Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Servers are busy

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dün gece kapatmadan bir AH baktım. 100k daha gelmiş itemlerden. Hazır girmişken bir iki gem kapayım dedim. Gemler yok. Şimdi baktım AH gitmiş bu sefer de. Ben bu Fransızların ta...

600.
Mesaj tarihi:
Ben düzenli olarak 10-15 dakikada bir atılıyorum oyundan, You have been removed from game diyip duruyor. Forumlara falan baktım varmış insanlarda da bu sıkıntı.

Sürekli ölüyorum bu yüzden
Mesaj tarihi:
Genwa said:

Ben düzenli olarak 10-15 dakikada bir atılıyorum oyundan, You have been removed from game diyip duruyor. Forumlara falan baktım varmış insanlarda da bu sıkıntı.

Sürekli ölüyorum bu yüzden

sen tam hardcore adamısın
Mesaj tarihi:
said:

Diablo III Patch 1.0.2c
Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums)
General

If the authentication service is busy, the login checkbox will now wait at "Authenticating Credentials" until a player's login attempt can be processed. As a result, players should no longer encounter Error 37 when logging in.

http://i1015.photobucket.com/albums/af277/acm403/PraiseTheLord.gif
Mesaj tarihi:
Novichok said:

Bugün düşüp duruyorum oyundan 10 dakkada bir

edit: 1 dakika yapalım şunu. NV'nin anası ağladı.

5-6 kere dc oldum ben de arka arkaya. sonra düzeldi kendi kendine benim de
Mesaj tarihi:
sorun benden kaynaklanıyo sanıyorum sabahtan beri , bugün iş tatil oldu internet bakımından dolayı , ilk defa evdeyim oyun oynayamıyorum kafayı yicem.kaçıncı 5 stack kaybedişim sayısını unuttum.modem reset attım pc yi kurcalıyorum sorun ne diye 2 saattir.harika ya
Mesaj tarihi:
Blizzard'ın en büyük patlağıdır bence artık bu teknik sorunlar. 8 senedir milyonlarca (10-12 milyon) insanın oynadığı bir oyunu yönetiyorlar, ama gel gör ki böyle patlamaları nasıl beceriyorlar anlamış değilim.

Hadi başta olur diyorsun, yeni oyun falan ama tam 1 ay oldu oyun çıkalı. son 10 gündür falan süper stabil hale gelmişti ama bugün dön dolaş gene server cırtlaması hoş değil.
  • Yeni Oluştur...