Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

hep öyle gösteriyorlar ya asdfdas

hollanda'nın forması da lateks gibiydi bu tanıtımlarda, gittim gördüm bizzat geçirdim üstüme, yani nasıl desem. Store'lardaki t-shirtler daha kaliteli

gerçi futbolcuların giydikleri ve taraftarlar için üretilenler arasında fark var. Mesela Fransa formasının maçlarda giyileni tane başına 300TL civarındayken, traftarlar için üretileni 70-120 arasında gördüm farklı yerlerde :D
Sosyal ağlarda paylaş

mac forması ve taraftar forması ezelden beri farklı zaten. parlaklıgına kadar degisiyor. zamanında arkadas revivo'nun fb formasını almıstı mactan. babasının bacak arası agırdı biraz. geldi okula baska bi arkadasın magazadan aldıgı forma ile yanyana koyduk. magazadan alınan bildigin çöp gibi kaldı yanında.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

Melo'ya verilecek paralar saçma bir şekilde Ambrabat transferine mi döküldü diyor işte,

GS'nin şu transferi resmiyet kazanırsa, son hamlelerle birlikte bizim Tabata, Nihat'i vs. aldığımız seneki halimize dönüşecek GS, umarım patlamazlarda sonu bizim gibi olmaz takımın ne diyelim ...

bjkle nasil kiyasliyorsunuz yahu.toplam harcanan para 20 milyon civari sadece stadtan gelirleriyle odersin kac tane mac oynayacak bu takim. sampiyonlar ligine gidicek takim yapmasin mi yani bu transferleri.buraga verilen bonservis 5 milyon nihatin yilligi sadece 3.5 milyondu.Ambarat yillik 1 milyon alcakmis iste, harcanan bu paralarla bjk gibi olcaksak kapatip klubu gidelim zaten lol.
Sosyal ağlarda paylaş

BJK sadece İsmail Köybaşı (ki kendisi yarım porsiyon Sabri'dir, 2 tanesi anca bir Sabri eder) ve Tabata'ya toplam 15 milyon euro vermişti. 6.5 + 8.5

GS ise 1.5 sezonda 52 gol atan Burak + Milli forvet Umut + Amrabat + Real Madrid'li CL finali görmüş milli oyuncu Hamit'e toplam (Amrabat haberi doğruysa 3 milyonu da düşersek) 13 milyon Euro verdi. Hadi o 3^ü de ekle 16 eder. Tabata + Köybaşı yerine 4lü paket.

Elano + Baros ikilisinden daha ucuza denk geldi neredeyse tamamı.

Bunu şampiyon olduğu, şampiyonlar ligine gideceği ve bilet gelirlerini katladığı sene yaparak en güçlü ekonomik durumunda yaptı. Harcadığı para ortalama bir transfer sezonu parası kadar.

Abarttıkça abartın ama tabii :)
Sosyal ağlarda paylaş

pato büyük yalandır da, hamit-burak baya iyi oldu bence. burak'ı eminim beğenmeyenler vardır da müthiş beğeniyorum ben. finishing'de sıkıntılar var ama olur o kadar. amrabat'ı da istiyorum inşallah olur. melo da kaldı mı, tamam daha fazla transfer istemem (gerçi bir bitirici forvet lazım, elmander kazma, burak kazma, umut kazma oğlu kazma :D)

muslera
eboue-ujfa/dany-semih-balta
hamit-melo-selçuk-amrabat
elmander-burak

bu takım çok büyük ağlatır ligi bence. melo ve selçuk da daha çok atağa çıkabilirler yanlarında hamit varken.

of valla çok güzel kadro. ama amrabat olmazsa sol kanat yine sıkıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

sabonis said:

pato büyük yalandır da, hamit-burak baya iyi oldu bence. burak'ı eminim beğenmeyenler vardır da müthiş beğeniyorum ben. finishing'de sıkıntılar var ama olur o kadar. amrabat'ı da istiyorum inşallah olur. melo da kaldı mı, tamam daha fazla transfer istemem (gerçi bir bitirici forvet lazım, elmander kazma, burak kazma, umut kazma oğlu kazma :D)

muslera
eboue-ujfa/dany-semih-balta
hamit-melo-selçuk-amrabat
elmander-burak

bu takım çok büyük ağlatır ligi bence. melo ve selçuk da daha çok atağa çıkabilirler yanlarında hamit varken.

of valla çok güzel kadro. ama amrabat olmazsa sol kanat yine sıkıntı.

haluk yürekli: 2 hamıt 5 burak 3 danı 8 amrabat 6,5 melo 24.5...

melo'ya resmi teklif yapıldı eli kulağındadır demiş yürekli. 1 tane de baba forvet aldık mı muhteşem dicem ama bu sefer de forvetler mutsuz olacaklar oynayamadıkları için. elmander-burak-umut-baba forvet olsa burak ve umut'u mutlu edemezsin oynayamadıkları için. ha daha baros yok mu yav bu arada noldu baros :D
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...