ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 numara ve teklif olarak pm atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 bide bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 baltayı kaça alabiliriz acep? pati fiyatı pls :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 2.7 ye aldım zamanında aynı fiyattan verebilirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 ohyeah said: Alacak olursa anlaşırız :) Olm alacak yok mu şunu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 balta 300k ile 1m arası degisiyor bu dps deki ias liler.. 2.7 cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 sağlık olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Zegna said: balta 300k ile 1m arası degisiyor bu dps deki ias liler.. 2.7 cok zor. valla şimdi baktım ah ye 977.4 %25ias 3.5m bo varsa öle pasla blacke bari patilerin işi görülsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2012 Exalted grand doomcaster 4 mil'e birakirim patiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Pope satarsan 3'e alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Şöyle bir item var elimde. Fiyat olarak 3M düşünüyorum.İlgilenen varsa PM atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Wispy said: Pope satarsan 3'e alırım mesaj kutun dolmus oradan yazamadim. gece ahye koymustum satilmis ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 elimde star ruby var, star amet ile takas etmek istiyorum, var mı isteyen? kendim yapardım da param kalmadı :( sanırım arada biraz fiyat farkı var, fazla abartmadan bişiler verebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 amulet 105 dex 68 vit 538 life on hit isteyen varsa pm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 nereyi farmlıyorsun zegna sen? bunun yarısı item çıksa yine razıyım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 abi mavi amulet bu, normal mobtan dustu ya sfdgsfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 zaten düşen şeyler hakkında çok garip şeyler yaşıyorum şahsen :) butcher yalama oldu artık girince direk "play dead" deniyo ve kesinlikle adam gibi bişe düşürmüyo %230 MF ile girsem bile buna rağmen işime yaramasa da, kötü özelliklere sahip olsa da 650k ya sattığım tal rasha chest armor beyaz bi cultistten düştü mesela :p güzel bi quiver düşürdüm 3m'a satıldı onu da herhangi bir elite guruptan düşürdüm, henüz ana bosslardan adam gibi bişe düşmüş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Oyundayken çok kızıyorum falan ama asıl işte olayın da güzelliği burada. Şansın da olacak. MF chance değil, gerçek şans. Act 1 ve Act 2'yi 2 haftadır farmlıyorum. Maksimum fiyata satabildiğim malzeme 500k oldu. Bazen gecede 7-8 kere Butcher farmındayım, tek runda 10-15 arası rare, delicesine mavi düşüyor ama genelde saçmasapan özellikler oluyor. 2 tane legendary düştü bugüne değin ama elimden çıkarmak için üstüne benim gold vermem gerekecek kadar kötüydüler. Zaten reforge ettim gitti :)o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 benim 2 günde 2 tane 1+m item düştü. ikisi de elitten bile değil düz mobdan düştü. mf 30 fln sette. 5nv ile 100 yapıyor. yani gerçek şans en önemlisi. %0.001 i %0.003 yapmak %200 mf görünebilir ama o bile çok küçük ihtimal. yani her türlü gerçek şans lazım =) =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 http://i.imgur.com/ng2ei.jpg 1h gelmez sansıma. :D rmah acılmadan okutsam sunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdastar Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Zegna said: http://i.imgur.com/ng2ei.jpg 1h gelmez sansıma. :D rmah acılmadan okutsam sunu enchantress'a akarmış bu he :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Şöyle birşey düştü wizardlar için baktım Ah de 10milyon başlatıp 25m b/o lar. 39 milyon isteyen var. Abartılmış fiyatlar tabi belli. 7.5m-10m civarı diye düşünüyorum ilgilenen varsa anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Flassh said: elimde star ruby var, star amet ile takas etmek istiyorum, var mı isteyen? kendim yapardım da param kalmadı :( sanırım arada biraz fiyat farkı var,o yüzden fazla abartmadan bişiler verebilirim şuna lütfen desem :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 mdastar said: Zegna said: http://i.imgur.com/ng2ei.jpg 1h gelmez sansıma. :D rmah acılmadan okutsam sunu enchantress'a akarmış bu he :D satıldı 5.5m e :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sectore Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2012 1 hand axe 1003,5 dmg %24 atack speed 1.61 atack per sec Oldukça hızlı ve iyi dmgli bir silahtır fiyatı 2.6 m dir. Resim nasıl koyulur bulamadım özür dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar