inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Son bölümde bir türkü işe aldılar herhalde.Hayatımda gördüğüm en rezalet muzzle flares efektiydi.Lan insan bir cc match eder.O neydi öyle direk footage'ı koymuş renderlamış.Boyutlarına hiç girmiyorum bile.Çük kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Şu üstteki mesaj benim algı sınırlarımın dışında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2013 diyoki "elemanlar makinalılarla ateş ederken silah namlusundan saçma sapan alevler çıkıyor. efekt olduğu çok belli ve gayet kötü yapmışlar" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bu hafta var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Bu hafta var sonra haftaya da var ondan sonra 21 Mart'a kadar ara vericekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2013 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 YA DMCA fazla olamya başladı çok çabuk siliyorlar ya yuh ya !!! sabah toplantım vardı ondan erken yattım illa sabbah 5 e kadar beklicezmi dizi ciksin diye bune ya Çıldırcam ! amele gibi torrent mi arayacaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 amele gibi torrent arama adam gibi eztv kullan no problem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eztv paticikten beter. gitti mi 6 ay gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 valla yıllardır çalışıyor bende, 6 ay gittiğini görmedim. bazen günübirlik en fazla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Ya diziler için ok bende eztv kullanuyorum süper zaten ama diğer şeyler çok zorluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beyazkara Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2013 eztv 10 numara ama giderse isohunt,olmadı piratebay yetiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2013 CW bide robin hood dizisi yapıyormuş bayanlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2013 Araya falan mı girdi iki haftadır yeni bölüm çıkmıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 21. bölüm itibariyle çok şahane bir hal aldı dizi. Ollie (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Son 2 bölüm baya başarılı gidiyor. ep 21 spoiler Hani Batman Begins etkisi vardı da Undertaking de direk Ras Al Ghul'un planın aynısı çıkmayaydı bari afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2013 Roqq said: 21. bölüm itibariyle çok şahane bir hal aldı dizi. Ollie (tu) aynen . yemek yerken izliyoruz her perşembe ^^ sonunda annesini ne mal olduğunu anladı. ama aslında kötü değil o kadın , yavaş yavaş belli etmeye başladılar içten çökertme peşinde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Yine çok başarılı bölümdü. 22 Oliver bu sefer faka bastı yalnız. Malcolm ne yapacak bakalım. Ada bölümleri de süper gidiyor. Acımasız herifmiş o komutan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 sonunda çok güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 hmm çok ilginç lan nolcak ki şimdi ikiside birbirinin kimliğini ögrendi, bence baba ölücek yerine oglu black arrow olucak greengoblin styla :D gerçi oglu amele baskası black arrow olur belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 copry said: aynen . yemek yerken izliyoruz her perşembe ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2013 Oliver'da önce Tommy'Ye gitti bak Laurel seni seviyor git bi konuş dedi sonra gitti kendi kaydı hatuna. Böyle zorla Tommy'Yi kötü adam yaptı resmen asdf bence de bu sezon sonunda malcolm ölür başa tommy geçer. Oliver bırakır arrowluğu sora tommy'nin intikamı fln derken başlar bir daha belkin. o arada laurel'i uzaklaştırır kendinden, bir sezon daha laurel'in kime versem acaba dramasını seyrederiz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasmetbeybi Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2013 felisiti nie gözlüklerini cıkarınca cirkin oluyor bunun acil cözülmesi lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2013 hasmetbeybi said: felisiti nie gözlüklerini cıkarınca cirkin oluyor bunun acil cözülmesi lazım Tamamen bilinçaltı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2013 çok iyi efsane iyi bitti, helal olsun çok güzel başladı bu dizi. ben bu kadar iyi olacağını tahmin etmemiştim. malcom ölmedi demekki onla devam edecekler oğlunu yerine geççirmek yerine. elaman sağlam oyuncu harcamasınlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar