Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

benjani

Öne çıkan mesajlar

aykut bu ego ve sabit fikirliliğe devam ettiği sürece ne stoch ne oynar ne alex oynar hatta meiles bile yedek kalabilir.... malum kendisi futbol hayatında defansa çok az yardım etmesine rağmen, td'lik hayatı boyunca defansa yardım etmeyen futbolcuları hiç bir zaman sevmemiştir. Aykut'un stoch'u formsuz olduğu için kestiğini söylemeyin çünkü öyle değil spartak maçında alex'den fazla stoch oynadı, formu da her şeyi de yerinde adamın. aykut yakında serdar kesimal'ı bile sol açık deneyebilir sırf stoch'u koymamak için... mehmet topaldan bile sol açık denemedi mi bu adam? ben artık aykut kocamana karşıyım sevmiyorum egosunu yenemediğini ve eski vizyonuna sahip olmadığını düşünüyorum inatçı sabit fikirli bir adam bu gün bile herkes aykutun dk 70'de oyuncu değiştireceğini biliyor kimin girip kimin çıkacağını çok rahat söyler herkes,Aykut çözüm üretemiyor yeni varyasyonlar yaramıyor yeni bir şeyler üretmeyi geçtim 2 senedir takımda standartlaşan tek şey yan ve geri pas yapmak. Fenerbahçe'nin elinde bu gün TR tarihinin bence en iyi hücüm hattı var ama onu harcayan, zamanında transfer yaptırmayan ki bunu 3 senedir yapıyor güiza'nın yerine forvet aldırmak istememişti kendisi, hatta daum döneminde forvet ve orta saha istediğinde aykut engellemişti sabit fikirli bir adam td'si var malasef bu kadro harcanıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk protestolara aldırmamalı’

Fenerbahçeli Selçuk’a Galatasaraylı Sabri Sarıoğlu’ndan destek... Sık sık sarı kırmızılıların protestolarına maruz kalan Sabri, “Deyim ye-rindeyse, protestoya alışkınım. Bazı futbolcular, protestodan sonra çöker, bazısı da daha çok hırslanır” dedi.

Futbolcunun her zaman önüne bakması gerektiğini hatırlatan Sabri, “Hatalara ya da o kareye takılı kalmayacak. Önüne bakacak. Ben hep geleceğe baktım. Selçuk da bunu yapmalı. Tepkilere ve protestolara aldırmamalı. Onları kafasından silip, gelecek için çalışmalı” ifadelerini kullandı.
Sosyal ağlarda paylaş

ahahahah destekçinin sabri olması

iki tane birbirinden kötü futbolcu.eğer efendi adam işini yapmaya calısan gariban adam rolu yapmasalar düşünmeden paketleniceklerini biliyorlar

sabri takım kaptanıydı.tirübünde oturuyor.hadi bi laf etsin bakalım sdfs
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

‘Bu adamın hastasıyım!’

Fenerbahçe’de özellikle Brezilyalı oyuncuların hedefi haline gelen teknik direktör Aykut Kocaman için herkes aynı şeyleri düşünmüyor... 04/09/12 10:43

Bu isimlerden biri de Miroslav Stoch. Slovak yıldız son dönemlerde ilk on bire giremese de hocası için övgü dolu sözler sarf ediyor. Miroslav Stoch’un, BBM telefonlarının sohbet bölümündeki kişisel iletişim kısmına Aykut Kocaman ile ilgili olarak, “I’m sick of this guy (Bu adamın hastasıyım)” diye
yazması dikkat çekti.

http://www.htspor.com/futbol/haber/773568-bu-adamin-hastasiyim

Abov I'am sick of this guy olumlu bir anlamda kullanılmaz ki tam tersi, baya fail olmamış mı haber...
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

ahahahah destekçinin sabri olması

iki tane birbirinden kötü futbolcu.eğer efendi adam işini yapmaya calısan gariban adam rolu yapmasalar düşünmeden paketleniceklerini biliyorlar

sabri takım kaptanıydı.tirübünde oturuyor.hadi bi laf etsin bakalım sdfs

haberin sabri kısmına gelince acaba zaytung mu diye tekrar kontrol ettim zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

toggie said:

yalnız meireles'i de cl'ye gitmeyen bi kulube gitmeye ikna etmek kolay olmasa gerek. bi de adam chelsea'de banko oynuyor ve cl + pl var. kuyt herhalde girdi devreye.

Abi işte alabiliyorlardıysa böyle adamı neden CL şansımız varken almadılar. Rahat elerdik Moskovayı. Aykut'un saçma kadro seçimlerine rağmen zorladık yani. Yok işte CL garanti olmadan hiçbir ortasaha gelmek istemiyor muhabbetleri vardı. Demek ki alınabiliyormuş. Artık Kuyt'mı araya girdi başkası mı bilemiyorum.

@-Deno-

Aykut Stoch'u her yedek bıraktığında adam her döndüğünde çok hırslı istekliydi. Bu iyi bişey ama Stoch'ta genç oyuncu şu yedek bırakma olayı abartılırsa elbet oda küsecek takıma. Çünkü anlamsız yani. Yırtıcı ortasahada alındı artık oynasın yani Stoch.

abi umrumda bile değil, ben beşiktaşlıyım zaten. ben haberin başlığına ve içeriğine dikkat çekmek istemiştim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

en.wikipedi de okuduğum üzere meireless liverpooldan, portodan eski hocası olan villas boas onu chelseade görmek istediği için chelsea ye geçiyor, daha sonra da villas boas kovulduğu ve kendiside boş yere l.pooldan ayrıldığı için pişman oluyor.ama hala gidebileceği bi dünya kulüp varken niye özellikle fenerbahçe tam bilemiyorum.herhalde çok ince araştırmalar yaptık ruh hali vs. , her yabancı oyuncuya yaptığımız gibi şımartıcak biçimde yaklaştık öyle ikna ettik diye tahmin yürütüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...