Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Dunyanin her yarinde ayni fiyat calisiyorlar ama yeni kaynakla belki duzeltirler onu. 10 anime oldugu dogru degil ama, bu sezon toplam 26 seri var. Buradan gorursun: http://www.crunchyroll.com/lineup Hola ile beles ayrica US lineup'i izlemek.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 yok ben telefondan izliyordum şehir dışına çıkınca otel internetinden. adamların kalkıp vpn falan kurmadığını düşünürsek ya direk tr iplerine 10-12 arası dandik anime veriyorlar artık hangi regiona dahilsek ya da bütün animeleri telefondan izliyemiyorsun
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Yukarda verdigim direk Turkiye'de izlenenler. 26 tane iste. VPN'yi kapatim, cookie temizleyip baktim simdi. http://www.crunchyroll.com/lineup Bu link iste. Normal baktigimda (VPN ile) 45 tane goruyorum, Turk IP ile baktigimda 26 tane.
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 klk premium'a da free'ye de 2 ay sonra geliyormuş, bir de yeni eklemişler ortadoğu ve avrupa için. eh yani ileride bir gün daha düzelir belki ama uluslararası dakik çalışması çok zor bu sistemlerin. hala region lock kafasıyla devam ediyor amerika ve japonya maalesef.
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 hmm telefondan silmiştim appı yarın kontrol eder dönerim sana
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 PC'de degil misin abi? Tikla linke bak iste.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Region Lock olayi bu arada streaming media icin tamamen anlamsiz su anda. Hola ya da ZenMate gibi eklentilerle ya da parali DNS'lerle (benim tercih ettigim yontem direk router'dan calistigi icin) bir gidim ugras olmadan geciliyor. Yasal olarak da, daha once kac kere forumda anlattigim gibi, hic bir engel yok.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 12, 2013 Venrock kendi hisselerini satmis. Yilar once 4m$ yatirim yapmislardi, 100m$'a sattilar simdi onu.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 DVD/Bluray satisina iyice girmisler: http://www.crunchyroll.com/store/movies_and_dvds#sort=popularity,display=96,pg=0
-Deno- Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 30 gün bedava denememiz var diyolar, sonra kredi kartı istiyolar, küçük ibare ile de cancel etmezseniz çekmeye devam haaa diyolar. böyle pazarlama olmaz olsun.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Neredeyse hepsi oyle bu sitelerin. Hulu ve Netflix de oyle. En iyi cozum trial alir almaz iptal etmek, begenirsen tekrar acmak. Unutma derdi olmaz boylece.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 5, 2014 Satistan sonra ilk farkettigim seyler: CR OVA ve anime filmlerini de yayinlamaya basladi. Bu sezon bir film gosterdiler bile, ikinci de haftaya geliyor. Yavas yavas J-Drama da eklemeye basladilar.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 9, 2014 Su ana kadar 51 simulcast var bu sezon, 28 tanesi Turkiye IP'si ile izleneyor.
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2015 Get it free: Free Crunchyroll Anime: 30-Day Subscription https://t.co/3dx7CJsBWd via @StackSocial
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Mart 23, 2015 Crunchyroll bolgesel sinirlamasini ip based yapiyor ama her tarayici acildiginda sadece bir kere kontrol edip bir cookie'ye yaziyor nereden geldigini, ona gore calistiriyor sonra cookie gidene kadar. Bunun icin bir eklenti yazmislar, acik kaynak: https://chrome.google.com/webstore/detail/crunchyroll-unblocker/dldddkdajilplfikaadakojgjocbnjim?hl=en-US&utm_source=chrome-ntp-launcher VPN, Smart DNS, proxy filan ugrasmadan otomatik olarak ABD sitesini aciyor eklenti.
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 Mesaj tarihi: Mart 24, 2015 oha gerge supersın, her halt kapalıydı taylandda lısans sorunları yuzundenö 24 gunumu kurtardın en az
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Nisan 1, 2015 Crunchyroll ust paketleri kapatti bu arada. Artik tum anime, manga ve drama 6.99'luk paket ile.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 13, 2015 Blizzard sponsor olmus, newsletter'larda sponsored by diye yaziyor. Crunchyroll Gaming diye de birsey geliyormus.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 2 gunluk kod verebilirim ama kampanya yapmiyorlar hic. YIllardir uyeyim, sadece bir kere yilbasi icin yillik uyelikte indirim yaptilar.
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2015 sadece rahatça gintama izliyeyim diye istedim
knox Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2015 5 euro ya e u r o gintama gibi bir saheser icin veremiyorsan cek git bu diyarlardan
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Eylül 7, 2015 Euro'ya gecmis CR'ye Turkiye'de, yeni fark ettim, Dolar'di daha once. $7 fiyat su anin kuruyla $5,5 olmus boylece. Ama uyeligi iptal edip tekrar acmak gerekiyor bunun icin.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Konuyu açan Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 8, 2016 Funimation partnerliginden sonra epey buyuttu isleri. Tum sezonu aldi bu sefer sanirim. 2-3 yil once sezonu yarilayamiyordu ve daha pahaliydi. Simdi sezonda biraktigi yok, iyice globallesti, ve daha ucuz. Toplamda 69, Turkiye'ye 50 simulcast var bu sezon. O 19 seri icin de su var: https://chrome.google.com/webstore/detail/crunchyroll-unblocker/dldddkdajilplfikaadakojgjocbnjim Yilda 130TL hala. Encoding de daha iyi bir oldu kisa zaman once. Netflix grade neredeyse bitrate kalitesinde.
Öne çıkan mesajlar