Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cevreyollarinin Ucretlendirilmesi


Disappear

Öne çıkan mesajlar

daha geçen S&P'e atar yapıyorduk. Çok iyiydik , aslandık kaplandık. Sürttürün lan. Yetemediniz, doyamadınız, bitemediniz.

Ormana girişlerde para alacaklardı geçtiğimiz aylarda haberi vardı. Diyorum işte çok yakın artık oksijeni parayla satacaklar. 90tl lik elektrik harcıyosun 145tl fatura ödüyorsun. 2% trt payı ödüyorsun. 1.4tl olarak yansıyor bizim faturaya. ulan 1 milyon abone aksatmadan ödeme yapsa 1.4milyon TL. kaç milyon abone var yani kaç 1milyon eder. Sanki TRT reklam almayan, kendi kendine para kazanamayan bir kurum. Karı halka dağıt bari.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eksi de okurken bu haberi aynı sistem hatta daha beteri ispanyada varmıs. Kontrol ettim hakikaten de öyleymiş her yol türünden para alıyormuş ispanya hukumeti.

Sanırım bunların da yapmak istediği bu öncesinde halk tepki gösterir, yumuşatırlar sonra zaman geçince bir gundem arkasından döşerler.

Bence müstehak hatta daha beteri de müstehak bu halka kusura bakmayın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Araç satışları da düşer o tatlı ÖTVden de olurlar.

Enerji sıkıntımız var diyip biyodizeli vergiyle öldürenler de bunlar. Maliyet düşürmek için firmalar 10 Numara yağ kullanıyorlar ya da gemiye indirimli yakıt alıp otobüslere aktarıyorlar.

Öneri de dinlemiyorlar ki, ondan sonra toplum gerilince ağlıyorlar.

Şu yaptıkları çapsızlıklar yüzünden insanlarda oluşan sinir yıpranmalarının tazminatı olarak bütün iştirakleri ellerinden alınsa azdır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...