Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 hevesini alsın sam diye bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 şu forumda çeşitli oyunlar hakkında Sam'den daha kötü yorum yapan insan sayısı yok denecek kadar az. öğrensin diye mi modluk verildi senelerdir anlamıyorum arkadaş. adam adeta en kötü. spark da onun peşinden gidiyor bazı konularda gerçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 spark kotunun bayrak tasiyani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yorum yapalım diye modluk verilmiyor, sen anlamamışsın konsepti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 anlatsana ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 o değil de lore dışında diablo hakkaten hype sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Ben sabah oynadim 10/10 oyun bizim icin ailecek, simdi oynarsam 3.7 mi vermem gerekecek :) Ilkinde beceremedin diye sexe 1 puan vermissin gibi bir sey bu sam. Olur boyle hatalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 tam bir haters gonna hate dönmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 knoxville said: o değil de lore dışında diablo hakkaten hype sadece kes lan, git burdan!11bir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 knoxville said: o değil de lore dışında diablo hakkaten hype sadece Fakir , alamadı laf atıyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Kanuni said: Ilkinde beceremedin diye sexe 1 puan vermissin gibi bir sey bu sam. Olur boyle hatalar. (tu) Sam SWTor oynamıyor muydu en son... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 barbu said: anlatsana ;) bunca yıl anlamamışsan demek ki olmuyormuş, zorlamamak lazım. Kanuni said: Ben sabah oynadim 10/10 oyun bizim icin ailecek, simdi oynarsam 3.7 mi vermem gerekecek :) Ilkinde beceremedin diye sexe 1 puan vermissin gibi bir sey bu sam. Olur boyle hatalar. 150 ver istersen kanuni, 3.7'yi (658 ve devam ediyor lol) ben vermedim. verdiğim bir puan yok oyuna henüz, "SADECE SAM BÖYLE DÜŞÜNÜYOR, HERŞEY YOLUNDA ENDİŞELENMEYİN" diyerek rahatlıyorsanız öyle yapın. keyfinizce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 vaay liseli comebacki de geldi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 O 3. 7 nin bi olayi var yanniz ehuhuh, ole rastgele secilmis bi rakam diil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 barbu said: şu forumda çeşitli oyunlar hakkında Sam'den daha kötü yorum yapan insan sayısı yok denecek kadar az. öğrensin diye mi modluk verildi senelerdir anlamıyorum arkadaş. adam adeta en kötü. spark da onun peşinden gidiyor bazı konularda gerçi. Spark sam,den kat kat daha kotu, elimde belgeler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 heh öyle de anlamadılar hala vik lol. yarın öğleden sonra alıyorum, size yetişirim. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 biz oyunu oynuyoruz, hersey yolunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 sp'nin kesinlikle offline olması lazım. çekilmez yoksa oyun. hem offline hem online mod olur sp'de ve eğer karakter bir kere bile offline oynandıysa daha mp'ye giremesin o karakterle fln gibi geyikler yapabilirler eğer endişeleri editor ise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 O zaman daha saçma olur. Ben özene bezeneğe yarattığım karakterle arkadaşlarımla co-op oynayamaycaksam ne anlamı var? Sunucu sorunları 1-2 güne geçer. Son yılların en popüler oyunun ilk günlerinde sunucu sorunu çıkması kadar doğal bir şey yok, sorun çıktı diye değişiklik yapmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 gerçek diablo bu değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 yanniz co-op olayina asik oldum lan, lootun her oyuncuya ozel olmasi sufer, disapp gibi kayserililerle oynamanin onundeki bir numarali engeli kaldirmis asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teodor Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 isim olayı unique değil değil mi? aynı isimden yüzlerce adam olabilir yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 said: User Score 3.4 out of 10 Generally unfavorable based on 958 Ratings "bindirilmiş kıtalar bunlar, kulak asmayın" http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/220/664/1324466149463.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 milyonlarca insanın aldığı bir oyunu 948 kişinin oyuyla değerlendirmek. 958'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 evet aynen öyle yapılıyor, 10 milyon oyunculu wow'un 796 rating'i var. bioware kafası "bunlar azınlık yahu dinlemeyin" tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar