Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

ntvde rıdvanın tekrarı varda.ne kıvırmış ya

rıdvan : fenerbahçe tuzağa düştü.hedef aziz yıldırım.alexten vurdu medya

güntekin : e evin önünde fenerbahçeli taraftarlar bağırıyor yıldırım istifa diye

rdıvan : kemküm
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna said:

moriarty said:

off of.

http://i.imgur.com/43DTg.png

bu adamın eşi cogu taraftardan daha cok fenerbahceliydi resmen, her maca geldi her mac delirdi kadın.

o kadar paraya pula "süslü futbolcu eşi" degildi yani :)

yazık ettiler yazık.

türk bayrağı dövmesi var belinde zaten..

http://www.mansettekiler.com/images/news/19312.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi geldim alex'in evinin önünden,giderken bu kadar üzüleceğimi hiç düşünmemiştim 2 kere balkona çıktı ilkini duyamadım ama 2. sefer "her şey çok zor,ama gerçekçi olmak lazım,her şey için teşekkürler" dedi ve gitti sonra eşi çıktı pencereye formayı öptü gözleri doluydu valla bende zor tuttum kendimi kucağına küçük oğlunu aldı güldüler adam resmen ailemizden biri olmuş alışmışız. alex sadece bir futbolcu diye kestirip atılamayacak kadar yer etmiş içimde yazık ettiler aziz ve aykut Fenerbahçeden bir aile babasını bir adam gibi adamı örnek bir insanı söküp atmıştır.

taraftar antalyaspor maçında gereken cevabı vermeye hazır!
Sosyal ağlarda paylaş

İşte taa hapishanelere gidip adamı bu kadar şişirseniz olacağı buydu. Adam artık kendini Fenerbahçe'nin de ötesinde görmeye başladı. Herkes Fenerbahçe için yaptım dicek ama Aziz bunu kişisel olarak üstüne aldı. Fenerbahçe'nin en büyük kanseridir Aziz Yıldırım. Kendisini klüpten çok daha büyük görüyor.

Bu Alex'e yapılan büyük ayıptır. Alex'i sırf fenerlisi değil kimse unutamaz. Bütün takımların canlarını yaktı ama adam gibi adam olduğu için hep saygı duyuldu.

Hoş biz adam göndermelerde hep bunu yapıyoruz. Bize emek verenleri tek hamlede siliyoruz çünkü başımızda vefadan anlamayan adamlar var.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Sotto said:

Aynen dediğin gibi. Şike süreci boyunca o kadar konuşuldu aslında bu, Fenerbahçe'yi şu adamla bağdaştırmayın, savunmayın klübe sahip çıkın diye, çok güzel demişsin bu hareket insanları kendine getirir, ve hep dediğim gibi etme bulma dünyası, Aziz Yıldırım kendi kuyusunu kazmış olur.
e fenerbahçe'nin hep dediğiniz gibi azizbahçe olmadığını da gösterdi işte taraftar da şimdi. o günlerde 'bu hamle fenerbahçeye karşı' anlayışı hakim olduğundan, ki hala çoğunluğa göre öyle, dışa karşı aziz yıldırım savunuldu. ama, taraftarın çoğunluğu da (gökmen özdenak staylalar hariç eheh) aziz yıldırım'ın kral olmadığının farkında.

o gün de korunan fenerbahçeydi.
bugün de fenerbahçe.

bu arada, recep niyaz, çok hoşuma gitti.
https://twitter.com/RecepNiyazz/status/252841880054816768

Taraftarın büyük kısmı yine azizbahçe de, Aziz Yıldırım taraftarın bile tepkisini alabilecek tek hamleyi yaptı meydan okurcasına. Bu hamle dışında hiçbir şey taraftarı kızdırmazdı, isterse adam sokak ortasında adam öldürsün desteklerlerdi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...