Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 buna benzer bişi var bende 40 avrodan satmaya çalışıyorum ama satamadım şimdilik . 50 euro felan etmesi lazım onunda en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 bunun resist yerine vitası olanı var elimde satamadım bi türlü,elden çıkarabilirsen fiyatı iletebilir misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Seninkinin resmini koyabilir misin? Ek damage yoksa aynı fiyata gitmeyebilir 20-42 damage inanılmaz bi dps farkı yaratıyor. Vit miktarı da önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2012 evet damage yok http://i.imgur.com/c45gP.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 yazuach said: @Bonjo Teşekkürler... rmahla değil ama oyun parasıyla satmayı düşünüyorum bu itemi isteyen varsa teklif alabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 abi 2 tane stat var zaten yaz arama kısmına muadillerine bak işte ah de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 http://i.imgur.com/DPDfs.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 öm atabilirsiniz ah den fiyatları check edip Attached files Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 linkler ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Ekle Respected#2669 AcesHigh said: satılıktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sloth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 S-H said: linkler ölü resim yüklemeyi beceremedim özelliklerini yazayim: glove 70 küsür int 40 vit 10 crit 40 crit damage mace 900 küsür dps 1.32 aps 103 str 900 üstü loh 10 % attack speed glove icin ah fiyati uzerinden pati indirimi yaparim, mace i de aldigim fiyattan verebilirim. Öm atin konusalim cok sık online olmuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 şunları satmayı düşünüyorum eski loh buildime döndüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2012 Çok acil b.net hesabında 30 euro olan biri var mı? Bir item aldırmam gerekiyor acil satılmadan. Hesabımdaki paraları harcamışım yeterli bakiye çıkmadı. Geri ödeyecem hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jigglypuff Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 İsteyen olursa pm atsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Hediye veriyorsan isen ben isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 akşama ben de ekleyeyim bikaç tane fikir alayım bi de bişe sorcam ben paypal aktive ettim battlenette ama oyunda paypalı seçiyorum hala tanımlı değil diyip siteye yönlendiriyor neden böyle oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 AcesHigh said: Çok acil b.net hesabında 30 euro olan biri var mı? Bir item aldırmam gerekiyor acil satılmadan. Hesabımdaki paraları harcamışım yeterli bakiye çıkmadı. Geri ödeyecem hemen. 22€ var işine yararsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AcesHigh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Rotweiler said: AcesHigh said: Çok acil b.net hesabında 30 euro olan biri var mı? Bir item aldırmam gerekiyor acil satılmadan. Hesabımdaki paraları harcamışım yeterli bakiye çıkmadı. Geri ödeyecem hemen. 22€ var işine yararsa. saol da item satıldı çoktan ya... 29.50 ye koymuş birisi shoulder tam da balance da para yokken... 160 int - 70 vit - 76 all res - +200 armor - 220 life regen gibi bişeydi alamadım nasıl içime oturdu anlatamam tam aradığım item rahat 70-80 euro ederi vardı ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackLabelSociety Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 kredi kartın yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bigboy99 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 4 numara hani satlık degil di satıyosan kaca ? Fin said: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacaron Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2012 Arkadaşlar 800+ dps, 600+ life on hit, +%70 crit hit dmg(ya da socketli), arcane power on critical hit'li wand arıyorum, elinde olan, gören duyan varsa iletişime geçsin lütfen :) rockwood#2935 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Daha önce çok daha düşüklerini 5m'e satıyordum. Böyle bişey daha önce hiç düşmedi, evet milyonları konuşturalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eksis Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2012 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar