Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 o itemların hiç biri gerçek değil beyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Time is money friend. Harcanan zaman gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Bendede Fletcher pride diye legendary bir quiver var, monk ıtem'ı varsa takas olur veya satabirimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 la 20k ya bi item koydum açlar anında almış. şimdi 50k ve 100k ya koydum bakalım ne kadar sürede satılcak. piyasayı anlamaya çalışıyorum ne kaça gidiyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/item/swamp-land-waders +115 armor Randomları +49str +Health globe+900 Varsa attack speedli bi yüzüğü olan takas ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 2h 200 dps ucuz ah'ye koyamiyorum 10 item oldu (kimse de almazmis 2h) int/vit/(mf)(random) yuzuk ariyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ayarındaki en yakın rakibi 65 dps falandı ah'de gördüğüm 225k'ya ahye koydum, satılmamış hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 aha o üstteki gibi şeyi 20k ya koymuştum. gene onun gibi şeyleri 50-100 e koydum satılmıyor gibiler. gene 20-30 a bırakayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bunları ben 10-20k dan koyuyorum 200k ya 600-700 dps li silahlar alınıyor abi nabdınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 37 itema 250k vercek gerizekalı var mı merak ediyorum 44 müş farketmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ben level 15-20 rareları 500-1000g aralığına satıyorum hergün 3-5 tane, repair param çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 ikinci üçüncü karakter oynayanlar için ah çok güzel bi yer. direk hızlı level ve queste odaklanan adam çok ucuza güzel itemlar bulabiliyor. düşük levelli itemları 50 60k dan yukarı koymayın boşuna. hatta çoğu itemın değeri 5-10k civarında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bende günde 3 4 item satıyorum 5, 10kdan yavaş yavaş gidiyoruz abim 40 lvl monk ben 41 wizard bu hafta nm biter şu item bu item satılmaz demeyin boş durmasın auction house ucuzdan koyulan itemler alsatcılar tarafından veya yeni başlıyanlar tarafından alınıyor ben hala lvl 40-45 itemleri alıyor satıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
destur Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 90 k ya 500 küsür dps mal aldık aynısını 200 k küsüre koymuş birisi alırlar mı acaba , biz de 5-10 k dan koyuyporuz hızlı gitmese de dünden itibaren yarısı citti bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Evet nedir abi bunun raici partydeki cocuk direk 400k verdi ama satmadim satsamiydim acaba. Bu arada agac devirdim bi tane altindan cikti gozunu sevdigim diablo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 piyasada vita + int veren ring yok adam akıllı zati. sen bunu efsane fiyatlara okutabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 abi genelde 2-6 arasi koymus hep ama benim bile isime yarar bu monkum resistlerden oteki esinden alsammi acaba yada direk 2m den felan koyabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 2m'den pahaliya bile gidebilir 55 all resist / vit / int olayi bitiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 http://f1205.hizliresim.com/x/r/6hpl8.jpg AH'de simdi baktim 225k idi en dusuk. Patiye 150k. Satilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 bütün itemlara özellikle açıp bakmıyorum. ahde de fiyatlar çok uçuk ama şu itemı alıp lvl 58de takmakta bi beis görülmüyosa piyasa sıçmış demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Daha iyisi vardır abi? Zaten legendary'ler bile kendi içlerinde farklı özelliklere sahipler, ha keza rare'ler. Tam class'ına uygun bir rare düştüyse bundan çok daha faydalı olabilir, niye taksın adam o durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorieno Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2012 Bu arada high level gem satın alan var mı, radiant star falan gibi? Varsa zira, piyasa fiyatının epey altına satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Selam arkadaşlar konuyla alakası yok ama sizle bir salaklığımı paylaşmak istedim komik olduğu için :D AH de bir item almak üzere kuzenimden 100k borç gold aldım .Paranın 65k lık kısmını toparlayıp kuzene vermek için oyuna girdiğimde oyundaki 3. kişi trade açtı bende onu dalgınlıkla kuzen sanıp 65k yı bastım verdim adama .Adam ty dedi kuzende olm adamamı verdin deyince başımdan aşşağı kaynar sular döküldü :D sonra elemanı ikna çapalarımız başladı tabi.Eleman nerelesiniz diye sordu Türküz diyince parayı vermem dedi.Elemanın nereli olduğunu merak ettim tabi sordum europe dedi kesin bir yer söylemedi.Sonra dedik bari 50k ver dedik 15k sı senin olsun eleman 10k yı geri verdi bu kadar verdiğime dua et arkadaşlarım bir Türke böyle iyilik yaptığımı bilseler bana gülerdi dedi.Özet geçmek gerekirse ben bir salağım adamda tam bir oç :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 http://eu.battle.net/d3/en/artisan/blacksmith/recipe/starspine planı satıyorum isteyen olursa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 dagger lazım bana beyler, aklınızda olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar