Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Super Lig - 2012 / 2013

BiTcH_oFBaT

Öne çıkan mesajlar

said:
Elazığspor
Gakgoş Getirdi, Akigo Kaptı !

Uzun bir süredir SB Elazığspor’un gündeminde bulunan ve her konuda anlaşılmasına rağmen bir türlü imza attırılamayan Yunan futbolcu Theofanis Gekas, akşam saatlerinde Akhisar Belediyespor’la anlaşarak, resmi sözleşmeye imza attı.

SB Elazığspor transfer komitesi tarafından Türkiye’ye çağrılan ve yaklaşık 4 gündür İstanbul’da Gekas’la görüşmelerini sürdüren SB Elazığspor yönetimi, Yunan futbolcuyu Akhisar Belediyespor’a kaptırdı.

Daha önce gündeminde bulunan Abdou Razack Traore’yi Gaziantepspor’a, Antalya kampında denediği Hollanda’lı Luigi Bruins’i de Nice takımına kaptıran bordo beyazlı yönetim, son olarakta uzun bir süredir gündemde olan ve her konuda anlaşılmasına rağmen bir türlü imza attırılamayan Yunan golcü Gekas’ı da, Ege temsilcisine kaptırdı.

Yunan golcünün akşam saatlerinde Akhisar Belediyespor’lu yöneticilerle her konuda anlaşarak, kendisini Akhisar Belediyespor’lu yapan imzayı attığı öğrenildi.

Resmi Facebook hesabımızda yazmışlar. Ne koymuş demek ki ASDASDSADAS
Sosyal ağlarda paylaş

yanlız lig baya çekişmeli gidiyor.alttaki takımların hepsi iyi top oynuyor.hatta gs veya fb maçlarından daha zevkli anadolu klüplerinin maçlarını izlemek.bu sene hiç bir gs maçından zevk alamadım ama en son gençler-antalya maçında ekrana kitlendim resmen

eğer gs şınayder den sonra bile toparlanamazsa bi süpriz bile çıkabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

yanlız lig baya çekişmeli gidiyor.alttaki takımların hepsi iyi top oynuyor.hatta gs veya fb maçlarından daha zevkli anadolu klüplerinin maçlarını izlemek.bu sene hiç bir gs maçından zevk alamadım ama en son gençler-antalya maçında ekrana kitlendim resmen

eğer gs şınayder den sonra bile toparlanamazsa bi süpriz bile çıkabilir.

abi o gençler ve antalya'nın kalitesinden

bu hafta sivas - antep maçını izledim, daha doğrusu 10 dakika dayanabildim. Allahını seven üstüme toprak atsın deidm abi,yok böyle kötü futbol

Elazığ iyi oynuyor Yılmaz Vural sayesinde, Gençler, Antalya birde Beşiktaş'ın maçları sadece gollü diye zevkli. Onun dışında geneli sıkıcı ya.

He birde ev sahibi ise Eskişehir maçları da güzel oluyor aslında
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

istanbul bb simon zenke'yi almış.
samsun'da oynamıştı önceden, süper lige yükselmelerinde falan katkısı vardı da sonra yalan olup gitmişti. ibb'ye de çok faydası olacağını sanmam.

Samsunda 1.ligde kendini sakatlıktan ötürü pek gösterememişti. Cüssesinden beklenmeyecek ölçüde hızlı ve siyahi diğer oyuncularla kıyaslandığında oyun görüşü daha iyi bir oyuncu. IBB için çok güzel bir transfer olmuş. Ben başarılı olmasını bekliyorum açıkçası.
Sosyal ağlarda paylaş

Normal onların düşüş ya, bekleniyordu zaten

bir ara 11 sakat oyuncuları vardı. Herifler kadro çıkarmakta zorlanıyorlar. Takım tamamen toplanana kadar bir süre daha puan kaybederler gibime geliyor.

Çok şanssız bir dönem geçiriyorlar. Hani şampiyon olacaklarından değilde daha iyisini hak ediyor adamlar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...