Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Item trade (değiş-tokuş) etmek isteyenler bu başlığı kullanabilir. BattleTag ile birbirinizi ekleyip, co-op game'de takas edebilirsiniz. Takas sırasında yaşanan aksaklıklardan müessesemiz sorumlu değildir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 her trade için 100 gold fee alıyoruz ama post başına ya da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Osman kılıcımı aldı vermiyor şerro. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 "Gotterdammerung" başlığımı "The Grandfather" kılıcıyla değiştirmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Hayırlı olsun o zaman. WTB Purity White , Abyssal Black dyes pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Elinde çok iyi olmasada benim işime yaradı ama atsan atılmaz satsan satılmaz olan ve WIZARD kullanıma açık olan itemlerin alayına WTB for free :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eXistenZ Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 aklıma sanane.com'da single player karakterlere yapılan tradeler olduğu zamanlar geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Şu normal runlar bitsin bu başlıktan trade ederiz birşeyler yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 auction house'da para kasmak lazım malumunuz Diablo3'e expension gelicek beleşe almak tatlı olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Uzman said: auction house'da para kasmak lazım malumunuz Diablo3'e expension gelicek beleşe almak tatlı olur :D yeni çıkmış oyunları alamıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Uzman Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2012 damn it :o bekleyıp alırız ne yapalım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
=)) Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 legendary pantolon var ama dandik satsam mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 AH de item bidlerken bid out olunca neden para yanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 =)) said: legendary pantolon var ama dandik satsam mı Dandik diyorsan sat direk. İlla alan cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Esh said: AH de item bidlerken bid out olunca neden para yanıyo? Abi AH'de completed sectionına bak. Orda stashe yolla deyince parayı alıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2012 eyw gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2012 bilimum craft scrolu fiyatında alınır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 lvl 40 üstü int primary olan rare item arıyorum. bu arada chest'te epey rare item birikti, ancak tf2'deki gibi bir inventory linki veremiyoruz sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 chest sapsarı bende de, atıcam ama atamam.. elim taş olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2012 sarı marı hiç acımadan eritiyom ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 ben de acımadım sonunda, ama keske satsaydım 3 k para yapardı. şimdi boşa gitti fang falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 İyi rare'ler AH'de baya paraya gidebiliyor. Merchanta satacağınızın 10 katına falan rahatça satabilirsiniz. Yeterli materyaliniz varsa kötü rare'ları merchanta, iyi rare'ları AH'de satın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 WTS Immortal King's Will 250€ Pazarlık yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 500 veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 statlari o kadar boktan ki o immortal bilmemnenin GOOD LUCK SELLING IT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar