüm en rezalet muzzle flares efektiydi.Lan insan bir cc match eder.O neydi öyle direk footage'ı koymuş renderlamış.Boyutlarına hiç girmiyorum bile.Çük kadar.
Mesaj tarihi:
YA DMCA fazla olamya başladı çok çabuk siliyorlar ya yuh ya !!! sabah toplantım vardı ondan erken yattım illa sabbah 5 e kadar beklicezmi dizi ciksin diye bune ya Çıldırcam ! amele gibi torrent mi arayacaz.
  • 1 ay sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Roqq said:

21. bölüm itibariyle çok şahane bir hal aldı dizi.

Ollie (tu)

aynen . yemek yerken izliyoruz her perşembe ^^

sonunda

annesini ne mal olduğunu anladı. ama aslında kötü değil o kadın , yavaş yavaş belli etmeye başladılar içten çökertme peşinde .

Mesaj tarihi:
Yine çok başarılı bölümdü.

22

Oliver bu sefer faka bastı yalnız. Malcolm ne yapacak bakalım.

Ada bölümleri de süper gidiyor. Acımasız herifmiş o komutan.

Mesaj tarihi:

Oliver'da önce Tommy'Ye gitti bak Laurel seni seviyor git bi konuş dedi sonra gitti kendi kaydı hatuna. Böyle zorla Tommy'Yi kötü adam yaptı resmen asdf

bence de bu sezon sonunda malcolm ölür başa tommy geçer. Oliver bırakır arrowluğu sora tommy'nin intikamı fln derken başlar bir daha belkin.

o arada laurel'i uzaklaştırır kendinden, bir sezon daha laurel'in kime versem acaba dramasını seyrederiz sonra.

Mesaj tarihi:

çok iyi

efsane iyi bitti, helal olsun çok güzel başladı bu dizi. ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. malcom ölmedi demekki onla devam edecekler oğlunu yerine geççirmek yerine. elaman sağlam oyuncu harcamasınlar :D

• Yeni Oluştur...