khala Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aluriel said: 17 var lazimsa asdfsa 17 kurtarmıyor valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 biliyorum ya en ezigi 17, düse düse o düstü bana da asdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordOfTheShadows Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Ring 150K Amulet 400K Boot 150K Battle Tag : PsyChaos#2693 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 şöyle efsane hand x-bow droplayan yok mu ya hiç? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ezik var bi tane işine yararsa 860 dps +250-497 fire damage socket Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 http://img807.imageshack.us/img807/6466/98890812.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 radiant square ruby yaptım yanlışlıkla, isteyen var mı maliyetine.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Şu anda eu normal ah'de bidde, mevcut fiyat: 1,969,941. kolay bulmak için: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 iyiymiş :D 1.5m daha bulursam benimdir... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 each kill değil de each hit olunca tadından yenmiyor. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 each hit olsaydı o fiyata koymazdım zaten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 each hit o kadar olmuyor zaten yanlis bilmiyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Viper_ Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 arkadaşlar satılan malın ne oldugunu goremioruz ya normalde. satıldıktan sonra completed bölümünde goldun ustune chatte shift sol click yaparsanız o itemi linkleyebiliyoruz. ben bazen ne sattım, nerden geldi bu para diye merak ettiğim ve de cozumunu yeni buldugum için paylaşmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 ben de o işi merak ediyordum ya eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 şu an bi sıkıntı var sanırım yine ah ile ilgili ne bişey alabiliyorum ne de satılanların parasını alabiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 saol Viper iyi oldu yakın fiyata bi suru mal koyunca ertesi gün satılında neyin satılıp neyin satılmadıgını merak ediyordum hep :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aluriel said: olorin84 said: Güzel bir ring iyi bir teklif gelirse veririm. 1m satıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 250k falan para askıda kaldı, itemler de gelemedi stashe falan. saçma sapan bi haldeydi ah, kapattılar demincek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 geliyo ama sonrasında item veya paranız benim hep öyle oldu bir gün sonra aldıgımı bilirim sattıgım itemin parasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 gold'dan altyapısını yapıyor işin rmah gelince paraları günlük faize yatıracak =) =) biz de yine mi ah çöktü yeaa diyeceğiz =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 sagolsun blizz 2m param ahde kaldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 _ILuVaTaR_ said: dün giremedim bikaç eşya birikti, gece ah'ye koyucam alıcı çıkmazsa buradan http://i.imgur.com/v6xAq.jpg ne kadar düşünüyorsun yüzüğe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2012 Aluriel said: http://i.imgur.com/m81qg.jpg çok ilginc bisey yok ama ilgilenen varsa item no ve fiyat ile pm atabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 vay arkadaş millete neler düşmüş, 5 gündür siegebreaker farmlıyorum, alttaki gibi şeyler düşüyor hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2012 Viper_ said: arkadaşlar satılan malın ne oldugunu goremioruz ya normalde. satıldıktan sonra completed bölümünde goldun ustune chatte shift sol click yaparsanız o itemi linkleyebiliyoruz. ben bazen ne sattım, nerden geldi bu para diye merak ettiğim ve de cozumunu yeni buldugum için paylaşmak istedim. bu bende olmuyor? var mı yapabilen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar