Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingame Item Trade Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DareJedi said:

hoppidik said:

Yok mu arkadaslar pantolona talip?

Yapmıştım ben zaten teklifimi 5m veririm.

Ah de 45 mil e sattim.Teklifin icin saol yinede, gec cevap verdigim icin de kusura bakma.
Mesaj tarihi:

şöyle bi ring var elimde 200m b/o ah de şu an. ilgilenen olursa anlaşırız. ayrıca %30 exp leoric signet + biraz golda takas düşünebilirim. battletag : prelektro#2850
Mesaj tarihi:
sorun 1.05 zaten yoksa etmesi lazım bence de. 1.05 de tam ne gelicek bilmiyorum 6 critli ringler dışında ama rollar gene çok iyi gözüküyor bana da talip çıkmadı yukarısına bende takasa açtım olayı artık.
Mesaj tarihi:
bide koymak risk değil aslında millet hırs yapıyor öyle oluncada beklenenin üstüne bile çıkıyor rakamlar.(maks ederi 80m itema illa alacam diyip 100m basıp alamadığımı biliyorum dfg)
Mesaj tarihi:
Yagiz9304 said:

http://i48.tinypic.com/qntf7q.jpg

130m'den bırakırım ilgili arkadaşlar battletag: Gaudium#2186

abi baltalamak gibi olmasın da 1m dan baslayip, 20-30m'a cıkan iteme 130m istemek de..
Mesaj tarihi:
applev0dka said:

su an da 1m altnda, 50k bid yaptım suan, baska 1 tanesi 100k digeri 500k 1m a 2m a yüzlercesi varken patiye gelip 130m istemek ayıp

90 vitality 250 int olarak bi aratırmısın? Adam 130m ucuz bile demiş.
Mesaj tarihi:
2600 golddan zunimassa's pox başlamış şimdi ahde gördüm , insanlar nasıl 300m'ye satıyor ki!!! Sağolasın Borlach, insanlar böyle itemları bid'e başladığı fiyatın 200-300 katına alındığını bilmiyor maalesef, ve ayrıca 3 tuşa basıp AH'de aratmaktansa, beni buradakileri dolandırmakla falan suçluyor...
Mesaj tarihi:
o itemde statlari vit-int diye aratiosan senin hatan

252 int 80 all ress 29m'a var

haa all ress ne vit alcam diyosan 100m fazladan ver, sonucta o 70 vit baska itemden gelmez sana..

ha verdigm fiyatlar buyout fiyati ayrica
Mesaj tarihi:
Bak, istemezsen gözardı edersin, kimseyi kazıklamaya çalıştığım falan yok, vitality'nin öneminin olup olmaması char'dan chara değişir ama, bütün vitality'li vile ward'lar pahalı olduğuna göre demek ki genelde önemsiyor alıcılar. Ayrıca 4m'ye de Skorn var 999m'ye de
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...