lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 BlackLabelSociety said: lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. adam mavi ekran verdi şu an nasıl ?
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/305/520/6a4.jpg http://i0.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/305/523/4cd.jpg
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 lifeleech said: BlackLabelSociety said: lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. adam mavi ekran verdi şu an nasıl ?
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 BlackLabelSociety said: lifeleech said: BlackLabelSociety said: lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. adam mavi ekran verdi şu an nasıl ? Bos yapiyosun
-Deno- Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 bugün çat diye girdim ben saat 11 sularında
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 lifeleech said: BlackLabelSociety said: lifeleech said: BlackLabelSociety said: lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. adam mavi ekran verdi şu an nasıl ? Bos yapiyosun ben senin alıntı yaptığın arkadaşa demiştim onu ama sen direkt C://format yaptın
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 BlackLabelSociety said: lifeleech said: BlackLabelSociety said: lifeleech said: BlackLabelSociety said: lifeleech said: Teodor said: kız arkadaşının hamile kalma ihtimaliyle nasıl bir bağ var? bu login serverda spamleme işe yarıyormu yoksa en iyi çare gecenin ilerleyen saatlerini beklemek mi? oyunu beklerken girişimde bulunuyor anla işte.. adam mavi ekran verdi şu an nasıl ? Bos yapiyosun ben senin alıntı yaptığın arkadaşa demiştim onu ama sen direkt C://format yaptın hala yapıyorsun utanmadan
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Harir said: piramit, ban Bir önceki değildi belki, ama bu kesin ban.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 ne boş adammış yahu bu lifeleach adam espriyi bile anlayamadı durum pek vahim
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 kendi kendine konuşmayı nede çok seviyorsun
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Nick'e bi -er ekleseymis amacina ulasmis olacakmis.
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bebelere balon, cuk oturmuş nickin yanına hakkaten
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Piramit yapmayın lütfen, son uyarı.
mardox Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 serverlarda sıkıntı mı var? 37 ve timeout komboları yiyiorum
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Valla az kaldı ha, refund isticem yani. Hayatımda bu kadar kötü launch görmedim ya. BFBC2 bile daha iyidi.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ben de giremiyorum. calısmamız icin yapıyolar.
Öne çıkan mesajlar