BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 gol yedik lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 olur öyle 1-3 alırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BulletRide said: Bu arada dayanamadım aldım biletleri yaktım cumartesimi, manita var benim birkaç arkadaş daha var. Maç öncesi ya lokalin o çevrede ya tayfa'da ya da para girsin dert değil diyorsanız Veli'de olacaz ajsdjasd. Haberleşelim. Sosti ve toggie var şimdilik sanırım kapalıdan mı aldın - açık mı? benim arkadaşım kapalı alalım diyor illa :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Kadro Melo olmamasına rağmen geçen seneden daha güçlü isim olarak fakat Melo olmadı mı maçı izleyesim gelmiyor resmen, atıyorum kanat oyuncusu vs olsa anlayacam da direk Xelcuk'u öksüz bırakmış gibi. Varlığı direk Hamit'i de Xelcuk'u da rahatlatır. Bir de Amrabat hemen katılsa da yardıran kanat özlemimiz dinse @sosti: açık ya. yaz günü farkı yok iki tribünün Atatürk'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 abi ne olayı var ki kapalının, karsı tribün iyidir iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Hiçbir farkı yok. hatta deplasman %5 olayının olmadığı zamanlarda Karşıyaka-Göztepe derbilerinde biletler tam ikiye bölünürdü. Genelde Gözgöz açıkta, Ksk kapalıda olurdu aynı bilet fiyatıyla. Zaten o kadar salak bir sundurması var ki tribünün yağmur yağsa ıslanacaksın. Gündüz biraz gölge yapıyor olayı o Bu arada Emre Çolak atmış. 1-1. İki farklı 11'le oynuyoruz, Lazio maçını umarım antrenman maçı gibi görmezler kaç bin kişi gelecek Sercan, Sabri vs oynamasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 BulletRide said: Neco çıktı Umut girdi, Burak-Umut daha iyi uyum sağlar fakat hiçbir hazırlık maçında Elmander neden oynamaz? Yabancı kontenjanı ayağına Umut-Burak forvetine razı bırakılcak isek ağlarım, Elmander'dir bu takımın karakteri yahu e sakat? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Adam 12 Mayıs'tan beri mi sakat? Biyonik herifin teki, İsveç milli takımında da oynadığı sadece 2 maç, e onun üzerinden de baya süre geçti. Güçlendirme idmanlarında hepsinde sırıtarak antrenman fotoları var. Oynasa oynar en azından bir tanesinde bir devre. Sercan bile daha çok oynuyor. Elmander'in yeri garanti diğerlerini görelim bakalım diyorsa da Grande Xelcuk'u , Eboue'yi falan da yormasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bu arada maç bitmiş. Terim falan isyan etmiş çok sert oynamasına rakibin ben de Terim'e isyan edebilirim liginde ikinci olmuş nispeten ciddi bir ekibe karşı 20 değişik oyuncuyla çıktığı için, tamam dene takımı ama 4-5 değişiklik yap. Alma Ufuk'u ya da Sercan'ı mesela. 90. dakikada Semih sakatlanarak çıkmış diyolla ciddi değildir umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 ft o kadar kızdıysa ciddi olabilir.umarım değildir ama :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Umarım geçen sene cayır cayır top oynayıp, aynı kadroyu koruyup bu sene de zayıf nokta olan kanatlarına Amrabat ve Hamit gibi iki nokta transfer yapan takımın bu sezonki ikilisi Trabzonspor'un 2 sezon önceki forvet ikilisi olmaz. Başka forvet alınmayacak orası kesin ama en azından Elmander'in banko oynaması lazım, bu konuda bir demeç falan versin FT de içim rahatlasın lan ashfshdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Elmander tabii ki oynayacak abi, Elmandersiz olur mu. Tahtaya ilk Elmander'i yazarım ben takımda Selçuk ile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Bu adam zaten playofflara da sakat girdi ve ritmini bulamadı, yine iyi kastı ve çoğu maçta rakipleri prese boğdu Arena'daki maçlarda özellikle. Ama son maçta Fenerbahçe'ye karşı çıktı ve rehabilite olmalı çok yıprandı dendi, sonra İsveç'in kadrosuna çağrılıp iki maç banko oynadı son maç elenmek garantilenince allahtan oynamadı ve o günden beri takımla birlikte antrenmalarda toplu-topsuz. E şimdi neden oynatılmıyor en azından 45 dakika? Lazio maçı valla sıradan bir hazırlık maçı değil İzmir'de en az 50.000 kişi olacak oynasın İsveçlim yakışıklım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dolmaz ya o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 dolar abi sen al biletini ciddi diyorum. kale arkası tükeniyormuş ki 20.000 kişi sırf burası, Atatürk'ün kale arkaları büyük. 20000 açık 10000 kapalı da havada karada gider. Zaten 80.000 kişilik olmasına rağmen 50-55k kişilik oynanıyor maçlar betonarme kalitesi nedeniyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
apsingir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=X5cQ8L9_iLU&feature=related bunuda almak uzereymisiz sol beke.Bir suru yabanci olucak nasil oynaticaz acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bir sürü yabancı olacak diyenleri anlamıyorum ben GS ILK 11: Muslera Eboue Urfaluji Amrabat Elmander Şuan ilk 11'de zaten 5 yabancı var, yani 1 kişi için daha yer var, bu ya sol bek olur ya da melo olur. Ikısı bırden zaten alınmayacaktır. Yedek olarak ise: Riera (Sol bek gelirse gidecek, Melo alınırsa takımda kalır yedek sol bek olarak) Culio (Amrabat ve Emre Çolağın arkasındaki 3. yedek olur veya yollanır) Dany (Urfaluji ile rotasyona girer) Yani 5+3 şuanki durum. 1 yabancı sol bek veya melo transferi ile 6+3 olacak. Hatta Rieranın yollanması durumunda 6+2 olacak. Yedekte kalacak 2 adam ise zaten ilk onbirdeki yabancıların yedekleri Pino gitti Stancu gitti Baros kadroya giremedi yolcu Yani GS'de çok yabancı yok, gayet makul ve dengeli bir kadro var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Hamit gelmezden öncede sevmezdim şimdide sevmiyorum, oyuna hiçbir katkısı olmayacak sadece para alacak. İyi bir futbolcu olsaydı realde tutunurdu. Milletin kirini bokunu biz alıyoruz buna canım sıkılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 katiliyorum. sakat haliyle real madridde bile ilk 11e giremeyen adamin GSde ne isi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Bir an ciddiymiş gibi okudum, durdum düşündüm, sonra yüzümü yıkamam gerektiğine karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 dünkü mnaçın özeti. burak gene odun sdf http://www.youtube.com/watch?v=1NdlwxnWtFU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 real madridde forma giyemeyen adamın bizde ne işi var kafası nedir bir anlasam dünyalar benim olacak :D Elin 10 milyonluk portekizi ve rusyası türk futbolunu geçti biz hala yerimizde sayıyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Sakatlıktan çıkmış sırf para etsin diye de real madridde bir iki maç oynayan adama boşu boşuna para bayıldık ve şu an galatasarayın en önemli transferi olarak gösterilmesi çok saçma. ben 1. sınıf bir oyuncu olduğuna inanmıyorum umarım beni bu yıl yanıltır. gerçekten o adamı sevmiyorum arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Ben mentalitesini beğeniyorum. Bir kere çok çalışmak gerektiğine inanan bir insan. Bizim gevşekler gibi değil. Profesyonel bir gelişim katabilir gençlere, yaşı itibariyle liderliği ile sözü geçeceğini düşünüyorum zamanla. Hırslı bir oyuncu olduğunu Euro2008'den biliyoruz. Şutları iyi, futbol anlayışı iyi. Ama kalkıp da bir Messi muamelesi yapmayın, çıksın maçı kazandırsın dememek gerek. Bel bağlanacak bir joker kart değil adam. Bu takıma daha Elmander, Amrabat ve Melo katılacak. İstikrar yakalandığı an fena takımız. Edit: Bu arada bitiricilik sıkıntısı çekeceğiz diyenlere bir iddia koyuyorum ortaya. Son 5 sezonda en çok gol atacağımız sezon olacağını iddia ediyorum. Çoğu maçı 3-4 farklı bitireceğimizi düşünüyorum. Nedeni de; rakip yarısahaya oyunu yıkıp rakibi boğacağımızı düşünüyorum. Geçen seneye nispeten biraz daha becerikli olacağız tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2012 Jordi Alba iki ekmek bir süt alıp geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar