Liebe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 3. kaleci bıçaklamış diyorlardı. bence 2. kalecinin bir parmağı olabilir işte :D winter is coming... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 aynen 3. kaleci 1. kaleciyi bıçaklamış antreman sonrası adfsd 2. kaleciye gün doğdu, bayram ediyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Gekas, Akhisar'a gitmiş. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 keaita şanlıurfaspora geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 said: Elazığspor Gakgoş Getirdi, Akigo Kaptı ! Uzun bir süredir SB Elazığspor’un gündeminde bulunan ve her konuda anlaşılmasına rağmen bir türlü imza attırılamayan Yunan futbolcu Theofanis Gekas, akşam saatlerinde Akhisar Belediyespor’la anlaşarak, resmi sözleşmeye imza attı. SB Elazığspor transfer komitesi tarafından Türkiye’ye çağrılan ve yaklaşık 4 gündür İstanbul’da Gekas’la görüşmelerini sürdüren SB Elazığspor yönetimi, Yunan futbolcuyu Akhisar Belediyespor’a kaptırdı. Daha önce gündeminde bulunan Abdou Razack Traore’yi Gaziantepspor’a, Antalya kampında denediği Hollanda’lı Luigi Bruins’i de Nice takımına kaptıran bordo beyazlı yönetim, son olarakta uzun bir süredir gündemde olan ve her konuda anlaşılmasına rağmen bir türlü imza attırılamayan Yunan golcü Gekas’ı da, Ege temsilcisine kaptırdı. Yunan golcünün akşam saatlerinde Akhisar Belediyespor’lu yöneticilerle her konuda anlaşarak, kendisini Akhisar Belediyespor’lu yapan imzayı attığı öğrenildi. Resmi Facebook hesabımızda yazmışlar. Ne koymuş demek ki ASDASDSADAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 yanlız lig baya çekişmeli gidiyor.alttaki takımların hepsi iyi top oynuyor.hatta gs veya fb maçlarından daha zevkli anadolu klüplerinin maçlarını izlemek.bu sene hiç bir gs maçından zevk alamadım ama en son gençler-antalya maçında ekrana kitlendim resmen eğer gs şınayder den sonra bile toparlanamazsa bi süpriz bile çıkabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 istanbul bb simon zenke'yi almış. samsun'da oynamıştı önceden, süper lige yükselmelerinde falan katkısı vardı da sonra yalan olup gitmişti. ibb'ye de çok faydası olacağını sanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2013 Esnaf said: yanlız lig baya çekişmeli gidiyor.alttaki takımların hepsi iyi top oynuyor.hatta gs veya fb maçlarından daha zevkli anadolu klüplerinin maçlarını izlemek.bu sene hiç bir gs maçından zevk alamadım ama en son gençler-antalya maçında ekrana kitlendim resmen eğer gs şınayder den sonra bile toparlanamazsa bi süpriz bile çıkabilir. abi o gençler ve antalya'nın kalitesinden bu hafta sivas - antep maçını izledim, daha doğrusu 10 dakika dayanabildim. Allahını seven üstüme toprak atsın deidm abi,yok böyle kötü futbol Elazığ iyi oynuyor Yılmaz Vural sayesinde, Gençler, Antalya birde Beşiktaş'ın maçları sadece gollü diye zevkli. Onun dışında geneli sıkıcı ya. He birde ev sahibi ise Eskişehir maçları da güzel oluyor aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 o Zenke ayı gibi bi adam yahu, tamam yine de etkili olabiliyor ama bi kalp o kadar büyük bi cüsseyi ne kadar götürür diye düşünmemek elde değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Gekas'a yazık ya, yine düşecek takıma geldi, adamın kıymetini bilmiyor daha üst takımlarımız, çok yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Kaspar said: istanbul bb simon zenke'yi almış. samsun'da oynamıştı önceden, süper lige yükselmelerinde falan katkısı vardı da sonra yalan olup gitmişti. ibb'ye de çok faydası olacağını sanmam. Samsunda 1.ligde kendini sakatlıktan ötürü pek gösterememişti. Cüssesinden beklenmeyecek ölçüde hızlı ve siyahi diğer oyuncularla kıyaslandığında oyun görüşü daha iyi bir oyuncu. IBB için çok güzel bir transfer olmuş. Ben başarılı olmasını bekliyorum açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 kasımpaşa güzel bir oyunla 3 ledi karabükü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 istanbul belediye bursayı marizledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2013 Şu yeni Belçikalı forvet ve Fuat Çapa'nın hücum futbolu gaza getirmiş sanırım Ankaralıları, Gençlerbirliği baya tribün yapmış keza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 elazığ'da sinan şahane bir şans golü atmış trabzona ehue, trabzon kümeye diye bağırıyordu elazığlılar maçtan sonra ahahahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Abi çok iyi oynuyoruz da işte cidden bitiricilik halen yok kadroda, Yılmaz Hoca çok şey değiştirdi takımda. Bu sene ligde kalırız diyordum, halen kalırız diyorum. Son 2 hafta bunu gösteriyor. Daha form düşüşü yaşamaz. Tahminen Akhisar-Mersin-Antep düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 maçtan sonra mı? :p bitmedi ki daha döşemeye devam ederler gibime geliyor boruyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Bu arada Antalya'da çok pis düşüşte yine yenilmişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Normal onların düşüş ya, bekleniyordu zaten bir ara 11 sakat oyuncuları vardı. Herifler kadro çıkarmakta zorlanıyorlar. Takım tamamen toplanana kadar bir süre daha puan kaybederler gibime geliyor. Çok şanssız bir dönem geçiriyorlar. Hani şampiyon olacaklarından değilde daha iyisini hak ediyor adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Trabzaaaan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Şenol hoca bıraktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Trabzon için bilmem de kendisi için en doğrusunu yaptı Şenol Hoca. Cidden çok yıprandı adam, üzülüyordum haline. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 liderle aranda 9 puancık fark var niye istifa ediyorsun ki. sanki herkes mükemmel top oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 gerekiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hakliyim Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2013 şenol o takımı bir arada tutuyordu şimdii yeni gelen td belki yeni kan gazıyla bir iki maç aldırır ama TS gerçekten bitti bu hamleyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar