Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 http://img844.imageshack.us/img844/7687/avbgmbfcaaawkf.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 amk gastenin adı abi, neden siliyonuz mesajı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Mustafa Denizli Beşiktaş'ı reddetmiş. LİG TV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Ankaragücü Kayserispor Adanademir SK Kayserispor Ankaragücü Vanspor Gençlerbirliği Gaziantepspor Trabzonspor Ankaraspor Gaziantepspor Çaykur Rizespor Bursaspor Gençlerbirliği Bucaspor samet aybaba'nın kariyeri.trabzon sonrası gittiği her takımdan çok başarısız ve kovulmuş.bu takımlardan rize ve buca küme düştü. sameti getireceğine iyi kötü istikrarla 4 yıldır antalyada devam eden şifo mehmeti getirin.koskoca kulüp levent erdoğan denen şahısın elinde oyuncak oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Samet Aybaba gençlerle çalışmasını ve çıkarmasını çok iyi biliyor. Bucaspor'da da gördük bunu ki şuan Buca oyunları çatır çatır satıp para kazanabiliyor bulundukları konuma göre, Lakin cidden TD olacak adam değil, görev vermek istiyorsan illa koy genç takımların başına A takıma adam çıkarsın, yetiştirsin. Ama çıkıp şu kadroya koyma ... Ayrıca maaş indirimi isteyeceklerine gidip önce hayvan gibi maaş alıp hiçbirşey yapmayan adamları elden çıkarmaya baksınlar, Quaresmalara Almeida'lara para gideceğine onların bonservislerinden gelecek para ile gerçekten kulüp için mücadele edecek adamların paralarını ödesinler, o adamları kaçırmaya çalışmasınlar ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Abov Samet Aybaba ne yav, kafayı mı yedi BJK yönetimi. Çıksam ben Teknik Direktör olsam daha başarılı olur takım ciddiyim. Samet'e filan kaldıysa üzülürüm yani. Ne vardı şimdi Carvalhal kalıverseydi işte. Çok kötü yönetiliyor futbol çoook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 samet tam bizi küçülmenin de küçülmesi yapar... kim ki la bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Şu olay efsane ya. Garibim futbolcu kameramana " Gördün mü bana vurdu küfür etti " diye şikayet ediyordu. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/ShowNew.aspx?id=165698 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Denizli ile mevcut takımı korumak istediği için anlaşılamamış. Harika valla ya, seneye cacık olmaz bizden küme düşmemeye oynarız. Ne seyirci gelir ne satış olur, harika taktik bravo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 samet aybaba cok da kötü sayılmaz bence. "cok da kötü" nün tarifi ne derseniz, bizim portekizliden kötü değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2012 said: Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Lig TV'de canlı yayına katıldı. İşte, Fikret Orman'ın açıklamaları: Mali sorunlar - Benim için konu Beşiktaş olunca, gerisi teferruattır. Yaptığım, taşın altına elimi sokmak değil. Yanan bir evin içine daldım. Evi kurtarmak için daldım. Kaçmak benim yapacağım şey değil. Benimle gelen tüm yönetici arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Amacımız bu yangını söndürmek. Biz yanan eve girdik ve çıkışı da kapattık. Kısa sürede kaçacağımız söyleniyordu. Zaman uzadıkça, şimdi 6 ayda kaçacağımız ileri sürülüyor. Niye kaçayım? Bendeki yürek camiada 3 kişide var mı? Olsaydı, burada olurlardı. - Yapılmış sözleşmeler, gidilmiş davalar var. Matteo Ferrari devası var mesela. Ceza gelmeyecektir diye düşünüyoruz ama gelebilir de. Bundan 3-4 ay önce yapılan mali genel kurulda açıklanan borç rakamı ile bizim açıkladığımız arasında fark var. Gelir olmayınca, borç yükseliyor. - Şimdi futbolcuların parası ödenmemiş. İki sezon öncesinden borç var. Bobo'nun hala alacağı var. Para ödeyemediğiniz durumda, hangi borçlanmayla bu işi götüreceksiniz? Herkes atıp tutmak ister. Bugünlere zaten bu kafalarla geldik. Stadyumlarda şampiyonluklar ilan ettik, UEFA kupalarını aldık. Herkes yapmak ister bunları ama doğrusu bu değil. Birisi Beşiktaş'a hibe yapacağını söyledi de ben önünü kesip başkan olmuş değilim ki. Herkesin kaçtığı yerde ben Beşiktaş'a başkan oldum. Bütçe içinde hareket etmek eğer küçülmekse, evet bunun adı küçülmek - Son 12 seneye bakıldığında 2 şampiyonluğumuz var. 1996'dan bu yana 18 senede ise 3 şampiyonluk kazanmışız. Bu kadar yüksek bedellerle son 8 senede 1 şampiyonluk elde edilmiş ve 600 milyon liraya gelen borca ulaşmışız. Transferlerle şampiyonluk olmamış. Bizim makul ve akılcı sistemler kurmamız lazım. Kimse benden mucize beklemesin. Ben neden 2014 yılında da başkan olacağımı söyledim? Çünkü ancak o zaman tünelin ucundaki ışık gözükür. Teknik direktör sorunu - Beşiktaş'ta hoca olmak yürek işi. Birçok bilinmeyen denklem var. Elimizdeki kadroda bir yapılanmaya gitmek istiyoruz. Hoca da bu stratejide olacak. Bizim gibi yangının içine girip, kendini güçlü hissedecek adamlarla çalışmak istiyoruz, - Mustafa Denizli'nin kendi hedefleri ile Beşiktaş'ın içinde bulunduğu durum uymadığı için anlaşamadık. Kendisiyle hiçbir ücret konusu konuşmadık. Uzlaşamamamızın en büyük nedeni, önümüzdeki sene için Denizli belli hedefler içinde olmak istiyordu. O hedefler için de belli bir kadro yapısı olması lazım. Beşiktaş'ın gerçekleri var ve kimseyi kandıracak durumumuz yok. Bu gerçekler içinde hocanın fikri farklı oldu. Biz de kendisine teşekkür ettik. Genel itibarıyla takımı korumaktan yanaydı. Biz ise bütçesel değerlerimiz içinde hareket etme zorunluluklarımızı ortaya koyduk. Bu şartları beğenmeyenler için yapacağımız bir şey yok. Kendisine göre haklı olabilir. - Sven Goran Ericsson ise kendini kanıtlamış bir hoca ancak her görüştüğümüz hocayla anlaştığımız anlamı çıkmamalı. İsimlerini zikretmek istemediğim başka hocalarla da konuştuk. 3-4 milyon avro isteyen de oldu. Ama aldığımız bir karar yok. - Rıza Çalımbay'ın Sivasspor'la bir sözleşmesi var ve başkanları da devam etmek istediklerini söyleyince, bu kararlarına saygı duyduk. Yine Eric Gerets'in de adı geçti. Sözleşmesi olan bir teknik adam. Biz kendi gerçeklerimize göre hareket edeceğiz. Samet Aybaba da gündemimizde hala var. - Beşiktaşlılar merak edecek tabii ki ama haftaya maça mı çıkıyoruz? Şartlarımıza göre hareket edeceğiz. Baskı altında yanlış bir karar mı vermemiz isteniyor? Stadyum sorunu - Kimsenin ağladığı yok. Ağlanacak bir durum da yok. Galatasaray stadı devlete yaptırdı. Ben yaptırmak bir yana, izin almaya çalışıyorum. Allah razı olsun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dan ki, bir Beşiktaşlı kadar sahip çıkıyor projeye. Onlar stat sorunlarını çözmüş, localarını satmış, gelirleri artırmış bir durumdalar. Bizim durumumuz öyle değil. Gelirlerimiz temlikli. Biz bu işin altından kalkarız. İçinde olduğumuz şartlar ağlamak manasına gelmez. Beşiktaşlı ağlar mı? Başkanı böyle bir durumda olur mu? Asla... Ama gerçekler de bu. Bu dakikadan itibaren, hocamızı falan da belirleyelim, artık geriye dönük konuşmayı bırakıyoruz. - Önümüzdeki sezonu İnönü Stadı'nda oynamak istemiyorum. Hazır sıcakken, izin prosedürleri de devam ederken, önümüzdeki sezon maçlarımızı başka bir statta oynayacağız. Uzaydan stat getirecek halimiz yok İstanbul'a. Dört tane stat var; Türk Telekom Arena, Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu, Atatürk Olimpiyat ve Kasımpaşa'daki Recep Tayyip Erdoğan statları. Kasımpaşa'daki stat bizim için küçük. Atatürk Olimpiyat Stadı'na daha önce Galatasaray gitti, sonuç ortada. İki alternatif kalıyor. Ya Şükrü Saracoğlu Stadı ya da Türk Telekom Arena. Tercihim tabii ki Türk Telekom Arena. Çünkü semtimize yakın. Nihat Kahveci - Nihat Kahveci bizim içimizden yetişti. Alacağı doğmuş 2 milyon 200 bin avro. Geldi ziyaret etti, ilk ödemesi haziran ayı içerisinde 200 bin avro olmak üzere, ödeme planı verdik. Ama avukatı aracılığıyla UEFA gelirlerimize temlik koymuş. Para gelecek ya, ellerine koz geçirdiler. 600 bin avroya yakın faiz, 350 bin lira da avukatlık ücreti çıkarmışlar. Bu hak mıdır, adalet midir?. Borç varsa gel ödeyelim. Şimdi elinde bir koz var ve 'avukatımla görüşün' diyor. Beşiktaşlılık ne zaman lazım. Her gelen vuracak, 'iyi yaptın gel bir de buradan vur' mu diyeceğim?. Artık yapanın yanına kar kalmayacak. Artık Beşiktaş'la çalışıp çalışamayacak menajerlerin listesi yapacağım. Hem zarar verip hem de çalışamayacak. Herkes layık olduğu muameleyi görecek. Benim bu günümde yanımda olmayan, iyi günümde uzak olsun. Muhalefet - 8 sene hiç konuşmayan, 'en büyük başkan' diyenler, 80 günlük Fikret Orman'a saldırıyorlar. Ellerinden geleni artlarına koymasınlar. İnsanlar kimin ne olduğunu biliyor. Geride kalan 8 senede ne oldu, bu borçlara nasıl gelindi diye bir hissiyat var Beşiktaşlılar'da. Ben Yıldırım Demirören'le alakalı çok seviyeli gidiyorum. Bu kulübün başkanlığına genel kurul üyelerinin oyuyla geldi. Genel kuruldan alkışlarla uğurlandı. Biz inceleyeceğiz, rapor geldiğinde de neyse gereği onu yaparız. Kimsenin çekincesi olmasın. Bu adam cidden büyük adam, ama bariz bir şekilde çevresi kötü asdfds Kurduğu yönetim olağanüstü hatalı ki onun en büyük zararını görmeye başladı. Hani koalisyon hükümeti gibi, aynı kafadan bir türlü ses çıkaramadılar 80 günde ... Tek başlı adam gibi bir yönetim olsaydı harika olurdu. Levent Erdoğan'dna falan kurtulmak gerek gerçi onun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 neeee aybaba mı lan bu adam ne yapmışta beşiktaşı yöneticek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aybaba mi? rasim kara falan gelsin daha iyi be. zaten rasim hocayi zamaninda kovarcasina yollamalari buyuk hataydi. cidden ne yapiyor acaba rasim kara dgfd. uzun paltosu ve sigarasi ile ozledik. xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kanada da sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Madem sıçtık neden sıvamıyoruz diye düşünmüş olabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Zaamet aybaba gelmiş 2+2yil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Sırf kadro bütünlüğü istiyor diye denizli ile anlaşmayıp samet aybabayı aldılar helal olsun ya. Kadromuzda istediğiniz topçu varmıdır? hepsi ihtiyaçtan satılık, biz alt yapıdan alacağımız adamlarla 'şampuan' olacağız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 kümede kalırmıyız acaba.... adamın düşürmediği takım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 F.O 'nun vizyonu çok küçükmüş iyice anlaşıldı, giderleri kısarak aynı gelirleri alıp 1-2 sene yatarak durumu düzelteceğini sanıyor. Sportif başarısız nasıl belini doğrultacaksın bakalım, gs geçen sene bundanda fazla borcu vardı (hala bizden fazla borcu var), vizyon farkı ortada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 aybaba asdfasfdfg. Adnan Aybaba artık BJK ile ilgili bir numaralı yorumcu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Aybaba.. Oha.. Baya eğlenceli olacak belli ki bu sene beşiktaşın maçları-maçsonu yorumları vs :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 bence gayet iyi oldu. beşiktaş'taki gençleri oynatacak tek hoca falan konuşulan onca isim arasında. bir sene orta sıralara oynayınca kovulmazsa fena işler yapmaz, iyi gençler çıkartabilecek tek adam. hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Aybaba olmaz işte. İlla büyük birini getirmene gerek yok ama Samet Aybaba olmamalı benim görüşüm, katılmıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2012 denizli kadroyu korumak istedi, muhtemelen portekizliler bana lazım dedi, fo da satıcaz dedi anlaşamadılar, aybaba da zaten yıllardır beşiktaş ı yönetme hayali vardı, bu yüzden beşiktaşa karşı oynadığı her maç , beşiktaşı yeneyim kendimi göstereyim kafasındaydı,yapmadığı pislik kalmazdı, bu yüzden taraftar nefret etti ondan, sonuç olarak adam koşulsuz şartsız herşeyi kabul edebilecek tek adamdı, sen adama bütün takımı satıyoruz yerine kızları koyucaz desen bu yine tamam der, yeterki beşiktaşın basında olayım kafasında arkadaş. küçülme denilen şey böyle olmaz, FO küçülücem diye takımı yok ediyor, elindeki futbolcuları küstürüp hepsini göndermekle küçülmez takım yok olur gider, küçülme elindeki mevcut kadroyu koruyup 2 sene transfer yapmazsın surekli alt yapıdan gençleri çıkartsın. bu ne böyle bütün takımı yerli yabancı kim varsa satmakla, takımın başına , ne olursa olsun takımın başında olayım diyen vizyonu başarısı olmayan , üstelik taraftarlada kavgalı olan bir adamı getirmekle, kulüp kurtulmaz dahada batar, aybaba seneye başarısız olursa ki büyük ihtimal öyle olacak, adamın mazereti hazır! e ne yapayım kadro genç anca bu kadar olur diyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar