Norak Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=lsFzQbHIUgc http://www.imdb.com/title/tt2172103/ 500 feet beneath the ocean’s surface, the U.S. ballistic missile submarine Colorado receive their orders. Over a radio channel, designed only to be used if their homeland has been wiped out, they’re told to fire nuclear weapons at Pakistan. Captain Marcus Chaplin (Andre Braugher) demands confirmation of the orders only to be unceremoniously relieved of duty by the White House. XO Sam Kendal (Scott Speedman) finds himself suddenly in charge of the submarine and facing the same difficult decision. When he also refuses to fire without confirmation of the orders, the Colorado is targeted, fired upon, and hit. The submarine and its crew find themselves crippled on the ocean floor, declared rogue enemies of their own country. Now, with nowhere left to turn, Chaplin and Kendal take the sub on the run and bring the men and women of the Colorado to an exotic island. Here they will find refuge, romance and a chance at a new life, even as they try to clear their names and get home. http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Colorado_(SSN-788) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 denizaltı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 meh üstteki video patlamış: http://www.youtube.com/watch?v=3twbzs85V7A Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 shield'ın yaratıcısıymış yapan, shield izlemedim ama her yerden, herkesten çok güzel şeyler duydum hakkında. bu arada tam bir film konusu, nasıl dizi yapacaklar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 İlk bölüm webrip olarak nete düşmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
D@rkwish Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Fena değil pilot bölüm, potansiyeli var bence iyi para harcamışlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hah iyi bari, bunda twilightttan kacan cocuk tipi falanda olmaz, bakayım biraz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2012 hmm güzel aksiyon falan. Robert Patrick de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Crimson Tide'ın biraz daha değişiği ve kadınlısı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2012 spoiler imis conformationsız gelmezki nuke atesleyin emri. belgelerin saklı olduğu kasanın şifresi, keycodelar, bilmemne bilmemne baskanın emri ile falan filan super onaylı bilmem kac failsafeli gelir zaten. cok fifiymiş o kısmı. hanı o kadar dr strangelove draması yaptıktan sonra "adaya düştüler ve romance!" biraz abzürd olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 ne zaman çıkacak bu ya fena gaz da tırt olur kesin. tırt derken uzun süre devam etmez demek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 kim niye afganistan'a nükleer bomba atmak ister ki? şimdiden soğudum diziden. zaten pakistan'a atmışlar, ısındım tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 huun said: kim niye afganistan'a nükleer bomba atmak ister ki? şimdiden soğudum diziden. Ben isterim mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 afgan kimle konuştuysam hep Atatürk fuck yeah diyor anlamadım gitti, bayılıyor bize nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 afganistan'a atılan nükleer bomba maliyetini karşılamaz herşeyden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2012 izleyici kapmak adına çok hızlı geçilmiş 2. bölümü bir görmek lazım mini dizi veya film olurmuş ama şimdi nasıl olcak bilemedim.muhtemelen ada da drama döner artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=j0lSpNtjPM8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 cok begendim valla. sonucta network dizisi ama kadro oyunculuk felan baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2012 ben de sevdim baya. tutulur bu. network dizisi dediğin gibi ve pilot bölüm itibariyle türüne göre iyi kotarmışlar. şimdi Ada diye çok aşk meşke bağlamasalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İlk bölümü izledim şimdi. Güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 mani said: ben de sevdim baya. tutulur bu. network dizisi dediğin gibi ve pilot bölüm itibariyle türüne göre iyi kotarmışlar. şimdi Ada diye çok aşk meşke bağlamasalar. kesinlikle bu olacak.ana konu baya yavaşlıcak artık bence olay ada dramasına döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2012 İkinci bölüm de güzel gidecek gibi: http://www.youtube.com/watch?v=GyXw6FY2Hyc ABC dizileri en iyileri zaten network kanalları arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 2. bölüm de güzeldi. http://www.youtube.com/watch?v=PMMvS2ANlPU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 İyi gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Tempo düştü üçüncü bölümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar