Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 http://www.moralhaber.net/i/haber/500x340/bursaspor-fenerbahce.jpg 30 yıllık hasret sona mı erecek yoksa Ertuğrul Sağlam lig kupasının yanına Türkiye Kupasını da mı ekleyecek? Çarşamba 20.30 @ Atv
souldarkorn Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 GS ye kupayı verirken neredeyse ağlayacak olan Fenerbahçemisss Demirören bu sefer kupayı Bursaya verirse kalpten gider heralde.
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fener kendini affettirir taraftarına.
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 almamız mümkün değil. ama maçı izlemeyerek totemimi koyuyorum, belki böyle bir şansımız doğar.ş
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Anket eksik, "Sardi Şener çalar" şıkkı yok.
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 valla çok zor. FB tüketti kendini ligde, Türkiye Kupası önemli bir moral kaynağı olur hem kendileri hem taraftar için ama Bursa kupada bir farklı oynuyor. Ben Bursa'nın yenilse bile kolay kolay teslim olmayacağını ve sonuna kadar kasacaklarını düşünüyorum. Hani Bursa galibiyeti bekliyorum orası ayrı, Bilet çekemedim ama bilet ayarlanacak sanırım bana da, eğer gelirse Çarşamba günü Ankara'ya gidiyorum bu arada :D Fenerbahçe tribününde
THARKAS Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sadri senerde yeterince turkiye kupasi var. ki zaten iki sene once sahada caldi kupayi.
Zegna Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 sadri sener biraz hamsi yesin, omega 3, dha filan alsın beyni :D
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 fizban said: almamız mümkün değil. ama maçı izlemeyerek totemimi koyuyorum, belki böyle bir şansımız doğar.ş Bende bu sene 2 maç izledim ilini hatırlamıyorum öbürü playoff BJK maçı ikisinide yenildik :D Ha birde süper final maçı ondada bir halt yapamadık oldu 3 =) Bari şunu izlemiyimde kupayı alalım =) Ayrıca Selçuk'un yedek klubesinde oturdugu maçları bile izlmiyecem bundan sonra. Süper Lig'de hiç bir takımda oynama hakkı yok pas özürlüsü DMC'nin. Artık kalbim kaldırmıyor Selçuk'u :D
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 nolur alsın fenerbahçe şu fenerbahçe kupa geyikleri de sona ersin.
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Çifte kupa diyorlardı çifte zaa olacak.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 fizban said: almamız mümkün değil. ama maçı izlemeyerek totemimi koyuyorum, belki böyle bir şansımız doğar.ş sen gene de NOT IN MY LIFE pankartını hazırla. Ayrıca şu sayacı ilerletmeyi de isterim.edit: evet sayaç ters, çaktırma.
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Ömer Üründül ve Gürcan Bilgiç'in yorumlarıyla coşarız, 9-0
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Bu kupayı da Fenere verirler susar taraftar işte tertemiz.
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Fener alıp da ALDIK OĞLOM SONONDA diye gezmesini de istemiyorum. Bursa alıp da ASLANIZ KAPLANIZ İSTANBUL KLÜPLERİ RERERÖ diye gezmesini de istemiyorum. Sadri şener alsın.
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2012 Galatasaray FB'yi Saracoğlu'nda yenseydi, FB de Türkiye kupasını alırdı, cycle bozulmadı, kısmet seneye sdfg Bursa alır kupayı. Şimdiden tebrikler.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Bursa Sivas'ta oynadığı maç dışında son dönemde müthiş top oynuyor, eksikleri vs yoksa zaten Fenerbahçe'ye karşı favori. Taraftar avantajı %51 de kendilerinde. Ama işin düşündürücü kısmı Ankara'da baya olay olur. Bu sefer Fenerbahçe taraftarı vs Polis'e ek olarak Texas da var. Sakin geçer umarım
oldun Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 taraftarı olmasa cok iyi takım bursaspor ama taraftarı leşlikte dunya sıralamasında ilk ona faln girer heralde gene de tabiki fener almasın penaltılara gitse keske de fener penaltılarda kaybetse .
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2012 gs maçında tutturamadım ama bu maç 2-2 biter :)
Öne çıkan mesajlar