Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2012-2013 Sezonu Genel Tartışma

Masquerade

Öne çıkan mesajlar

serjuhan said:

Yalnız Fener medyası direk başladı; yok Fenerbahçe vazgecti o yüzden GS alıyor filan diye. Kimse kimseyi yemesin yani Fenerbahçe'nin de Emre'nin yerine yegane ihtiyacı olan adamdı bence Hamit. Ancak kendisinin GSli oldugunu biliyoruz bunun yanında bir de tabi ciddi anlamda Fatih Terim faktörü yerli oyuncular için çok etkili oluyor.

Bir de söylentilere göre ki yine sallamacı basından adamlar diyor ki Fb 3,5 vermiş, Gs 3 vermiş ama Hamit GSyi seçmiş.

Uzar gider söylentiler. Bakalım ne kadara gelecek ama yerli pazarının bu kadar dar oldugu bi dönemde çok abartı olmadıkça fiyata takılmamak lazım.

isteseler kesin alirlardi ya. adi konamaz cunku buyukluklerinin. ama istememisler. =)

O değil de Dany dedin Dhalsim cikti kardes?
http://cdn.galatasaray.org/images/galeri/8/2830/B_d1e257efe470dd51570ff76bb2d9a5a8.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

Yüz üstü ne abi? Temmuz'un başındayız, haftaya çıkar yönetim 3-4 tane sırayla bomba patlatır kalırsınız. Önemli olan Ağustos'a sarkmaması. Bu tutum yönetimi de strese sokuyor; Danny ve Umut kadroyu genişletti. Melo'nun bonservisi ve Assaidi sırada bu hafta muhtemelen sonuçlanır. Pastanın üstündeki çilek konusunda beklenti yüksek muhtemelen en yoğun çalışılan iş o olacağı için biraz sarkacak gibi. Tabi bu arada Sercan Sararer,Hamit ve Ozan İpek gibi transferi nispeten daha kolay adamların bitirilmesi gerek

Culio olayında ise kampta baya beğenmiş Terim, Cluj'dan filan CL tecrübesi de var. Rotasyonda iş yapar. Yekta'dan Ceyhun'dan filan iyidir

Valla transferlerde fiyasko yaşansaydı bu kadar gelir elde edilmişiken yüz üstü bırakmış olurlardı. Fakat Hamit'i bitirmeleri iyi oldu. Bu arada Assaidi'den vazgeçilmiş. Nene-Burak ikilisini düşünüyorlar. Nene olmazsa G.Töre-S.Sararer ikilisinden birine yönelecekler gibi gözüküyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

GÖKHAN TÖREYİ NİYE ALMNIYORUZ BİRİ BANA AÇIKLASIN LÜTFEN ADAMIN İSMİ DAHİ GEÇMİYOR LAN TRANSFERDE

http://www.youtube.com/watch?v=k6Dk-iLo_j0&feature=related

hakkaten neyse parası verelim lan
kıbrılıya benziyor ama iyi topçuymuş

http://www.youtube.com/watch?v=X51Hjsl6xn4&feature=related

Sosyal ağlarda paylaş

Gökhan Töre iyi dribbler fakat illa tercih edeceksem Sercan Sararer derim. Hiç bir futbolcuya 2-3 maçını izleyip bu adam tamam demedim fakat Sercan için nedense böyle düşünüyorum. Takımı Bundesliga'ya çıktığı için piyasası yükseldi fakat 4-5 verilir alınır. Zaten yurtiçinden yerli istesek bu fiyattan açılıyor tarife bari adam gibi altyapı eğitimi almış genç topçu alalım
Sosyal ağlarda paylaş

gokhan tore tarz olarak gio dos santosa benziyo biraz.

yalniz adami canli da izledim birksc milli macta. com saglam adam. turkiyedeki gibi basit kulvar kanat oyuncusu degil. altyapisi iyi ne yapmasi gerektigini biliyor. yerliler gibi kanada yapisik ileri geri kosacagina surekli acik kolluyor ortaya daliyor aradan kaciyor forvete destek cikiyor kademe bozuyor. bayagi bilincli oyuncu.

sercahi bir milli hazirlik maci disinda izlemedim. o macta da iyiydi ama bu kadar goze sokulmasi biraz medya pohpohu gibi geliyor nedense bana
Sosyal ağlarda paylaş

gol atmasina gerek yok. o kadar hareketli hizli ve bilincli adam bi de ustune o kadar iyi top surebiliyoken defansin dengesini alt ust edip digerlerinin gol sayisini arttirir. gelir mi bikmem ama gelse cok cok iyin ozellikle turkiye gibi kosamayan defansin hala is yaptigi futbol zihniyeti icin bug gibi bir sey adam.
Sosyal ağlarda paylaş

tore nin gereksiz zorlamalari ve bencilligi cok goze batiyor bazen. bi de soylenmis bariz bi adamin bitiricilik ekisigi var. kendini gelistirmesi icin kalmasi sart onun yurtdisinda. tr de gelismez gibi max. ugur boral olur.

sararer ise sadece milli maclarda agzimiza bal caldi ama referans olarak gecen sene bundesliga 2 de en iyi ortasaha secilmis galiba.

burak yilmaz transferine gore belli olur gibime geliyor pahali alinacak yapanci. burak gelirse kanat alinir yabanci; gelmezse engin kanat oynar yine yabanci forvet gelir gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanat oyuncusu cok gol atcak diye bir sey mi var?kanat oyuncusunun gorevi top tasimak, asist yapmak.gecen sene forvetlerinin az gol atmasinin sebibide kanatlardan top tasiyip sifira inip asist yapan adamlarimiz yoktu.solda emre sagda engin.

gokhan tore gibi oyuncular bu isi yapabilcek oyuncular.sercan saraer de o tipte bir oyuncu.keske ikisinide alabilsek.

gokhan torede soyle bir olay var yanliz hsv ile olan kontratinda bir sonraki transferden chelsea yuzde 50 alir maddesi varmis oyuzden adamlar satmak yerine sonuna kadar kullanmaya calisiyor adami.yoksa 5-6 milyona alinabilcek bir oyuncu.turkiyeye gelemye de pek gonullu degil anladigim kadariyla kendini biraz ispat etmek istiyor avrupada sonucta chelsea falan gormus, o seviyeleri tekrar gormek istiyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...