vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Dün gece kapatmadan bir AH baktım. 100k daha gelmiş itemlerden. Hazır girmişken bir iki gem kapayım dedim. Gemler yok. Şimdi baktım AH gitmiş bu sefer de. Ben bu Fransızların ta... 600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 bu gemler nye satılmıyor günlerdir ahta? 1 hafta olucak hala mı düzeltemediler arkidaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 kotick olsam gökten inerdim eu ofislerine bir gece ansızın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2012 Ben düzenli olarak 10-15 dakikada bir atılıyorum oyundan, You have been removed from game diyip duruyor. Forumlara falan baktım varmış insanlarda da bu sıkıntı. Sürekli ölüyorum bu yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 meh :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2012 Genwa said: Ben düzenli olarak 10-15 dakikada bir atılıyorum oyundan, You have been removed from game diyip duruyor. Forumlara falan baktım varmış insanlarda da bu sıkıntı. Sürekli ölüyorum bu yüzden sen tam hardcore adamısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 said: Diablo III Patch 1.0.2c Originally Posted by Blizzard (Blue Tracker / Official Forums) General If the authentication service is busy, the login checkbox will now wait at "Authenticating Credentials" until a player's login attempt can be processed. As a result, players should no longer encounter Error 37 when logging in. http://i1015.photobucket.com/albums/af277/acm403/PraiseTheLord.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Bugün düşüp duruyorum oyundan 10 dakkada bir edit: 1 dakika yapalım şunu. NV'nin anası ağladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 ben blizz in taa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Novichok said: Bugün düşüp duruyorum oyundan 10 dakkada bir edit: 1 dakika yapalım şunu. NV'nin anası ağladı. 5-6 kere dc oldum ben de arka arkaya. sonra düzeldi kendi kendine benim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Sabah 2-3kere sıkıntı oldu sonra düzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bende halen oluyor 10 dakkada bir DC bağlantıdan sanıyodum demek ki blizzdenmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 düzeldi mi act III te 10 defa 5 stack kaybettik sabahtan beri. Cok stabil mükemmel sistem teşekürler blizz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 yine oldu az önce arada 1 saat falan iyiydir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 sorun benden kaynaklanıyo sanıyorum sabahtan beri , bugün iş tatil oldu internet bakımından dolayı , ilk defa evdeyim oyun oynayamıyorum kafayı yicem.kaçıncı 5 stack kaybedişim sayısını unuttum.modem reset attım pc yi kurcalıyorum sorun ne diye 2 saattir.harika ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 bende devamlı kopuyorum..asap bozucu olmaya basladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 daha lobbyde dc oluyorum anasını satiim. buralarda hiç lag/dc den etkilenmediği iddia edenler var mı hala acep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Hepten gitti sanırım ,artık hiç girilmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Efsane lag var şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Evet bi cortladı serverlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 kapadım oyunu, kırk yılın başı iznim olmuş düzgünce evde oturup oyun oynayayım diyorum ııh izin vermiyor blizzort.gidiim AMK aliim bakkaldan bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Blizzard'ın en büyük patlağıdır bence artık bu teknik sorunlar. 8 senedir milyonlarca (10-12 milyon) insanın oynadığı bir oyunu yönetiyorlar, ama gel gör ki böyle patlamaları nasıl beceriyorlar anlamış değilim. Hadi başta olur diyorsun, yeni oyun falan ama tam 1 ay oldu oyun çıkalı. son 10 gündür falan süper stabil hale gelmişti ama bugün dön dolaş gene server cırtlaması hoş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 geceleri cilgin laglar oluo halen, pek duzelme falan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 TheRiverBelow said: sanki premiumsuz knight online oynuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2012 oyun sizde de sacmaladı mı düşüp duruyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar