Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ingame Item Trade Başlığı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
elimde star ruby var, star amet ile takas etmek istiyorum, var mı isteyen? kendim yapardım da param kalmadı :(

sanırım arada biraz fiyat farkı var, fazla abartmadan bişiler verebilirim
Mesaj tarihi:
zaten düşen şeyler hakkında çok garip şeyler yaşıyorum şahsen :)

butcher yalama oldu artık girince direk "play dead" deniyo ve kesinlikle adam gibi bişe düşürmüyo %230 MF ile girsem bile

buna rağmen işime yaramasa da, kötü özelliklere sahip olsa da 650k ya sattığım tal rasha chest armor beyaz bi cultistten düştü mesela :p

güzel bi quiver düşürdüm 3m'a satıldı onu da herhangi bir elite guruptan düşürdüm, henüz ana bosslardan adam gibi bişe düşmüş değil
Mesaj tarihi:
Oyundayken çok kızıyorum falan ama asıl işte olayın da güzelliği burada. Şansın da olacak. MF chance değil, gerçek şans. Act 1 ve Act 2'yi 2 haftadır farmlıyorum. Maksimum fiyata satabildiğim malzeme 500k oldu. Bazen gecede 7-8 kere Butcher farmındayım, tek runda 10-15 arası rare, delicesine mavi düşüyor ama genelde saçmasapan özellikler oluyor. 2 tane legendary düştü bugüne değin ama elimden çıkarmak için üstüne benim gold vermem gerekecek kadar kötüydüler. Zaten reforge ettim gitti :)o
Mesaj tarihi:
benim 2 günde 2 tane 1+m item düştü. ikisi de elitten bile değil düz mobdan düştü. mf 30 fln sette. 5nv ile 100 yapıyor. yani gerçek şans en önemlisi. %0.001 i %0.003 yapmak %200 mf görünebilir ama o bile çok küçük ihtimal. yani her türlü gerçek şans lazım =) =)
Mesaj tarihi:

Şöyle birşey düştü wizardlar için baktım Ah de 10milyon başlatıp 25m b/o lar. 39 milyon isteyen var. Abartılmış fiyatlar tabi belli. 7.5m-10m civarı diye düşünüyorum ilgilenen varsa anlaşırız
Mesaj tarihi:
Flassh said:

elimde star ruby var, star amet ile takas etmek istiyorum, var mı isteyen? kendim yapardım da param kalmadı :(

sanırım arada biraz fiyat farkı var,o yüzden fazla abartmadan bişiler verebilirim

şuna lütfen desem :(
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...