Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

BulletRide said:

Bu arada dayanamadım aldım biletleri yaktım cumartesimi, manita var benim birkaç arkadaş daha var. Maç öncesi ya lokalin o çevrede ya tayfa'da ya da para girsin dert değil diyorsanız Veli'de olacaz ajsdjasd. Haberleşelim. Sosti ve toggie var şimdilik sanırım

kapalıdan mı aldın - açık mı? benim arkadaşım kapalı alalım diyor illa :/
Sosyal ağlarda paylaş

Kadro Melo olmamasına rağmen geçen seneden daha güçlü isim olarak fakat Melo olmadı mı maçı izleyesim gelmiyor resmen, atıyorum kanat oyuncusu vs olsa anlayacam da direk Xelcuk'u öksüz bırakmış gibi. Varlığı direk Hamit'i de Xelcuk'u da rahatlatır. Bir de Amrabat hemen katılsa da yardıran kanat özlemimiz dinse

@sosti: açık ya. yaz günü farkı yok iki tribünün Atatürk'de
Sosyal ağlarda paylaş

Hiçbir farkı yok. hatta deplasman %5 olayının olmadığı zamanlarda Karşıyaka-Göztepe derbilerinde biletler tam ikiye bölünürdü. Genelde Gözgöz açıkta, Ksk kapalıda olurdu aynı bilet fiyatıyla. Zaten o kadar salak bir sundurması var ki tribünün yağmur yağsa ıslanacaksın. Gündüz biraz gölge yapıyor olayı o

Bu arada Emre Çolak atmış. 1-1. İki farklı 11'le oynuyoruz, Lazio maçını umarım antrenman maçı gibi görmezler kaç bin kişi gelecek Sercan, Sabri vs oynamasın
Sosyal ağlarda paylaş

Adam 12 Mayıs'tan beri mi sakat? Biyonik herifin teki, İsveç milli takımında da oynadığı sadece 2 maç, e onun üzerinden de baya süre geçti. Güçlendirme idmanlarında hepsinde sırıtarak antrenman fotoları var. Oynasa oynar en azından bir tanesinde bir devre. Sercan bile daha çok oynuyor. Elmander'in yeri garanti diğerlerini görelim bakalım diyorsa da Grande Xelcuk'u , Eboue'yi falan da yormasın
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada maç bitmiş. Terim falan isyan etmiş çok sert oynamasına rakibin ben de Terim'e isyan edebilirim liginde ikinci olmuş nispeten ciddi bir ekibe karşı 20 değişik oyuncuyla çıktığı için, tamam dene takımı ama 4-5 değişiklik yap. Alma Ufuk'u ya da Sercan'ı mesela.

90. dakikada Semih sakatlanarak çıkmış diyolla ciddi değildir umarım
Sosyal ağlarda paylaş

Umarım geçen sene cayır cayır top oynayıp, aynı kadroyu koruyup bu sene de zayıf nokta olan kanatlarına Amrabat ve Hamit gibi iki nokta transfer yapan takımın bu sezonki ikilisi Trabzonspor'un 2 sezon önceki forvet ikilisi olmaz. Başka forvet alınmayacak orası kesin ama en azından Elmander'in banko oynaması lazım, bu konuda bir demeç falan versin FT de içim rahatlasın lan ashfshdf
Sosyal ağlarda paylaş

Bu adam zaten playofflara da sakat girdi ve ritmini bulamadı, yine iyi kastı ve çoğu maçta rakipleri prese boğdu Arena'daki maçlarda özellikle. Ama son maçta Fenerbahçe'ye karşı çıktı ve rehabilite olmalı çok yıprandı dendi, sonra İsveç'in kadrosuna çağrılıp iki maç banko oynadı son maç elenmek garantilenince allahtan oynamadı ve o günden beri takımla birlikte antrenmalarda toplu-topsuz.

E şimdi neden oynatılmıyor en azından 45 dakika? Lazio maçı valla sıradan bir hazırlık maçı değil İzmir'de en az 50.000 kişi olacak oynasın İsveçlim yakışıklım
Sosyal ağlarda paylaş

Bir sürü yabancı olacak diyenleri anlamıyorum ben

GS ILK 11:
Muslera
Eboue
Urfaluji
Amrabat
Elmander

Şuan ilk 11'de zaten 5 yabancı var, yani 1 kişi için daha yer var, bu ya sol bek olur ya da melo olur. Ikısı bırden zaten alınmayacaktır.

Yedek olarak ise:
Riera (Sol bek gelirse gidecek, Melo alınırsa takımda kalır yedek sol bek olarak)
Culio (Amrabat ve Emre Çolağın arkasındaki 3. yedek olur veya yollanır)
Dany (Urfaluji ile rotasyona girer)

Yani 5+3 şuanki durum. 1 yabancı sol bek veya melo transferi ile 6+3 olacak. Hatta Rieranın yollanması durumunda 6+2 olacak. Yedekte kalacak 2 adam ise zaten ilk onbirdeki yabancıların yedekleri

Pino gitti
Stancu gitti
Baros kadroya giremedi yolcu

Yani GS'de çok yabancı yok, gayet makul ve dengeli bir kadro var?
Sosyal ağlarda paylaş

Sakatlıktan çıkmış sırf para etsin diye de real madridde bir iki maç oynayan adama boşu boşuna para bayıldık ve şu an galatasarayın en önemli transferi olarak gösterilmesi çok saçma. ben 1. sınıf bir oyuncu olduğuna inanmıyorum umarım beni bu yıl yanıltır. gerçekten o adamı sevmiyorum arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben mentalitesini beğeniyorum. Bir kere çok çalışmak gerektiğine inanan bir insan. Bizim gevşekler gibi değil. Profesyonel bir gelişim katabilir gençlere, yaşı itibariyle liderliği ile sözü geçeceğini düşünüyorum zamanla. Hırslı bir oyuncu olduğunu Euro2008'den biliyoruz. Şutları iyi, futbol anlayışı iyi. Ama kalkıp da bir Messi muamelesi yapmayın, çıksın maçı kazandırsın dememek gerek. Bel bağlanacak bir joker kart değil adam. Bu takıma daha Elmander, Amrabat ve Melo katılacak. İstikrar yakalandığı an fena takımız.

Edit: Bu arada bitiricilik sıkıntısı çekeceğiz diyenlere bir iddia koyuyorum ortaya. Son 5 sezonda en çok gol atacağımız sezon olacağını iddia ediyorum. Çoğu maçı 3-4 farklı bitireceğimizi düşünüyorum. Nedeni de; rakip yarısahaya oyunu yıkıp rakibi boğacağımızı düşünüyorum. Geçen seneye nispeten biraz daha becerikli olacağız tabi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...