di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 E hadi git agzini burnunu kir madem kadinin. Ya da sacma sapan konusmayi birakip empati yap azcik, daha kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 hayvanlık dediğim ağzını burnunu kırmak değil ki hakkından başka şekillerde de gelinebilinir. adam başka odadan ses gelmiyor diyor, neyin emptasini yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Şikayet etmekle tehdit ettiği yöneticiye anlat durumu böyle böyle diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 oturup beraber http://forum.paticik.com/read.php?73,5729326 topikini izleyin. bida sesi çıkmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 senko said: hayvanlık dediğim ağzını burnunu kırmak değil ki hakkından başka şekillerde de gelinebilinir. adam başka odadan ses gelmiyor diyor, neyin emptasini yapıcam. Yasli insanlarin empatisini yapacaksin ? Kapiyi suratina kapatmak yerine 1-2 dakikani almayacak sekilde gonlunu alacaksin, insanligin sende kalacak. Sansliysan altina sicip isedigin gunlerde de benzer insanlar cikacak karsina. Laf anlatamadigin kisiye de "kusura bakmayin, gurultuyu ben yapmiyorum, dilerseniz yetkilileri cagiralim ama bir sey cikmayacaktir" deyip kapatacaksin konuyu. Neyse, belli ki fikir zikir ile alakali biraz da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 gurultu sana ait degilse apartmanda birileri duvara terlikle vuruyor demektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 e tamam işte ben ne demişim yukarda polis çağır dememişmiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Hayvanla hayvan olacaksin demissin. Kapiyi suratina kapatacaksin demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 gerge demiş abi onu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Ben dedim ama 3-4 hafta boyunca iyilikle derdini anlatmaya çalıştıktan sonra yapılan bir şey o. Saygının da bir sınırı vardır yani. Sesle ilgili bir olay değildi bu arada o, ne olduğunu bile hatırlamıyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Lan gidim gidim secme yazdiklarimdan! =) Kapiyi kapatacaksin kismini o demis, hayvanliga hayvanlik yapacaksin diye sen yazmissin iste. Neyse, sonuc olarak insan gibi davranmanizi saglayacak secenekler var. Empati kismini da bi dusunun bence. Bugun onlar, yarin siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Yakın bir arkadaşımın evde böyle yeni bir komşusu vardı. Adam 35 yaşlarında falan. Bizim eve 5-10 dk mesafede olduğundan sık sık da onlara giderim film, oyun falan takılırız. Ben arkadaşa gittiğimde bile sık sık denk geliyordum ben yokken de habire iniyomuş böyle, aynı şekilde sesten şikayet ediyordu. Başlarda özür diledik ses kıstık falan ama nafile. Kendimiz filmi bilgisayarı zor duyarken gelmeye başladı. Buyrun içeri bizle görün ne kadar ses var dedik, yine dinlemedi. Hatta şimdi kısmışınızdır falan dedi. 1-2-3-5-10 böyle gitti, sürekli gerginlik, artık utanmasak filmde ne diyolar anlamak için altyazı arayacağız sesi duyamamaktan. Bir de aynı şekilde yok yöneticiye gidecem yok güvenliğe gidecem diye tehdit ediyor. En sonunda bi gün dayanamadı arkadaş, benim bile arada bir ziyarete gittiğim halde sinirimi bozuyor adam sürekli kaldıramadı tabii, yine geldiğinde "Bakın ses bu, kendimiz zor duyuyoruz zaten defalarca söyledik. Bundan sonra normal bir şekilde kendimiz duyacak rahatlıkta devam edeceğiz. Bu ses miktarı da her türlü kurala kanuna uygun. İstediğiniz yere gidip şikayet edin, ama bir daha buraya inerseniz ben hem yönetime hem de verdiğiniz rahatsızlıktan dolayı polise gidecem. Polis gelip durumu dinlerken sesi de ölçer isterseniz" dedi. Adamdan bir daha ses çıkmadı. Ne bi inmış aşağı ne de en ufak bir şikayette bulunmuş. Apartman girişinde falan denk gelip karşılaştıklarında ikisi de kafaları çevirip gidiyorlarmış. TLDR: Bazıları gerçekten insanlıktan anlamıyor, düzgün konuşmaktan anlamıyor diş göstermek gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 alt komşumuz pelin hanım 29 yaşında, 1.70 boyunda esmer, mavi gözlü, o da çok şikayetçiydi alternatif olarak bir de sizin evden dinleyelim ne ses geliyormuş dedik, öyle baktık hakkaten ses oluyormuş yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Bazı binaları yaparken nasıl beceriyorlar bilmiyorum ama hakkaten yan odadaki veya bir üst kattaki şeyler sanki o odadaymış kadar net duyabiliyorsun. duvarların ince olmasından da öte adamların kullandıkları malzeme sesi ekstra iletiyor sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2012 Benim dedem yapiyo bunu. Cuma cumrtesi aksamlari üst kattaki cocuk azicik sesi acsin basliyo sülalesine sövmeye. Sonra üst kata cikiyo filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lifeleech Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Kulaklik kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2012 bizim aptda olmuyor ama milletin seks maceralarını onlarla beraber yaşayan arkadaşlarım var sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Şöyle bişi var, kadın direk deli olabilir. Eğer öyleyse hiçbir şey yapamazsın, ev ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 barnacle said: bizim aptda olmuyor ama milletin seks maceralarını onlarla beraber yaşayan arkadaşlarım var sdfs bi dahaki sefere maceranın sonunda "helal pampaa!!" diye bağırsın, ilkinde üstlerine alınmasalar da 2. en geç 3. seferden sonra kesilecektir sesler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 performans düşük bu gece enişte problem mi var diye bağırsa daha iyi etkiler görülebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2012 Aşure falan yap/al kaseye dök götür kadına, sesten rahatsız olma faslı biter sana yaptığı yemeklerden getirmeye başlar. Komşuluk bekliyordur muhtemelen, nerede o eski komşuluklar diye darlanıp kapına geliyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2012 hapsurmasini bekleyip cok yasamasini soyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar